Budget Binder
Bibi
2 berichten gestuurd (via mail en WhatsApp) vanwege de bestelling, maar na 1,5 weken nog steeds geen reactie terug
Coralien van Rossum
De levering duurde erg lang, bijna 2 weken. Slechte communicatie, ik heb maar 1 keer antwoord gekregen via de chat, daarna niet meer, ook niet op de mail die ik nog gestuurd heb
Erg jammer want de producten waren wel naar tevredenheid uiteindelijk, maar zou niet snel meer hier bestellen -
Hoe beoordeel je Budget Binder?
katja
al verschillende mails gestuurd om te weten te komen hoe ver het staat met de vergeten items van mij bestellingen.
Gewoon geen reactie meer! ben al aan het wachten van 9 januari.
Marieke
Geweldig snel geleverd leuke manier om te sparen
Ave
Levering binnen een week binnen! Netjes verpakt.
Carina van Driel-Roozeboom
Super mooie producten vriendelijk tijdens het contact moment wat we hadden bedankt !!
Zwaantje
Goede service.
Liset Westendorp
Zeer goede service.
Mijn mapjes waren er niet , nu tijdelijk andere zodat je toch verder kunt!
Super!Antwoord van Budget BinderHi Liset! Wat fijn om te horen dat we ondanks een niet voorradig artikel je toch op deze manier konden helpen, we hopen dat je ondertussen fijn bent begonnen met het cashstuffen. Liefs, Team BudgetBinder
Barbara Jansen
Ik heb deze mevrouw via mail laten weten dat ik een duurdere pakket had besteld en heb haar foto's erbij gestuurd dat ik betaald heb en alles werd ik werking gezet. Dank je wel
Antwoord van Budget BinderHi Barbara, bedankt voor je mailtje! We vonden het vervelend dat we een artikel waren vergeten mee te sturen met je bestelling. Inmiddels hebben we dat netjes opgelost en zijn we blij om te horen dat je tevreden bent. We hopen je snel nog eens te zien bij ons in de webshop! Liefs, Team BudgetBinder
Slecht contact
27 dec bestelling gedaan. Op 29 dec een mail gehad dat het verzonden is. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen (9jan) ik weet dat de feestdagen er tussen zitten maar dit vind ik wel erg lang.
Al contact proberen te zoeken maar krijg geen reactie terug.
Heel jammer.
Na dit bericht is er contact geweest en is het netjes opgelost.Antwoord van Budget BinderHi Linda, ik zie jouw beoordeling en daar schrik ik nogal van want dit is absoluut niet de bedoeling. Ik heb dit direct even gecheckt en ik zie dat jouw mailtjes bij ons in de Spam zijn beland en ik dit niet goed gecontroleerd heb, mijn excuse hiervoor. Je had inderdaad jouw bestelling al lang mogen verwachten. Ik ga je eventjes mailen, maar we gaan er direct voor zorgen dat de items opnieuw naar je worden opgestuurd zodat je lekker aan de slag kunt met cashstuffen. Excuses voor het ongemak.
Fatiha El Ayachi
Antwoord van Budget BinderBedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We hopen je snel nog eens terug te zien.
Dione Tettelaar
Snelle levering, fijne service!
Antwoord van Budget BinderHi Dione, Bedankt voor jouw beoordeling! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Femke
Snelle sercive, leuke website met goede keuzes. Pakket kwam sneller aan dan verwacht en er zat een cadeautje bij , super fijn!
Antwoord van Budget BinderHi Femke! Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
wanrooy
bestelling alsnog ontvangen,jammer van de lange verzendtijd maar wel goed contact.
Antwoord van Budget BinderHi, bedankt voor je beoordeling! We vinden het jammer dat je ons met 1 ster beoordeeld. Je hebt ons vandaag ook een berichtje hierover gestuurd, wat we enorm fijn vinden. We hebben hierin ook aangeven dat we jouw bestelling netjes oprijd hebben verstuurd, maar dat het door de blackfriday drukte bij post bedrijven langer kan duren, we snappen dat dit erg vervelend is uiteraard. We hebben daarnaast ook aangegeven dat wanneer je bestelling woensdag nog niet is bezorgd dat je dan even contact met ons moet opnemen zodat we het kunnen oplossen. We zullen je nogmaals eventjes mailen zodat we dit met je kunnen bespreken.
We willen en zorgen er eigenlijk altijd voor dat alles netjes word opgelost, we vinden het jammer dat je direct een review van 1 ster plaatst. -
Carla van de Mosselaar
Bestelling zag er goed uit. Netjes verpakt. Zeker een shop om vaker te bestellen
Antwoord van Budget BinderHi Carla, bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, we hopen je nog vaker te zien bij Budget Binder.
Suus Van der heijden
Foutje gemaakt maar meteen opgelost. Super service
Antwoord van Budget BinderHi Suus, wat vervelend om te horen dat is uiteraard niet de bedoeling. Wat jammer dat je hierover geen contact met ons hebt opgenomen, dan hadden we dit netjes kunnen oplossen. Ik ga je eventjes mailen om na te gaan wat er precies ontbreekt in jouw bestelling zodat we dit netjes kunnen nasturen. Liefs, Anne
Jessy Van der Velde
Wat een ontzettend leuke webshop en wat een geweldige service! De spulletjes die ik heb besteld, netjes en vooral erg leuk ingepakt thuis gestuurd gekregen! Wat een feestje! Mooie producten en je ziet en merkt dat er veel enthousiasme en liefde in wordt gestoken! Ik heb mijn webshop gevonden voor Cash Stuffing!
Antwoord van Budget BinderHi Jessy, bedankt voor jouw mooie beoordeling hier worden we erg blij van! We hebben heel veel pluizer gestoken in jouw mooie bestelling én we hopen dan ook dat je lekker kunt gaan Cashstuffen nu ☺️ We hopen dat je veel plezier gaat hebben van je aankoop én dat we je snel nog eens terug mogen zien. Liefs, Anne
Eefje
Super goede service!
Op maandag besteld na 10:00 en op woensdag was het in huis.
De binder die ik had besteld was niet meer op voorraad. De eigenaresse had mij hier over gebeld en had zelf voorgesteld om mij een andere binder op te sturen. Als de originele binder die ik had besteld binnen zou komen zou ze deze nog opsturen.
Heel erg meedenkend en heel erg klantgericht!
Top service!Antwoord van Budget BinderHi Eefje, bedankt voor jouw mooie beoordeling ondanks dat we een van de door jouw bestelde artikelen niet konden leveren, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over deze oplossing. We hopen dat je veel plezier gaat hebben van de bestelde items en zodra de binder weer binnen is komt deze direct jouw kant op. Liefs, Anne
Lauranda
Super goede service
Antwoord van Budget BinderBedankt voor jouw beoordeling! We hopen dat je veel plezier gaat hebben van je aankoop. Liefs, Anne
Ilsr Jansen
Na dat mijn pakketje zoek was, gelijk een nieuwe gekregen! Super snelle levering en mega goede klantenservice! Zeker vaker bestellen
Antwoord van Budget BinderHi Ilsr, bedankt voor jouw beoordeling! We vinden het vervelend om te zien dat je ons beoordeelt met maar 1 ster. In ons systeem zie ik dat we jouw bestelling op tijd hebben verstuurd per brievenbus post. Inmiddels had deze al wel geleverd moeten zijn bij je. Ik vind het jammer dat je hierover geen contact met ons hebt opgenomen zodat we dit voor je konden nakijken en oplossen. Ik ga je bestelling vandaag opnieuw naar je opsturen, maar ik ga je hierover ook nog eventjes mailen.