Bubbles & Bo
Bubbles & Bo is een van de eerste winkels die is opgezet vanuit de integrale beleving van internet en winkel. Off- en online lopen hier naadloos in elkaar over. Iedereen maakt zo op bijzondere wijze kennis met de wereld van de twee robotvrienden: Bubbles & Bo.
Een unieke wereld
Bubbles & Bo is meer dan een kinderwarenhuis, het is een wereld op zich. Een unieke beleving, zowel voor groot als klein. Zo kunnen kinderen hun eigen raket afschieten naar de planeet van Bubbles & Bo, waardoor het gevoel wordt gecreeërd dat je daadwerkelijk naar de ruimte reist. Dat is slechts een van de vele leuke dingen die onze winkel rijk is!
One-stop-shop
Bij Bubbles & Bo verkopen we een zeer gevarieerd assortiment kleding, schoenen en accessoires. Maar ook boeken en andere leuke spulletjes zijn bij ons te koop. Er is voor iedereen wat wils. We richten ons op kinderen tussen de 0,5 en 16 jaar en verkopen alles wat deze kids nodig hebben op één plek, volgens het one-stop-shop principe. Genoeg reden om even binnen te lopen en te kijken wat nieuw is in de winkel. Kom dus snel naar onze winkel en stap in de bijzondere wereld van Bubbles & Bo!
L.
Snel thuis en mooi ingepakt cadeau.
Meike
Fijne hulp!
Hoe beoordeel je Bubbles & Bo?
Sylvia van Hilten
Leuk een geschreven persoonlijke boodschap bij de levering van mijn pakket.
Anoniem
Snel verzonden!
Danielle
Bestelling is prima verlopen en snel in huis
Kathleen Paeshuyse
Super mooie kleding
Coby Last
Goede en snelle services, pakket is in goede orde ontvangen!
Rosemarie Treur
Mooi vest hele snelle service! Top!
J. van den Broek
Bestelling was na twee dagen in huis
Helma Mutsaers
Mooie collectie!
Angelique Van Beurden
Klantvriendelijk
M. van den Hout
Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.
Karina Arink
Een snelle levering!
Mevrouw Nuijten
Leuk assortiment en deskundige, vriendelijke benafering
Ines
Snelle verzorgde levering!
Anna
Bestelling snel geleverd, goede kwaliteit. Vooraf even gebeld, werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Geneve Sana
Top kwaliteit!
Jacqueline Meijs
Goede service, vriendelijk personeel, leuke kleding
E. dominicus
Super leuke kleerdjes en veel keuze
Linda Klein Meulekamp
Altijd goede service.