BuitenKampioen
BuitenKampioen is dé leverancier van blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, veranda’s & meer tuinartikelen.
9,4
Filter 930 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 598 met beschrijving

• FREERK-WILLEM
    Review voor BuitenKampioen

Ik heb vorig jaar een argo blokhut gekocht hij is super mooi alleen de tekening loop een beetje door elkaar voor 2 blokhutten dat was wel verwarrend maar met een beetje eigen inzicht kom je er wel zeker een aanrader om bij buiten kampioen te kopen zeer net bedrijf top!!!

Antwoord van BuitenKampioen

Dankjewel voor de positieve terugkoppeling Freerk-Willem! Bij onze blokhutten leveren we over het algemeen een handleiding die specifiek bestemd is voor de bestelde blokhut, en daarnaast leveren we ook een algemene instructie die wat algemene montagevraagstukken behandeld. Ik denk dat daar misschien wat verwarring is ontstaan. Als er vragen zijn, dan kun je ons natuurlijk altijd bereiken! :)

• Herbert
    Review voor BuitenKampioen

Gehele afhandeling van bestelling tot en met montage TOP

Dag Herbert,

Nog bedankt voor deze review en de complimenten. We zullen deze ook delen met onze mensen en het montageteam.

Team BuitenKampioen wenst je veel plezier van het tuinhuis Lagos de aankomende jaren!

• Hoe beoordeel je BuitenKampioen?

• Niels W
    Review voor BuitenKampioen

Geweldige service,alles is heel goed verlopen.n echte vakman :)
    Bedankt !

Hoi Niels,

Bedankt voor de complimenten over onze service en montageploeg. We waarderen dat je dit deelt in deze mooie review. Namens ons allen veel plezier met het tuinhuis Little Rock!

• Derk
    Review voor BuitenKampioen

Heel goede service - had een paar missende onderdelen, werden terstond toegestuurd. Aangeraden aan vrienden!

Antwoord van BuitenKampioen

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de gebreken op een juiste manier zijn opgelost.

We wensen je in de toekomst veel geluk van de bestelling!

• Double D Woodwork
    Review voor BuitenKampioen

Alles werd op tijd geleverd en met vragen kon ik altijd terecht en werden snel beantwoord. Top geregeld.

Antwoord van BuitenKampioen

Dag Dennis, bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met de doe-het-zelf overkapping!

• Kevin N
    Review voor BuitenKampioen

Na een miscommunicatie van beiden kanten heeft buitenkampioen zich positief gepositioneerd waardoor beiden kanten een perfecte uitkomst hebben. Zou de partij zeker aanbieden! goede prijs, verzorging en service nadien.

Ha Kevin,

Erg fijn dat we na het telefonische contact tot een passende oplossing zijn gekomen. Uiteraard ook bedankt voor deze positieve review.

We wensen je alvast veel plezier met de overkapping in de toekomst!

Groeten Stan.

• Hilde Vanhove
    Review voor BuitenKampioen

Goed product enkel jammer van de firma waar ze samen met werken voor de levering. Die laat veel te wensen over.

Hoi Hilde,

Dank voor de mooie woorden over ons materiaal!

Doorgaans krijgen we ook goede berichten over onze transportpartner. Wij zijn dus benieuwd wat daar in jullie geval mis is gegaan zodat we dit bespreekbaar kunnen maken met hen. Stuur dit gerust even in een mail naar klantenservice@buitenkampioen.nl

Namens ons veel geluk met jullie zigeunerwagen!

• Danny Erauw
    Review voor BuitenKampioen

Geweldige service, goede verpakking en zeer goed matraal

Antwoord van BuitenKampioen

Leuk om te lezen dat onze grenen hekken en palen goed bevallen Danny!

Groeten van ons allen :)

• Francis van de Cappelle
    Review voor BuitenKampioen

Goede kwaliteit en makkelijk zelf op te bouwen!

Antwoord van BuitenKampioen

Goed om te horen dat onze Supreme Serie overkapping goed bevalt Francis. Dit kant-en-klare bouwpakket is inderdaad goed zelf op te bouwen met een beetje handigheid, leuk dat jullie dat ook gelukt is.

Veel mooie jaren toegewenst met de overkapping!

• Dirk
    Review voor BuitenKampioen

2 dagen na bestelling (bevestigd per mail) informeer ik naar de exacte leveringsdatum. Ik krijg koudweg de melding dat een deeltje van mijn bestelling niet in stock is en dan annuleren ze zonder boe of ba de ganse bestelling. Sta ik hier mooi te blinken op mijn werf.

Hallo Dirk,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden over ons bent. Via de mail hebben we al even uitgebreid toegelicht wat er is gebeurd en waarom we zo gehandeld hebben. Hier willen we dat ook nog even in het kort doen.

