Burned Sports
Burned Sports is dé performance & lifestyle store waar jij kunt slagen voor zowel je on-court als off-court schoenen, kleding en accessoires. In 2011 is Burned begonnen als basketbal specialist. De focus ligt op klantenservice en juist advies in tegenstelling tot concurrenten in de branche! Burned Sports is een winkel die nog steeds de klant als koning ziet! Er zijn fysieke winkels waar getraind personeel staat dat met je meedenkt en het juiste advies geeft. Deze waarden worden ook online nagestreefd dit zie je terug in: een snelle klantenservice, kopersbescherming, achteraf betalen en het geven van persoonlijk advies via de chat. Burned is naast de basketball scene gegroeid in de streetwear, skate-scene en gerelateerde american memorabilia. Burned biedt veel producten van Jordan, Nike air force en sneaker uit de basketbal heritage collectie aan. Tegelijkertijd legt Burned Sports de focus op kleurrijke en exclusieve stijlen. Deze unieke producten worden minder verkocht door andere winkels en hebben een groter onderscheidend vermogen. De performance kant richt zich op basketbal collecties van Nike, Puma, Under Armour & NBA producten. Ieder halfjaar worden de nieuwste collecties van de meest gevraagde merken toegevoegd aan het assortiment. Zo blijft Burned Sports relevant en is er iedere keer weer iets nieuws te zien. Ben je geïnteresseerd ? Bekijk onze collecties online, kom langs in een van onze winkels of volg ons op sociale media. We got your back! Team Burned
9,4
Filter 744 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 731 met beschrijving

Taal

• Saskia
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Goede service, kinderen zijn blij met hun schoenen en kledingsetjes. Blessure is gelukkig weg met ee nieuwe schoenen.

• Elise
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Ik bestelde twee basketballen achter elkaar (ach..dacht ik later, hop zijn broer ook 1). Volgende dag werd ik gebeld of dit wel klopte. Was twee de bedoeling? De ballen werden samengevoegd en scheelde 1 maal verzendkosten! Snel geleverd! Super attent!

• Hoe beoordeel je Burned Sports?

• Jo-Anne
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Ontzettend goede en snelle service. Ik vergat mijn huisnummer toe te voegen werd meteen gebeld waardoor de bestelling alsnog verwerkt kon worden en dr volgende dag in huis was.

• Tjeerd van der Veer
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Ik haal altijd de Basketbal kleding,bij burned Sports,voor mijn zoon, vanuit Arnhem, ik word daar altijd goed en vakkundig geholpen.

• Jan Jenniskens
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Erg goeie service en er werd veel informatie gegeven over de verschillende schoenen.

• Floris de Jongh

Was helemaal toppie :)

• Brigitte Busker
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Mooie schoenen, netjes op tijd geleverd.

• Hanneke
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Top schoenen, boffen met de korting. Snel geleverd. Iedereen in het nieuw. Blij gezin!

• Wisse

Beste service ever!

• Joost Kooi
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Top! Goede serivce! Leuke winkel!

• Daniel Stamatialis
    Geverifieerde klant van Burned Sports

We wanted to find good basketball shoes and the team at Burned spent lots of time with us , in testing various models and giving us advice. Great service. Highly recommended shop!

• .
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Fijn en professioneel advies!

• Thomas Hees

Helemaal top snel vooral

• Mike Beltgens
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Wat een mooie spullen voor een goede prijs! Een aanrader

• Bram Lind
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Fijne service en goede kwaliteit schoenen. Het is geen grote keten, en daarom ben je geen nummer, maar word je behandeld als een persoon. Als je iets nodig hebt, krijg je goed advies en de bestellingen worden snel geleverd en ook snel geretourneerd als dat nodig is.

• Nancy van Hintum
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Weer super geholpen zoals altijd

• Martijn van Breda
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Mooie spullen, kei vriendelijk personeel!

• Carolina van Hamont
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Hier krijg je vakkundig advies van medewerkers die niet de duurste schoenen willen verkopen maar die die het beste passen. Zoveel beter dan online bestellen!

• Menno Pietersen
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Heerlijke sokken en top Basketbal outfit! Goede kennis in de store.

• Jonne Vogel
    Geverifieerde klant van Burned Sports

Goede service, ze hielpen ons goed en wisten precies wat ze moesten pakken. Zeker een aanrader!