Buurtbloemist.nl

Buurtbloemist.nl

🤎 Dé duurzame, lokale bloemist
🏠 Altijd een bloemist in de buurt
💌 Voor 14u besteld (za voor 12u), vandaag bezorgd!

Buurtbloemist maakt het online bestellen en laten bezorgen van een veilingvers boeket sneller, makkelijker, duurzamer en socialer!
9,5
Filter 137 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 82 met beschrijving

• Dhr. en mw. Schueler-Dekkers
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Prachtig bloemstuk; we kwamen terug bij deze bloemist omdat onze vorige bestelling ook al zo mooi was

• G. A. HAGOORT
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Prima service. Prachtig ( zeer vers) boeket en keurig op tijd en op de plaats van bestemming geleverd!

• Hoe beoordeel je Buurtbloemist.nl?

• Louwra Berg
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Prachtige bloemen, makkelijk besteld, netjes geleverd

• Ellis
    Review voor Buurtbloemist.nl

Om 10:18 uur ‘s ochtends plaatste ik een bestelling om een boeket te bezorgen voor een jarige vriendin. Om half negen ‘s avonds was het er nog niet. Appje gestuurd, bloemist was niet telefonisch bereikbaar. Twintig minuten later werd het bezorgd. Een beetje een teleurstelling, zo laat. We hadden ook gevraagd om zoveel mogelijk paarse bloemen, maar daar is niet aan voldaan, noch antwoord op gekomen. De terugkoppeling was ook niet dat je denkt: daar bestel ik nog een keertje. De reden: “we rijden duurzaam en soms gaat er weleens wat mis”. Er had wel een excuus af gekund.

• Jet
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Boeket zag er anders uit dan op het plaatje.

• Hilde

Super goede en snelle , professionele service! Perfect!👌🏻🌹

• Thérèse
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Goede website en het was een heel mooi boeket! Bezorger was ook netjes en vriendelijk. Ga zeker weer eens bestellen bij de buurtbloemist!

• Edwin Weijers
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Prachtig bloemstuk, op tijd bezorger. Ik Ben zeer tevreden. Dit is grote kkasse. Ook mooie linten aan de b Loenen. Dit bloemstuk stal de show.

• Heleen
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Snelle bevestiging en levering keurig op tijd

• Els Van Renterghem

Geweldige service!!

• LB
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Mooi aanbod, levering netjes uitgevoerd op de aangegeven dag.

• Elsbeth van den Broek

Super snel geleverd!

• Rob Van Wageningen

goed geregeld binnen 1 dag

• Stefan Kaihatu
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Snelle levering, maar vooral het advies + de nazorg op het krans boeket, waardoor het boeket ook op de dag van de begrafenis zelf , er nog erg moo uitzag

• N. van Doorn
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Het telefoontje van ze omdat ik geen tekst op het kaartje had ingevoerd. Alle geduld om te tekst alsnog, telefonisch, op te nemen.

• Riet Cornelissen
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Super snel en goed bezorgd. Top💐

• Annely Tonckens
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Een aanrader Buurtboemist! Ze bezorgden het mooie boeket pijlsnel en leverden een fijne service.

• Gerda Blom

Alles volgens afspraak

• Sarah Van Adorp
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

De levering was heel snel uitgevoerd. Volgens de ontvanger was het een zeer vers boeket. En het zag er prachtig uit op foto. Zeer tevreden om op die manier iemand van op afstand te kunnen verrassen.

• Inge
    Geverifieerde klant van Buurtbloemist.nl

Mooi boeket, ook optie voor extra duurzaam geteeld. ‘s ochtends besteld en aan het begin van de middag netjes volgens afspraak bezorgd.