Op zondag heb je een bestelling bij ons geplaatst welke onze collega op maandag direct heeft verwerkt. Vervolgens kregen wij op dinsdagochtend een berichtje van onze pickingslocatie dat de onderdelen helaas niet op voorraad waren. We hebben toen meteen gekeken naar (duurdere) alternatieven, maar deze waren helaas ook tijdelijk uit voorraad. Aangezien we in jullie geval geen passende oplossing konden bieden en we begrijpen dat jullie met een planning zitten, hebben we de bestelling kosteloos geannuleerd en het bedrag direct teruggestort. Zodat jullie weer naar alternatieve oplossingen konden gaan zoeken.

We betreuren dat we jullie bestelling niet hebben kunnen leveren. We doen ons best om zoveel mogelijk materiaal op voorraad te hebben zodat het direct leverbaar is. Helaas komt het af en toe voor dat er onderdelen onverhoopt tijdelijk uit voorraad zijn. Wanneer dit het geval is proberen we in het belang van de klant te handelen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak in dit geval. We hopen dat jullie elders toch binnen de gewenste tijd geslaagd zijn. 😊

• Rene Koorn
    Review voor BuitenKampioen

Snelle levering, eerlijke laagste prijs, goede communicatie.

Antwoord van BuitenKampioen

Dag Rene, dank voor deze positieve terugkoppeling.

We wensen jullie veel gemakt toe van de mooie garage!

• Kortenhoef
    Review voor BuitenKampioen

Eerste levering ging mis, helaas kon het enkel voor de poort neergezet worden. Alles uitgepakt en naar binnen gesjouwd, Blijkt het niet te kloppen en wordt het opgehaald. Nieuwe levering, ook fout (gelukkig teveel, dus deel weer opgehaald). Tot slot blijkt niet alles compleet (schroeven voor afhangen deur). Fouten kunnen gemaakt worden, daarom is het fijn dat het goed opgepakt is door Buitenkampioen en zeer naar tevredenheid is opgelost.

Antwoord van BuitenKampioen

Vervelend dat er het een en ander niet helemaal goed is gegaan met de leveringen, maar goed om te horen dat het na contact met onze klantenservice naar tevredenheid is opgelost!

We wensen jullie veel plezier van de overkapping de komende jaren :)

• Hillie Pier

Zeer tevreden.

Antwoord van BuitenKampioen

Het doet ons goed om dit positieve bericht van jullie te ontvangen. Geniet van de blokhut en groetjes namens ons allen!

• Ramon Wellink
    Review voor BuitenKampioen

Goede telefonische hulp en fijne uitleg
    Goede prijs voor mooi en goed materiaal
    Duidelijke handlijding vooral bij een doe het zelf paket
    Netjes en goed geleverd

Ha Ramon,

Leuk dat jullie voor een doe-het-zelf pakket van ons zijn gegaan. Goed om te lezen dat de montage m.b.v. de handleiding een succes is geworden.

Geniet ervan de komende jaren!

• Danny Gaytant
    Review voor BuitenKampioen

Snelle correcte levering op de afgesproken datum, kortom alles zoals het hoort. Niks op aan te merken

Antwoord van BuitenKampioen

Bedankt voor de mooie feedback!

• Ruben de Oliveira
    Review voor BuitenKampioen

Alles was netjes zoals beschreven

Antwoord van BuitenKampioen

Hoi Ruben, prettig om te horen dat alles naar wens is geweest!

• jan
    Review voor BuitenKampioen

Keurig bezorgd en tevreden .

Hallo Jan,

Mooi dat de douglas vlonderplanken naar wens zijn!

• Adri
    Review voor BuitenKampioen

Mooie prijzen en goede service

Antwoord van BuitenKampioen

Fijn dat onze prijzen en service goed bevallen is! Bedankt voor het schrijven van deze review en veel plezier met de ronde palen.

• Erik Ham
    Review voor BuitenKampioen

Mooi produkt mensen zeer vriendelijk en behulpzaam op tijd geleverd

Hoi Erik,

Bedankt voor deze lovende woorden! Namens ons allen veel plezier toegewenst van jullie gecoate blokhut.

• Marcel Bakker
    Review voor BuitenKampioen

Prima prijs, op tijd geleverd, goed advies en duidelijke video instructies.
    Kleine kanttekening, ik zit nu met grote zak spijkers omdat ik hiervoor schroeven heb gebruikt

Antwoord van BuitenKampioen

Prettig om te lezen dat de prijs, levering, adviezen en instructies allemaal naar wens waren Marcel. Bij vrijwel al onze pakketten leveren we al het benodigde bevestigingsmateriaal mee. Hopelijk komen de spijkers op een ander moment nog eens van pas!