Budgetwijnen.nl

Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste specialisten en zijn afkomstig van de meest toonaangevende producenten ter wereld.

Met als slogan ‘Topwijnen voor Budgetprijzen!’ heeft Budgetwijnen.nl als visie de beste kwaliteit te leveren voor de scherpste prijs van Nederland & België! Wij profileren ons als dé betaalbare totaalleverancier op het gebied van kwaliteitswijnen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bent u op zoek naar een specifieke wijn of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Door goede afspraken, lage kosten en het juiste prijsbeleid kunnen wij een zeer brede selectie wijnen aanbieden voor een budgetprijs. Eenvoud, voordeel en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van ons initiatief waarbij u als klant centraal staat! Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen in onze webshop.
9,4
Filter 3213 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1587 met beschrijving

• Fam Bierman
    Review voor Budgetwijnen.nl

Goede communicatie via de mail en vlotte levering.

• Jack Gerdes
    Review voor Budgetwijnen.nl

Goed assortiment en goede prijs

• Hoe beoordeel je Budgetwijnen.nl?

• Frits Bunt
    Review voor Budgetwijnen.nl

Vlotte levering en nette prijzen!

• Gert ter Mors
    Review voor Budgetwijnen.nl

Kwaliteitswijnen, goed geprijsd en snel geleverd

• Jocelyne
    Review voor Budgetwijnen.nl

Mooie prijs, correcte levering! Top!

• Jan
    Review voor Budgetwijnen.nl

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en snelle levering.

• Ursel Erd

snelle levering

• Claudia M.
    Review voor Budgetwijnen.nl

Ik heb al meerdere malen een partij wijn besteld. Komt iedere keer goed en stevig verpakt aan. De verzending is heel erg snel. Soms de andere dag al in huis. Zeer tevreden met budgetwijnen.

• Paul Vanheule

Alles OK

• Eric
    Review voor Budgetwijnen.nl

Correcte en vlugge levering.

• Minouche Heikoop
    Review voor Budgetwijnen.nl

Altijd goede service en levering.

• Charles Akkermans
    Review voor Budgetwijnen.nl

De wijn die bezorgd is, is niet het merk wat ik besteld heb . Terug sturen vond ik te lastig . Dus ben ik maar gaan drinken en eerlijk is eerlijk: de smaak en de bubbels zijn prima .

Antwoord van Budgetwijnen.nl

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de bubbels goed smaken! Neem in het vervolg gerust contact met ons op zodat we het voor u kunnen nakijken.

• Bert Boers
    Review voor Budgetwijnen.nl

Goede snelle levering. Ga zo door.

• Kris Nouwen
    Review voor Budgetwijnen.nl

Snelle levering aan goede tarieven!ruime keuze aan dranken

• Susan Kuipers
    Review voor Budgetwijnen.nl

Over de levering middels mail contact gehad.
    Zeer snelle reactie en er werd heel fijn meegedacht. Samen tot een mooie oplossing gekomen.

• Gea

Super service, toppie

• Marisa
    Review voor Budgetwijnen.nl

Snel geleverd en heel goed ingepakt!

• Erik
    Review voor Budgetwijnen.nl

Goede prijs tegenover andere dranken handels. De verzending mag iets sneller zijn vind ik, maar ja verwachten wij tegenwoordig niet teveel als consument??

• Rob Limper
    Review voor Budgetwijnen.nl

Bestelling eenvoudig te doen en prompte levering

• Harry Verkaik