By Cee Cee
Phil Meenink
Heel fijn autostoeltje voor de hond.
Goed te bevestigen aan de stoel.
Super blij mee en mijn hond ook.Antwoord van By Cee CeeBeste Phil,
bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat zowel jij als jouw hond er blij mee zijn. Veel veilige kilometers gewenst!
Lisa
Lieve Thoelen
Vlotte levering
Antwoord van By Cee CeeBeste Lieve,
Bedankt voor je terugkoppeling. Fijn dat je jouw product zo snel hebt ontvangen. We wensen je er veel plezier mee.
Lisa
Namens Team By Cee Cee -
Hoe beoordeel je By Cee Cee?
Annie Cleybergh
Snel en corekt geleverd
Antwoord van By Cee CeeBeste Annie,
Bedankt voor je bericht. Wat fijn dat je blij bent met jouw bestelling. We wensen je er veel plezier mee!
Stephanie
Miranda
Mijn bestelling voldeed niet aan het gewenste resultaat . Ik had Maat L besteld voor een hond tussen de 15/20 kilo . Het is maar een klein dekentje met rand . De rand is groter dan het dekentje . Ik kon deze niet meer fatsoenlijk terug in de verpakking stoppen ( deze was gevacumeerd ) dus maar gehouden . Voor 65 euro heb ik elders iets beters achteraf gezien een grote fout .op de foto en afbeelding hebben ze de grootste maat afgebeeld , dus je denkt dat je heel wat krijgt . Hond past er maar net op .
Antwoord van By Cee CeeBeste Miranda,
bedankt voor je bericht. Wat jammer dat je geen contact met ons op had genomen bij ontvangst van het deken, zodat we samen met jou konden kijken naar de mogelijkheden. We hadden je graag op dat moment willen helpen.
We hebben onlangs besloten om de maten en de foto's aan te passen, zodat klanten een beter beeld krijgen bij de daadwerkelijke afmetingen. Daar ben jij nu niet mee geholpen, maar we hopen wel dat jouw hond toch kan genieten van zijn eigen plekje.
Bedankt voor het achterlaten van de review, door feedback kunnen we alleen maar beter worden!