Bunny Mansions
Kaisa Mäkinen
Great products, fast delivery, excellent customer service. 💯% satisfied!
Antwoord van Bunny MansionsDear Kaisa,
Thank you for the fantastic review. Hopefully, the metal playpen will suit you back in Finland!
Kind regards,
The Bunny Mansions Team -
Danthe Adriaensen
Super goede service en kwaliteit echt enorm blij mee
Antwoord van Bunny MansionsBeste Danthe,
Super bedankt voor de fijne review en leuk om te horen dat de ren zo in de smaak valt!
Het Bunny Mansions Team -
Hoe beoordeel je Bunny Mansions?
Stefanie Steinicke
Bestellung bei Bunny Mansions war super. Alles sehr unkompliziert und die Qualität ist toll. Lieferung kam schnell an.
Antwoord van Bunny MansionsThank you for your positive feedback! We're thrilled to hear that you're satisfied with your order from Bunny Mansions. We're glad everything went smoothly and quickly, and that the quality met your expectations. 🐰✨
Priscilla Beverloo
Hok is super mooi, hebben de groene kleur gekozen met een donker grijs kleedje. Hooruif is echt een super mooi idee om lekker goed te kunnen vullen naast het toilet.
Antwoord van Bunny MansionsBeste Priscilla,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het hok en de kleurcombinatie van groen met het donkergrijze kleedje. De hooiruif is inderdaad een handige toevoeging, vooral om het hooi lekker naast het toilet te kunnen vullen. We hopen dat jullie konijnen er volop van genieten! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, horen we het graag.
Maaike Drost
Geweldige en snelle service. Laagdrempelig te benaderen voor vragen en altijd hulpvaardig en er wordt meegedacht.
Antwoord van Bunny MansionsBeste Maaike,
Bedankt voor deze geweldige review. We staan altijd voor je klaar indien je nog vragen hebt of advies wilt!
Bram WouB
Zeer snelle bezorging. 10% korting is top! Alleen had ik die dan wel moeten toevoegen bij het afrekenen.
Anyway, voor ons terrorkonijn is deze kabelbeschermer een regelrechte ramp natuurlijk. Nu kan hij geen peperdure bekabeling doorknabbelen. Hij is nu wel begonnen aan zijn veel te dure brokken en dat is wat je wilt natuurlijk...Antwoord van Bunny MansionsBeste Bram,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat de bezorging snel was en dat je genoten hebt van de 10% korting. We zullen kijken hoe we de kortingscodes in de toekomst kunnen verbeteren. Het is fijn om te weten dat de kabelbeschermer zijn werk doet!
Hoewel het vervelend is dat je konijn nu aan zijn brokken knabbelt, is het goed dat je kunt investeren in zijn gezondheid. Als je nog meer vragen of opmerkingen hebt, laat het ons gerust weten!
MJ
Vanwege de verzendkosten een extra meter gekregen, top service
Antwoord van Bunny MansionsBeste MJ,
Bedankt voor de fijne review!
Sylvia
Bedankt voor de snelle levering en het prachtig ingepakte pakket. Alles viel heel goed in de smaak bij mijn konijn en zeker ook bij mij.
Antwoord van Bunny MansionsBeste Sylvia,
Bedankt voor de onwijs fijne review! Wat super om te horen dat alles goed in de smaak is gevallen.
Smriti
Fast delivery and good service
Antwoord van Bunny MansionsDear Smriti,
Thank you for this awesome review. We hope to see you back in our shop soon!
Kind regards,
The Bunny Mansions Team -
Anna-linde Kreeft
Snelle verzending en levering!
Antwoord van Bunny MansionsBeste Anna-linde,
Bedankt voor de fijne review en veel plezier met de knaagspeeltjes! -
Kristel
Wij hebben de grijze reistas besteld en zijn erg tevreden over deze tas. Snelle levering en mooi en stijlvol product.
Antwoord van Bunny MansionsBeste Kristel,
Wat leuk om te horen dat hij zo goed in de smaak valt. We wensen je veel plezier met de reistas! -
Eli Dehaene
Zeer tevreden over!
Antwoord van Bunny MansionsBeste Eli,
Bedankt voor de fijne review! -
Marco
Aantrekkelijk geprijst en supersnel geleverd. Was op zoek naar nieuwe omkabeling voor mijn motor. Nooit gedacht dit bij een knaagdieren speciaalzaak te vinden. Maar het werkt perfect. Het doel is bereikt en het ziet er erg netjes uit. Makkelijk mee te werken en goed flexibel. Echt een aanrader om je motor te verfraaien. 😊
Antwoord van Bunny MansionsBeste Marco,
Wat leuk om te horen en nog veel plezier gewenst met de motor! -
Koen
De service is geweldig. Bij het attenderen op een fout in hun website sturen ze een extra meter van het gevraagde artikel op. Dat is nog eens service.
Antwoord van Bunny MansionsBeste Koen,
Bedankt voor het mooie compliment! We zijn continu bezig om onze shop te verbeteren en vinden het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn. Fouten kunnen helaas soms gebeuren, maar we doen er alles aan om het op te lossen en een fijne ervaring te bieden. Heel fijn om te horen dat je de service zo waardeert!
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Bunny Mansions, en als je nog iets nodig hebt, staan we altijd klaar om te helpen! -
Celine
We hadden een nieuw drink bakje nodig die ze niet konden omgooien, waar niet steeds water onder kon lopen en die mooi stond in huis. Bunny Mansions had de perfecte keuze! Er zijn veel mooie kleuren en wij kozen voor marmer met een houten houder. De konijnen zijn er blij mee en wij ook!
Antwoord van Bunny MansionsHi Celine,
Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met het drinkbakje! We vinden het super dat het niet alleen praktisch, maar ook mooi is voor in huis.
Heel erg bedankt voor je fijne review en het vertrouwen in Bunny Mansions. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen!
Philip Trinh
The service was amazing! I messaged through Facebook and they helped me with everything, from consulting to even calculating the shipping and import fees/VAT. They even created a custom order in english for me.
Antwoord van Bunny MansionsSuper bedankt voor de fijne review!
Patrick Folkers
snelle levering
Antwoord van Bunny MansionsBeste Patrick,
Bedankt voor de fijne review!
Anna-linde Kreeft
Snelle levering!
Antwoord van Bunny MansionsBedankt voor de fijne review. Mooi om te horen dat de reistas bevalt en dat je de snelle levering op prijs stelt.
R.
Hele mooie ren! Mijn 2 puberende voedsters zullen er heel blij mee zijn. Een minpuntje voor de bezorgers. Doos was beschadigd terwijl er veel stickers zaten dat het breekbaar is.
Antwoord van Bunny MansionsBedankt voor de fijne review. We doen altijd onze uiterste best om onze producten zo goed mogelijk te bezorgen, fijn dat het goed bevalt!
Maaike
Goede en snelle service.
Antwoord van Bunny MansionsBeste Maaike, bedankt voor de goede review!