Brute Bonen

Brute Bonen

KOFFIE UIT HET BOS. Ultiem versgebrande espressobonen, iedere twee weken in de brievenbus
koffiebonen koffie kwaliteitskoffie
9,9
Filter 433 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 310 met beschrijving

• Bart Van der Linden
    Review voor Brute Bonen

Brute Bonen leveren elke keer weer de juiste bonen voor een bruut kopje koffie! Laatst kwam ik net te kort en moest ik andere bonen gebruiken, viel erg tegen en ik was blij toen de nieuwe vers gebrande bonen weer binnen kwamen en ik weer echt lekkere koffie kon drinken.

• Erwin
    Review voor Brute Bonen

Goede vers gebrande koffie en uitstekende service; reminder via Whatsapp m.b.t. de komende branddag en direct een betaallink. Zeer lage drempel om koffie te bestellen. Slim, én heel fijn voor de koffieliefhebber!

• Hoe beoordeel je Brute Bonen?

• Maarten Bruggeman
    Review voor Brute Bonen

Goeie (h)eerlijke koffie waarvoor je je huis of kantoor niet uit hoeft.

• Martijn van Veghel
    Review voor Brute Bonen

Heerlijke koffie voor een mooie prijs. Ideaal om gebruik te kunnen maken van de 2-wekelijkse branding. Dit geeft altijd verse bonen in huis.

• Jeanine
    Review voor Brute Bonen

Erg lekkere koffie. Elke 2 weken krijg je een mail om je bestelling door te geven. Een keer overslaan of ze hoeveelheid aanpassen gaat makkelijk. Ik vind het een fijn idee om koffie te drinken die op een duurzame manier wordt verbouwd.

• Stichting Trees for All
    Review voor Brute Bonen

Heerlijke koffie met een goed verhaal waar de koffie vandaan komt, hoe duurzaam de keten is van plantage tot aan levering.

• Petra
    Review voor Brute Bonen

Prima koffie, bestellen is eenvoudig en aanpassen van hoeveelheden is heel flexibel. Een keertje overslaan is geen enkel probleem. Communicatie is heel prettig

• Marcel Woertman
    Review voor Brute Bonen

Heerlijke koffie en snel geleverd

• Eelco
    Review voor Brute Bonen

Top kwaliteit bonen en klantvriendelijke service. Flexibel gewicht aanpassen is top, ook dat je niet verplicht bent elke 2 weken af te nemen 👌. Ik heb zelf de koffie voor half automatisch voor mij vol automatische Jura, vollere smaak dan de bonen voor de vol automatische koffiezetapparaten.

• Sara
    Review voor Brute Bonen

We hebben vandaag een ontzettend leuke barista cursus gevolgd bij Lisanne! Ze vertelde met passie over Brute Bonen en ik ben heel wat wijzer geworden over koffie. Daarna aan de slag gegaan om oa. latte art te maken en ook dat was ontzettend leuk en leerzaam. 100% aan te raden om een keer te doen met vrienden of familie. Bedankt Lisanne & Brute Bonen! 😊

• Robert
    Review voor Brute Bonen

Heerlijke koffie. Goede service als het een keer wat harder gaat met de koffie sturen ze een noodpakket of met 1 klik kun je ook overslaan.

• Martina Dell Aquila
    Review voor Brute Bonen

Goede service, makkelijk vers gebrande koffie bestellen via Whatsapp melding.

• Tijmen
    Review voor Brute Bonen

Heerlijke koffiebonen, snel geleverd!

• Vincent Moleveld
    Review voor Brute Bonen

Goede service, lekkere koffie, aanrader

• Bart Strengers
    Review voor Brute Bonen

Brute Bonen zijn met afstand de beste specialty koffiebonen die ik ken!

• Isabella
    Review voor Brute Bonen

Fijn dat je via app een berichtje krijgt over de nieuwe branddag en je snel via die manier kan aangeven wat je wilt. Je gebruikelijke hoeveelheid, meer of minder of je slaat een keer over. Betaallink erbij en klaar. Super snel en makkelijk. Zo zit ik nooit zonder koffie en is de koffie altijd vers. Mijn pakketje komt via brievenbus pakketje. Heel slim. De smaak is heerlijk. Super vriendelijk zijn ze ☕🤗

• Bob
    Review voor Brute Bonen

Fantastische kwaliteit koffie, keer op keer weer. Super service en vriendelijk contact. Op alle fronten alleen maar positief.

• Jim Gordon

Goede service, goede koffie

• Lieke
    Review voor Brute Bonen

Goede service, heerlijke koffiebonen en laagdrempelig abbonement!

• Timo Högemann
    Review voor Brute Bonen

Erg lekkere, verse bonen. Makkelijk en snel via de brievenbus thuis bezorgd.