Burned Sports
Burned Sports is dé performance & lifestyle store waar jij kunt slagen voor zowel je on-court als off-court schoenen, kleding en accessoires. In 2011 is Burned begonnen als basketbal specialist. De focus ligt op klantenservice en juist advies in tegenstelling tot concurrenten in de branche! Burned Sports is een winkel die nog steeds de klant als koning ziet! Er zijn fysieke winkels waar getraind personeel staat dat met je meedenkt en het juiste advies geeft. Deze waarden worden ook online nagestreefd dit zie je terug in: een snelle klantenservice, kopersbescherming, achteraf betalen en het geven van persoonlijk advies via de chat. Burned is naast de basketball scene gegroeid in de streetwear, skate-scene en gerelateerde american memorabilia. Burned biedt veel producten van Jordan, Nike air force en sneaker uit de basketbal heritage collectie aan. Tegelijkertijd legt Burned Sports de focus op kleurrijke en exclusieve stijlen. Deze unieke producten worden minder verkocht door andere winkels en hebben een groter onderscheidend vermogen. De performance kant richt zich op basketbal collecties van Nike, Puma, Under Armour & NBA producten. Ieder halfjaar worden de nieuwste collecties van de meest gevraagde merken toegevoegd aan het assortiment. Zo blijft Burned Sports relevant en is er iedere keer weer iets nieuws te zien. Ben je geïnteresseerd ? Bekijk onze collecties online, kom langs in een van onze winkels of volg ons op sociale media. We got your back! Team Burned
9,5
Filter 796 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 783 met beschrijving

Taal

• Sytske Bosklopper
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Leuke winkel, fijne sfeer en kundig personeel.

• Kathleijn Ninteman
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Super goede service, hele toffe kleding, goede prijs kwaliteit verhouding

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je geweldige review! 😊 Fijn dat je zo tevreden bent met de service, kleding en prijs-kwaliteitverhouding. Hopelijk tot snel weer! 👟🔥

• Hoe beoordeel je Burned Sports?

• Rascha
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Product was snel bezorgd. Het is alleen een dure grap als je net een maat verkeerd zit omdat de schoen groot valt. Verzendkosten zijn €5,95 en de retourkosten ook. Dan zit ik op een schoentje van €30 met €12 extra kosten. Dat is minder.

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je feedback! Het is altijd vervelend als een schoen niet goed past en er verzendkosten bijkomen. We waarderen je eerlijke reactie en nemen dit mee om onze processen in de toekomst te verbeteren.

Wist je dat je bij ons gratis kunt retourneren? Daarnaast ontvang je nog eens €5 shoptegoed als je kiest voor een tegoedbon. Daarmee heb je de verzendkosten (heen en terug) eigenlijk al terugverdiend. We proberen op deze manier een oplossing te bieden die niet alleen voor jou prettig is, maar ons als bedrijf ook helpt om de kosten in balans te houden en loyale klanten te blijven belonen. Hopelijk kunnen we je bij een volgende aankoop helpen om direct de perfecte maat te vinden. 😊

• Mees Brouwers
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Goeie service, schrok even van de prijs van een tenue. Al zijn het enorm goeie kwaliteit artikelen, dus je krijgt waar voor je geld.

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je review! 😊 Goed om te horen dat je de kwaliteit van onze artikelen waardeert. Hopelijk tot snel weer! 👟🔥

• Kiki
    Geverifieerde klant van Burned Sports

De fysieke winkel in ‘s Hertogenbosch is fantastisch!

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je leuke review! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze winkel. Hopelijk tot snel weer! 👟🔥

• Arnold
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Geweldig advies in de winkel! Wij gaan met een verrassend goed en mooi paar schoenen naar huis, een hele andere maat als verwacht, dus mensen kom naar de winkel toe voor een geweldige service en maat advies! Er is ook een acutele keus van sprankelende kleding, een genot voor het oog. Wij komen snel weer even langs. Succes! Bring it on!

Antwoord van Burned Sports

Bedankt voor je toffe review! 🙌 Wat leuk om te horen dat jullie met zo’n verrassend goed paar schoenen naar huis zijn gegaan. We staan altijd klaar om te helpen met advies en vinden het geweldig dat je onze sprankelende kleding ook waardeert. Kom snel weer langs, we zien jullie graag! 😊👟✨

• Andre Beset
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Heel erg vriendelijk personeel en ben erg goed geholpen.

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Hopelijk tot snel! 👟🔥

• Simon Verstraeten
    Geverifieerde klant van Burned Sports

De leukste en meest klantvriendelijk winkel die ik ken

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je fantastische compliment! 😊 We doen ons best om elke klant een fijne ervaring te geven. Hopelijk zien we je snel weer! 👟🔥

• Jeroen
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Ik heb nooit iets online gekocht, maar moest mailadres geven voor de bon in hun winkel. Meteen nieuwsbrief aanmelding en webwinkelkeur spam… zo werkt de privacy wet niet mensen…

Hee Jeroen,

Bedankt voor je review. Wij waarderen alle feedback enorm en gebruiken deze om te leren en te verbeteren. Helaas is onze bonnenprinter momenteel kapot, en de nieuwe is nog niet geleverd. Hierdoor konden we je geen fysieke bon aanbieden en hebben we als oplossing ervoor gekozen om deze per e-mail te versturen.

