ByEvaJewelry
Bij ByEvaJewelry vind je de leukste sieraden en accessoires voor een betaalbare prijs. Shop hier de must-have essentials voor je sieraden collectie, van trendy handgemaakte sieraden tot stainless steel basics en statement pieces!

• Isabelle
    Review voor ByEvaJewelry

Super fijne service!! Had twee armbandjes besteld en waren echt binnen 2 dagen binnen!! Super leuk ingepakt ook!!

Antwoord van ByEvaJewelry

Enorm bedankt voor je lieve review Isabelle!!🥰

• Naire

Geweldig

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Naire, dankjewel voor je positieve review!!💖

• Hoe beoordeel je ByEvaJewelry?

• Inge
    Review voor ByEvaJewelry

Sieraden zijn heel mooi en goede kwaliteit

Dankjewel voor je lieve review Inge! 💖

• Fia
    Review voor ByEvaJewelry

Dinsdagavond besteld, donderdag al thuis. Is mijn eerste bestelling, volgen er zeker nog meer!!

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Fia, enorm bedankt voor je lieve review! 💖 We weten hoe fijn het is om een bestelling zo snel mogelijk in huis te hebben. Daarom doen we altijd ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verzenden! 🤗

• Madé
    Review voor ByEvaJewelry

Top! Snel bezorgd en de sieraden zien er super mooi uit, heel blij mee!

Antwoord van ByEvaJewelry

Dankjewel voor je positieve review Madé! Heel veel plezier met je nieuwe items!☺️💖

• Jitte
    Review voor ByEvaJewelry

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Jitte, enorm bedankt voor de ★★★★★!!

• Jill
    Review voor ByEvaJewelry

Bij Eva heb je betaalbare sieraden en ze heeft een snelle levering.

de oorbellen die ik heb zijn stainless steel en ze kunnen tegen water. Ik draag ze nu ongeveer 1 maand. Heb ze de hele tijd in gehad. Heb er mee gezwommen,mee gedoucht en mee geslapen en er niks veranderd aan de oorbellen , ze zijn nog steeds het zelfde zoals ik ze had ontvangen.

Ik had under the sea oorbellen in de kleur goud besteld.

Ik zal zeker snel weer een bestelling plaatsen :)

Antwoord van ByEvaJewelry

Wauw wat een super lieve review Jill!!🥰 Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze sieraden en service! We zien je graag terug op onze website💖🫶🏼

• Maud
    Review voor ByEvaJewelry

Hele snelle levering, goede kwaliteit, en hele leuke sieraden

Antwoord van ByEvaJewelry

Enorm bedankt voor je positieve beoordeling Maud!! Heel veel plezier met je aankopen!

• Jelena
    Review voor ByEvaJewelry

Snelle levering, hele mooie sieraden super blij mee!💕

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Jelena, dankjewel voor je lieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met de sieraden! 🥰

• Saskia
    Review voor ByEvaJewelry

Snel verzonden en hele mooie oorbellen!

Antwoord van ByEvaJewelry

Dankjewel voor de ★★★★★ en lieve feedback Saskia!

• Kirsten
    Review voor ByEvaJewelry

Mijn dochter heeft nu al 3x gaatjes laten schieten, maar ook is het al 3 keer gaan ontsteken. Dus de clip oorbellen zijn echt top. Snel geleverd, ze blijven goed zitten en zijn ook super licht waardoor ze haast niet voelt dat ze ze in heeft.

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Kirsten, enorm bedankt voor je positieve review. Wat super fijn om te horen dat de cilp oorbellen zo goed bevallen! 💗

• Patricia
    Review voor ByEvaJewelry

Hele snelle levering, zo blij mee, en een hele mooie ketting, strakjes voor de vakantie en een schattige ring

Antwoord van ByEvaJewelry

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankopen Patricia! Heel veel draagplezier!💖

• Elin
    Review voor ByEvaJewelry

Super leuke webshop, heb daarnet de goude clipoorbellen met het slangetje binnen gekregen. Meteen ingedaan en super blij mee! Ik ga waarschijnlijk nog een keertje wat bestellen hihi!

Antwoord van ByEvaJewelry

Dankjewel voor je lieve review Elin! Heel veel plezier met de clipoorbellen!🥰

• Mees
    Review voor ByEvaJewelry

Het ziet er heel leuk uit

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Mees, dankjewel voor de ★★★★★!

• Alya
    Review voor ByEvaJewelry

hele leuke bedrijfje!! Erg goedkoop voor de goeie kwaliteit en het komt super snel binnen!

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Alya, dankjewel voor je lieve review en heel veel plezier met je aankopen! 💖

• Eline
    Review voor ByEvaJewelry

Zo een leuke juwelen! Super snelle levering had het eerlijk gezegd niet zo snel verwacht. Nu hopen dat ze inderdaad zoals vermeld waterproof zijn :) ik ben benieuwd!!!

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Eline, wat fijn dat de levering naar België zo snel was! Heel veel plezier met je aankopen, de sieraden zijn inderdaad waterproof 🥰

• Naomi
    Review voor ByEvaJewelry

Zoveel om uit te kiezen, ook grote zilver collectie. Snelle levering!

Antwoord van ByEvaJewelry

Dankjewel voor je positieve review Naomi! We doen ons best om zo veel mogelijk sieraden in zowel goud als zilver aan te bieden 🥰🪩

• Lara
    Review voor ByEvaJewelry

Snelle levering! goede kwaliteit, en een enorm goede prijs!!

Enorm bedankt voor de ★★★★★ en positieve feedback Lara!💖

• Lara

Snelle levering !!

Antwoord van ByEvaJewelry

Hi Lara, dankjewel voor je positieve review!

• Femke
    Review voor ByEvaJewelry

Snelle levering en super leuke ringen

Antwoord van ByEvaJewelry

Dankjewel voor de ★★★★★ Femke! Heel veel plezier met je nieuwe ringen.