ByTasha
Liefs Tasha
Monique nijboer
Geweldige service. Geappt of ze een boxpakje nog in een kleinere maat kon maken en opsturen. Meteen antwoord vias de app. En ik had het binnen 3 dagen in huis. Super!!!!! Dank je wel Tasha heb nu een supercado waar de aanstaande mamma erg blij mee zal zijn. Mooi gemaakt prachtige stof. Geweldig!
Myrthe
Al meerdere keren gepersonaliseerde bestellingen geplaatst. Zeer tevreden. Altijd hele snelle communicatie en snelle verzending.
Hoe beoordeel je ByTasha?
Tatiana Possemiers
Leuke website en artikelen, verhouding prijs/kwaliteit is goed, fijn dat de eigenaar een voorbeeld stuurt van zelfontworpen artikelen, snelle verzending.
Tanya
Top communicatie, prachtige producten en snelle levering! Ik ben helemaal blij 😃
Antwoord van ByTashaBedankt voor je mooie recensie Tanya, heel veel plezier van je producten 🥰
Chelsey
Ik had een beschermhoes voor het consultatieboekje gekocht. Heel mooi geworden en zit super!
Hilde Schepens
Goede service, er was een fout bij post de post en is heel goed opgelost. Nogmaals bedankt!
Tessa De olde
Precies zoals ik had besteld. Ziet er super uit
Ans van Gils
Je krijgt wat jullie beloven!
Kelly Moerland
Erg goede service en snelle verzending
Sam
Leuke artikelen, fijne service (:
Lisa Atzema
binnen 2 dagen al geleverd , een hele mooie verpakking en het zelf is ook echt prachtig
Bianca
Nette levering en in goede staat ontvangen. En wie wil er nou niet van die originele spullen met naam.
Pien
Goede service, voordat de bestelling definitief wordt opgestuurd krijg je een foto toegestuurd of je tevreden bent met de bestelling. Mooie kwaliteit kralen!
Laura Jordaan
Fijne kwaliteit ! Snelle levering
Ilse
Snelle, duidelijke en persoonlijke communicatie, heel mooi handgemaakt product. Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Aanrader!!
Ellen Hazenoot
Snelle reactie, fijn meedenken met een gepersonaliseerd product en vriendelijk contact. Snel en netjes thuisbezorgd.
Karlijn Docter.
Heel mooi handgemaakte cover voor ons boekje. Snelle levering ook.
Petra
Leuke en mooie spulletjes, heel netjes afgewerkt.
Pascale Forman-Kros
Voor een kleine webshop verstuurt ze snel! Foto’s zijn duidelijk en echt van de producten die je ontvangt. Leuk verpakt en mooi, deugdelijk product.
Antwoord van ByTashaBedankt voor de mooie recensie en jouw aankoop!
Liefs Tasha -
Marianne Giesen
Dudelijk rn helder in de procedure