By Daisies
Janet
Ik had al eerder besteld en ben daar erg blij mee.
Nu kreeg ik 2 verschillende kleuren oorbellen. Nu krijg ik beide kleuren nogmaals en heb ik 2 sets ipv 1. Geweldige oplossing!! -
Saskia
Wat een goede service! Ze zijn heel vriendelijk. Item snel verzonden en heel leuk verpakt. Je voelt je welkom als klant. Mijn eerste bestelling was echt TOP! Je hebt er een nieuwe klant bij! ♥️🫶🏻
Hoe beoordeel je By Daisies?
Pien
Twwe setjes oorbellen besteld, snelle levering. Echter een oorringetje sloot heel lastig, mail verstuurd en kreeg meteen de dag erna reactie dat ze mij een nieuw ringetje zullen opsturen. Kortom super service
Tiffany
Mijn bestelling werd snel geleverd, goed verpakt. Ik had een setje van 2x4 oorbelletjes besteld in zilver. Ze zitten prima, blinken mooi aan mijn oren en de kwaliteit is ook niks op aan te merken. Zeer tevreden van mijn keuze.
Ook was er een actie waarbij je een gratis paar oorbellen kreeg. Deze waren echt mooi, passen perfect bij mij. Echt een aanrader! -
Kim
De levering was snel. Omdat het een cadeau was heeft het een tijdje in de kast gelegen en bij het inpakken kwam ik erachter dat er 1 stuk was.
Ik heb gemaild met een vriendelijke dame en kreeg deze opnieuw toegestuurd. Heel blij met de service:-) -
Marielle
Wat een top servive! 5 paar oorbellen tegelijk besteld, omdat ik niet kon kiezen. Zit wel wat verschil in de kwaliteit. Maar prijs/kwaliteit verhouding super!
Anne
Bestelde en betaalde oorbellen niet ontvangen
Antwoord van By DaisiesDag Anne, wat vervelend dat je je oorbellen (nog) niet ontvangen hebt. Natuurlijk willen wij net zo graag als jij dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost en hebben we inmiddels contact met jou hierover. 🌸
Céline
Snelle levering, maar oorbellen zien er nep uit. Lijken niet echt op de foto. Jammer van het geld. Want ook niet zo goedkoop
Antwoord van By DaisiesDag Celine, jammer dat je dat zo ervaart. Juist deze oorbellen verkopen we erg vaak en hebben we nog nooit een klacht over gehad. We gebruiken onze producten zelf voor alle foto’s, dus het zijn precies dezelfde oorbellen als op de foto. Ik zie dat je geen contact met ons hebt opgenomen, maar wanneer je niet tevreden bent (en de oorbellen niet gedragen hebt), mag je natuurlijk retourneren.
Sylvia
Hele leuke ketting besteld en echt snel bezorgd! Mooie kwaliteit! Blij mee!
Karen
Snelle levering, goede service. Er ontbrak 1 bedeltje, mailtje voor gestuurd en vandaag het bedeltje al ontvangen. Kwaliteit ziet er goed uit. Zeker de moeite waard om nog eens opnieuw te bestellen
Betty Laan
Goede prijs en snel bezorgd!
Monique
ZEER SLECHT! Binnen 2 weken zijn mijn oorbellen kapot én verkleurd. Contact opgenomen maar ze willen niks voor je doen, geen service. Ze schuiven alles op “oorzaken van buitenaf”. Bestel hier niks want je krijgt gelijk spijt en dat voor €60 voor een setje nep oorbellen. Belachelijk!!!
Antwoord van By DaisiesBeste Monique,
Zoals wij in meerdere mails hebben aangegeven, vinden wij het ook erg vervelend dat de oorbellen niet meer in dezelfde staat zijn zoals wij deze geleverd hebben.
Wij verkopen verschillende materialen (staan bij elk product) die ieder zo hun eigen “gebruiksaanwijzing” hebben. In de 4 jaar tijd dat wij deze oorbellen verkopen, hebben wij ze nog nooit in deze staat teruggezien, laat staan zo snel. Na zorgvuldig onderzoek (en onze ervaring) konden we niet anders concluderen dan dat er met de oorbellen is omgegaan op een manier die niet geschikt zijn voor plated oorbellen. Daarnaast kunnen plated sieraden reageren op factoren waar wij geen invloed op hebben (zoals bijvoorbeeld zuurtegraad van de huid, medicijngebruik, parfum, vocht(ige omgeving) etc.). Wanneer je dit niet wilt en bijvoorbeeld je sieraden 24/7 wilt omhouden, zijn alleen echt goud/zilver geschikt. En zelfs dan is er enige vorm van verzorging nodig.
Overigens was de prijs van €60,- voor 3 sets oorbellen, waarbij we over de andere sets geen klacht en/of iets dergelijks van je hebben ontvangen.
Daarnaast was een haakje van de oorbel flink verbogen (door druk door bijvoorbeeld er op te slapen of flink blijven hangen aan iets) waardoor de bedel los was gegaan. Dit was erg gemakkelijk te maken (bedel aan het haakje en dichtduwen), maar je gaf in je eerste mail al direct aan dit niet zelf te willen maken voordat wij überhaupt er iets over konden zeggen.
Vanaf de allereerste mail was dan al direct duidelijk dat wanneer wij niet mee zouden gaan in jouw eis, we al niet meer goed konden doen. Als de kwaliteit van onze producten echt zo twijfelachtig zou zijn, waarom bleef je dan aansturen op nieuwe oorbellen? Wij nemen de kwaliteit van onze producten erg serieus en testen deze zorgvuldig. We bestaan al ruim 8 jaar en dat is niet zomaar.
Wij willen heel erg graag tevreden klanten en gaan hier verder in dan menig webwinkel. Echter zijn wij van mening dat er ook zoiets bestaat als eigen verantwoordelijkheid. En kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden voor de “fouten” gemaakt door de klant zelf. Hoe hard een klant ook “schreeuwt”. -
Monique
Ik ben heel erg blij met de prachtige sieraden, prijs en kwaliteit is super en ik word er echt blij van.
Karin
Geweldige service en fijne communicatie. Ga zeker nog een keer bestellen. Prachtige oorbellen!!
Sara
Geweldig! Ik vond het pakje niet terug in de brievenbus, zoals gemeld door de pakjesdienst, en het werd me kosteloos nog eens opgestuurd!
De oorbellen zelf zijn ook zoals verwacht! -
Marilene
Een hele fijne website met vriendelijke communicatie en een hele snelle levering. 2x oorbellen besteld en beide keren meer dan tevreden.
Tammy
Al jaren bestel ik bij By Daisies, naar volle tevredenheid! Mega veel keuze en super leuk verpakt! Absolute aanrader!
Rachel
Echt een aanrader deze webshop! Leuke, afwisselende collectie en fijn contact. Snelle levering en de producten worden altijd mooi en zorgvuldig verpakt (met vaak een leuk extraatje). Ik koop hier al jaren en ben elke keer weer blij met mijn bestelling! :)
D
Blij met mijn bestelling. Mooie oorbellen en fijn contact. Er is veel keuze dus ga zeker vaker bestellen.
Gabrien
Snelle levering, oorbellen precies volgens verwachting! Er was een foutje gemaakt in de levering, maar dat werd snel en efficiënt opgelost. Met een cadeautje erbij :)