By Marija Forever Young
Sabine Wendling
De uitleg over het gebruik is duidelijk en bij de bestelling zat een extra attentie. Producten hebben een goede prijs kwaliteit verhouding
Fantastische producten, leuk ingepakt ,
Snel geleverd -
Hoe beoordeel je By Marija Forever Young?
Jany Huisman
Geweldige producten, ben er zo blij mee
Melissa Sluyter-Sas
Snel geleverd en met zorg ingepakt!
Marieke de Ruiter
Heerlijk geurend tasje ontvangen met de lekkerste producten
Ineke Wijngaards
Bestel nu al een tijd, vind het fantastisch,mooie producten en altijd leuk verzorgd
Yvonne
Super service!!. Prachtig ingepakt, een heerlijke geur komt je tegemoet bij het openen van je pakketje.
Anne Alidarso
Vlotte levering in geurige verpakking
Ineke Wijngaards
Fijne producten en snel geleverd
Anne A.
Zeer snelle service en heel mooi verpakt! Ondanks mijn verhuizing naar België blijf ik klant van Marija in Zoetermeer
Heidi
Heerlijke verzorgende producten die werken zoals beschreven!
Marieke
Mooie producten & snel geleverd
Yvonne
Snelle levering. Pakket wordt als een kado afgeleverd. Super mooi en chique ingepakt. Kreeg zelfs een extra handcrème.
Ik ben ook superblij met het product : Stem Cells Booster. Een heerlijke crème voor zowel dag en nacht. -
Ineke Wijngaards
Helemaal tevreden fijne producten mooi verpakt
En een leuke attentie gekregen ,dankjewel! -
GR
Marija is een geweldige vakvrouw en de producten die ze onder haar eigen label uitbrengt hebben een enorm goede prijs-kwaliteit verhouding.
Sinds ik ByMarija gebruik krijg ik zo vaak complimentjes dat mijn huid er ruim tien jaar jonger uitziet (maar ik ben toch al weer 45). Ik kan het echt alleen maar aanraden.
Geen La Mer voor mij, alleen nog ByMarija!
Met een pot van 50 ml doe ik meerdere maanden en ondertussen, spaar ik vast voor de volgende pot. Als je webshops niet vertrouwt, geen zorgen, je kunt ook vast bestellen en na levering pas betalen.
De service is enorm klantgericht; toen de Stamcellen crème van 50 ml er een keer niet was, gaf Marija mij twee potjes van 30 ml voor dezelfde prijs!
Alles is altijd mooi ingepakt en ook heel leuk om kado te doen.
Tip: er zijn ook kadobonnen van ByMarija! -
Suzan van Rooijen
Heerlijke producten, fijne behandelingen en zeer deskundige en lieve mensen!
Ineke Wijngaards
Heerlijke creme en snel geleverd
Manuela Mientjes
Geweldige service, had crème besteld 50 ml. Ipv 50 60 gekregen. Dat is nou service. Niet op voorrraad opgelost door 2 x 30 te sturen.
Marieke de Ruiter - van Straalen
Achteraf had ik misschien even moeten bellen voor advies, of had gebeld kunnen worden. Verder geen bijzonderheden, ben er heel blij mee
Mireille van Kleij
Snelle service, mooi verpakt