By'Smith Cadeaushop
Maria Kunkels
Zeer mooie, betaalbare kleding.
Super service, alles wordt snel en zorgvuldig afgehandeld.
Top
Stefanie Offermans
Goede service, en snelle en persoonlijke bezorging, met personal touch en kleine attentie toegevoegd! Heel tevreden over
Hoe beoordeel je By'Smith Cadeaushop?
San
Een top service! Raad het iedereen aan om hier mooie dingen te bestellen
Denise Strikers
Hele leuke kleding voor een mooie prijs en super leuk verpakt! Echt te zien dat dit met passie gedaan wordt!
Antwoord van By'Smith CadeaushopWat leuk om te horen! Doe het graag. Veel plezier met je nieuwe kleding en hopelijk tot een volgende keer. 🥰
Dana Cox
Super fijne communicatie met Joyce. Ze maakt alle bestellingen met passie en liefde! De webshop is zeker een aanrader 🥰
Antwoord van By'Smith CadeaushopDankjewel lieve Dana. Leuk dat je aan mij hebt gedacht om de dames een uniek cadeau te geven.
Marciana Dohm
Hele snelle service, goed ingepakt en helemaal naar wens! Dankjewel voor de goodies die er ook bij zaten :-)
Antwoord van By'Smith CadeaushopWat leuk dat je de moeite neemt om een review achter te laten. Heel graag gedaan & fijn te horen dat je tevreden bent. 🥰
Bianca Abramczyk
Super service, lekkere geuren
Antwoord van By'Smith CadeaushopDankjewel voor je mooie review. Graag tot een volgende keer. 😊
Cindy Smeets
Betaalbare producten
Alles word met liefde gemaakt ingepakt en verzondenAntwoord van By'Smith CadeaushopDankjewel, bedankt voor je fijne woorden. Doe het graag!
Chantal
Super service en je ziet dat het met veel liefde en aandacht wordt gemaakt en ingepakt!
Antwoord van By'Smith CadeaushopDankjewel <3 Met liefde voor jullie gedaan!
Astrid
Het is echt een kadootje om uit te pakken, terwijl ik wist ,wat ik besteld had
En een leuke attentie erbij,met een persoonlijk berichtje
En ik had het heel snel in huisAntwoord van By'Smith CadeaushopDankjewel voor je leuke review. Ben blij om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier ervan.
Chayenne Kooymans-Hermans
Netjes en snel geleverd
Francien Pisters
Ze denkt met je mee, geeft advies en had mijn bestelling snel in huis. Het is echt een cadeautje om uit te pakken en ook nog een leuke attentie erbij met een persoonlijke touch. Het was mijn eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst, maar zeker niet de laatste. Dankjewel Joyce!
Antwoord van By'Smith CadeaushopWat een mooie revieuw, bedankt. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Liefs Joyce
Geboortecentrum Zuyderland MC
Fantastische hulp voor 't ontwerpen & maken van de goodiebags voor Wereldprematurendag en daarnaast 'n prachtige donatie voor erin! Absolute aanrader, zowel persoonlijk als voor professionele bedrijven!
Antwoord van By'Smith CadeaushopIk vond het fijn om hieraan mee te werken, bedankt voor de mooie review. Op naar nog meer mooie opdrachten. Liefs
Carolina Peperkamp
Geweldige service
Elvira Kerkhof
Top zelf in het weekend reageerd ze al een keer eerder besteld en wou het product nog een keer dat w a s ook geen probleem
Sylvia
snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden dit omdat het allemaal heel snel uitverkocht was top
Antwoord van By'Smith CadeaushopDankjewel, lief van je. Veel plezier met je bestelling.
Marion Begheijn
Het ziet er super uit!
Antwoord van By'Smith CadeaushopDankjewel leuk om te horen!
Véronique Vrancken
Snelle reactie om op te halen, goed geregeld. Mooi verpakt, het voelde echt als een cadeautje.
Antwoord van By'Smith CadeaushopWat leuk dat je dat zegt,daar doen we het voor 🥰
Denise
2 hele leuke Pieten mutsen en 4 surprise theelichtjes besteld. Super leuk en heel leuk verpakt. Goede service en kwaliteit. Zeer de moeite waard om nog vaker te gaan bestellen
Antwoord van By'Smith CadeaushopWat leuk om te horen. Veel plezier ermee. 🥰
Kylie Nijhuis
Snelle levering! En super verpakt. En de inhoud nog veel leuker!! Het pietenmutjes voor mn zoontje!!
Antwoord van By'Smith CadeaushopDankjewel! Super leuk om te horen 😊