Wat betreft de e-mails: we hebben je geen nieuwsbrieven gestuurd, maar transactionele e-mails. De eerste mail bevatte de bon en aankoopgegevens. Daarna sturen we nog een mail waarin we uitleggen welke service je kunt verwachten en welke rechten je hebt, bijvoorbeeld als er iets mis zou zijn met je product. Veel klanten vinden deze informatie prettig, maar we begrijpen dat dit voor jou onverwacht was. De reviewverzoek-mail is bedoeld om je ervaring in de winkel te delen, zodat andere klanten beter geïnformeerd zijn over wat ze van ons kunnen verwachten. Uiteraard staat het je vrij om niet te reageren.

Jouw gegevens worden uitsluitend door ons bewaard en kunnen uiteraard op jouw verzoek worden verwijderd. Ondanks dat je ons één ster hebt gegeven vanwege de onverwachte transactionele e-mails, hopen we dat je nog eens bij ons komt shoppen. Als er iets niet goed is met je aankoop of product, dan kun je alles terugvinden in onze voorwaarden en in de e-mails die we hebben gestuurd.

We gaan ons personeel beter instrueren om bij toekomstige klanten na te vragen of zij liever een fysieke bon ontvangen, en om alternatieven te bieden als een digitale bon niet gewenst is. Gelukkig is onze nieuwe printer al besteld en hopen we deze snel te ontvangen, zodat we weer fysieke bonnen kunnen uitgeven.

Nogmaals bedankt voor je feedback, en we zien je graag een volgende keer terug in onze winkel.

Floris
    Eigenaar Burned Sport

• Mike Beltgens
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Prachtige schoenen en snel geleverd! Top

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je leuke review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk tot snel weer! 👟🔥

• Justin Van den Braak
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Fijne sfeer hangt er binnen je wordt met liefde en plezier geholpen, en de hond is een hartstikke lief beest.

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Super fijn om te horen dat je je welkom voelt in onze winkel. En ja, onze hond is ook echt een topper! 🐶👟🔥

• nadja
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Goede service, veel keus aan basketbalschoenen

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je review! 😊 Fijn dat je tevreden bent met onze service en ruime keuze aan basketbalschoenen. Hopelijk tot snel weer! 🏀👟

• Jos Vermeer
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Lekkere en stevige schoenen. Nog even goed inlopen en wandelen maar.... Ook heel erg leuk geholpen. Onze complimenten voor deze zaak in Den Bosch.

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Super dat je tevreden bent met de schoenen en onze service. Veel wandelplezier en hopelijk tot snel weer! 👟🔥

• Martijn

Goed geholpen!

Bedankt voor je review! 😊 Hopelijk zien we je snel weer! 👟🔥

• Margriet Verhofstadt
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Altijd goed geholpen bij Burned. Ze hebben alle tijd en geen moeite is teveel. Super winkel!

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je geweldige review! 🙌 We vinden het belangrijk om iedereen de tijd en aandacht te geven die nodig is. Super tof om te horen dat je dat zo hebt ervaren! 🏀🔥 Hopelijk zien we je snel weer bij Burned Sports! 👟💯😊

• Henri Timmermans
    Geverifieerde klant van Burned Sports

goede en snelle levering van de bestelde artikelen

Antwoord van Burned Sports

Bedankt voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed is geleverd. Veel plezier met je artikelen en hopelijk tot de volgende keer bij Burned Sports! 🏀🔥👟😊

• Mees van Gurp
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Mooie kwaliteit snel geleverd. Alles top.

Antwoord van Burned Sports

Bedankt voor je review! 🙌 Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. Bij Burned Sports in Den Bosch zorgen we ervoor dat je de beste sneakers, streetwear en basketbalproducten snel in huis hebt. 🔥🏀👟 Hopelijk tot de volgende keer! 💯😊

• Jules
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Fijne winkel maar vooral het personeel wat daar werkt is geweldig. Die hebben echt het woord service uitgevonden. Ze hebben kennis van zaken, geduldig en klantvriendelijk.

Antwoord van Burned Sports

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌 Bij Burned Sports in Den Bosch staan we altijd klaar om je te helpen met de beste service en expertise op het gebied van basketbal, sneakers en streetwear. Super om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en kennis zo waardeert! 🔥🏀👟 Hopelijk zien we je snel weer in de winkel of online! 💯😊

• W.c.b.beumer
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Fantastische service, snel en adequaat!
    Wij kopen nergens anders meer onze basketbalschoenen!

Antwoord van Burned Sports

Dankjewel voor je geweldige review! 🙌 Super tof om te horen dat jullie voor basketbalschoenen altijd bij Burned Sports in Den Bosch shoppen! 🏀🔥 We blijven ons inzetten voor de beste service en snelle levering. Veel speelplezier en hopelijk tot snel! 👟💯😊

• Railey gijsbertha

Goede service... en vriendelijk

Antwoord van Burned Sports

Bedankt voor je review! 🙌 Bij Burned Sports in Den Bosch staan we altijd klaar met de beste service en een vriendelijke aanpak. 🏀🔥👟 Hopelijk zien we je snel weer in de winkel of online! 💯😊