Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl

Met Budgetdranken.nl haalt u eenvoudig en snel de beste dranken in huis voor een budgetprijs. Alle dranken zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste specialisten en zijn afkomstig van de meest toonaangevende producenten ter wereld.

Met als slogan ‘Topdranken voor Budgetprijzen!’ heeft Budgetdranken.nl als visie de beste kwaliteit te leveren voor de scherpste prijs van Nederland & België! Wij profileren ons als dé betaalbare totaalleverancier op het gebied van kwaliteitsdranken voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bent u op zoek naar een specifieke drank of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Door goede afspraken, lage kosten en het juiste prijsbeleid kunnen wij een zeer brede selectie dranken aanbieden voor een budgetprijs. Eenvoud, voordeel en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van ons initiatief waarbij u als klant centraal staat! Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen in onze webshop.
9,6

• Johanna Kerklaan
    Review voor Budgetdranken.nl

Goede prijs, helaas ook wel duurder geworden, maar nog steeds de goedkoopste van de drank die ik wil kopen. Goede snelle service. Perfect ingepakt!! Niets negatiefs, dus Uitstekend!!👏👌

• Willem van der Linden

Alles netjes afgewerkt

• Hoe beoordeel je Budgetdranken.nl?

• yvonne frietman
    Review voor Budgetdranken.nl

Goede prijzen en snelle levering

• Amélie Perdieu

Goed

• Miriam
    Review voor Budgetdranken.nl

De prijs is prima en de kwaliteit en verpakking ook.
    De verzending zou iets sneller mogen.

• Math. Leunissen

Snelle en correcte levering

• Luc Kr
    Review voor Budgetdranken.nl

Beetje vertraging wegens niet (volledig) in voorraad maar toch snelle levering. Altijd zeer stevige verpakking om beschadiging tijdens transport te vermijden.

• Jan van Hennekeler

Honderd procent tevreden.

• Noël Tossings
    Review voor Budgetdranken.nl

Snelle levering stevige verpakking, goede prijs kwaliteit met heel veel keuze aan dranken en likeuren.

• Sam van der Werff
    Review voor Budgetdranken.nl

Geweldige service en goed aanbod, de twee liter flessen Schrobbeler zijn nergens anders te verkrijgen en een super leuk en origineel cadeau.

• F.n. Stonner
    Review voor Budgetdranken.nl

Netjes verpakt, en keurig op tijd, kunnen andere drankwinkels een voorbeeld aan nemen.

• M Brouwer
    Review voor Budgetdranken.nl

Moest lang wachten op mijn bestelling

• Ronald Aelewaters
    Review voor Budgetdranken.nl

Snelle levering en correcte afhandeling 👍 en vooral, onklopbare prijzen 👌

• Sven

Altijd in orde👍

• JOSE PALMA ANDRES

Quick deliver !!!

• Alie Tettelaar

Prima service!!!

• Ad.Broeders
    Review voor Budgetdranken.nl

Supersnelle afhandeling en levering. TOPPY.Levering keurig verpakt.

• Rudi Michiels
    Review voor Budgetdranken.nl

Eenvoudig bestelproces, snelle levering en zeer klantvriendelijk !

• Hans Brouwer
    Review voor Budgetdranken.nl

Smelle levering goed verpakt. Top.

• Greet Gruber

Snelle levering.