ButtPlugsLovers
m***z
Zeer goede pint
W***y
Zeer goed product voldoet aan de verwachtingen, zeer gemakkelijk te onderhouden en mijn partner vond het geweldig, met een zeer goede trilling
Hoe beoordeel je ButtPlugsLovers?
O****
Niet erg goed pluche gelijk aan de beeldkwaliteit, al het andere is precies hetzelfde, de vibrator is een stapel en het is een beetje groter dan een noot, allemaal erg goed en ziet er stoer uit, katoenen touw of iets dergelijks is zeer zacht ongeveer 5 -6 m siliconenplug (normaal), Alles is van de verwachte kwaliteit.
A***k
Het is verbazingwekkend, het is niet vergeten, gemakkelijk te hanteren, raad ik aan
D***d
Hoge kwaliteit, de siliconen voelt mooi en schoon aan te raken en het werkt zoals het hoort :) de app werkt ook prima
E****
100% zoals in de beschrijving!
Y***o
Kwam voor de shvidko, dicht bij twee bedrijven. Solide. Yak is niet klein voor mij. Vibratsiya vidsutnya, gewoon lithium van rubber
Y***o
Kwam voor de shvidko, bijna twee banden, de batterijen in de sets stierfden niet. Zet maar, veranderde alles
Klein, zacht.
K***a
Alsjeblieft, het is stom om door het proces te donderen, door het proces is het stom om te donderen, door de Scho-unill.
J***o
Uitstekend product.