BumpBuddies
Jordy de Bruijn
Uitstekende service en goede prijzen.
Vanwege plotselinge aanschaf van een nieuwe auto hadden we op zeer korte termijn een oplossing nodig zodat de auto iets minder door zijn veren zakte. Bumpbuddies was de oplossing de auto bleef hierdoor 4 cm hoger staan.
Daarnaar werden de Bumpbuddies snel geleverd binnen 3 werkdagen net op tijd voordat we op vakantie gingen. -
Danny
Ik heb de bumpbuddies zeker al meer dan 7 jaar onder verschillende auto's. Ik haal ze altijd ervan af bij verkoop nu ook weer voor mijn andere auto je merk echt gewoon verschil als je beladen bent je zakt gewoon niet door de veren heen en wat ik persoonlijk ervaart is dat de wegligging gewoon beter wordt rustiger en stabiel een beetje sportiever.ik kan de bumpbuddies alleen maar aanraden
Hoe beoordeel je BumpBuddies?
Jos
Transparant bedrijf ,snelle communicatie
Gerard
Weinig communicatie over voortgang en verzenden. Plotseling was het pakket er binnen een week.
Marijn Kilian
Netjes verpakt en geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing
Mo
Steeds bestel ik bij hun en het is altijd netjes geleverd 😀
Leo Bunk
Werkt prima
Peter Jens
Prima overleg over de mogelijkheden van de Bumpbuddies. Laagdrempelig contact, ruimte voor vragen en passend advies
Danny Vingerhoeds
Goede kwaliteit voor goede prijs.
En top service gehad!! -
Edwin Hulzinga
Netjes informatie gehad via WhatsApp en de bestelling was op de opgegeven datum geleverd en was makkelijk te monteren volgende week kijken hoe het gaat met de caravan
Astrid Wiersma
Hele goede service en een top product, doet wat het met doen maar een stuk minder gedoe dan losse hulpveren monteren!
Berend
Product werkt goed, en goede service en contact gehad net eigenaar.
M Maigret
Heb al eerder op een andere auto Bumpbuddies gemonteerd en was zeer goed bevallen . Nu voor mijn huidige ook weer besteld en gemonteerd. Het monteren zelf is zeer simpel en heel goed zelf te doen .
Gerrit van den Berg
Gebruiksaanwijzing is zeer onduidelijk
Antwoord van BumpBuddiesBeste Gerrit, bedankt voor uw bericht. Excuses dat de handleiding wat onduidelijk is. Momenteel zijn wij druk bezig met het vernieuwen van de handleiding en de webshop. Ik ben wel blij te zien dat u tevreden bent over het product.
Roel Huisman -
Maarten Werkhoven
Snelle levering, makkelijk plaatsen
MG
Heldere website. Goed geholpen met kiezen model.
Deze hulpveren bestaan al tientallen jaren. Nu had ik ze zelf een keer nodig bleek recentelijk.
Montage is voor de doorsnee (auto) doehetzelver prima te doen. -
Geert Leysen
Goede service en uitleg!
Tim
Top product. Mijn Alfa 159 sportwagon rijd eindelijk zoals die zou moeten rijden. Drempels zijn bijna een genot om te nemen ;). En de jongens van Bumpbuddies geven ook snel reactie via de app. Dit product zou ik iedereen aanraden!!
Ernst Koolhaas
Goede combinatie van product, prijs, betrouwbaarheid en levertijd
herman berentsen
Kwaliteit van materialen en snelle leveringen