Brouwerij de Toekomst
Alex Walhin
Snel verzending
Remon Mulder
Mooie site, keurig op tijd en heerlijk bier
Hoe beoordeel je Brouwerij de Toekomst?
Sandra Voolstra
Het stond gauw klaar, ik ben het gaan ophalen. Nu lekker genieten van de biertjes.
David Broere
Snelle levering en goed verzorgd
Ron van Dijk
Mooie aanbieding van 17 bieren en een glas. Werd snel en gratis geleverd en de bieren die ik tot nu toe geproefd heb zijn erg lekker.
Robbert Dielis
Super snel geleverd en een heerlijk biertje 💪👍
Frits
Correct zoals het hoort.
Dirk Wevers
Goede service. Snelle levering, goed bier.
Ingvarr Moonen
Bestellen gaat super simpel. Zelf het gratis bier, welke aangekondigd werd in de nieuwsbrief, werd toegevoegd aan de bestelling. De bestelling werd snel geleverd.
Ben Lemmers
Snel bezorgd en erg lekkere bieren.
Jan Reedijk
Heerlijke biertjes
Chris Ormel
Goede service en snelle levering
Julian Brokx
Snelle levering en natuurlijk heerlijke bieren!
Peer
Heb het grote bierpakket besteld en na een kleine week had ik het.
De biertjes vielen mij wat de smaak en kwaliteit erg tegen. Heb dit ook gemeld en het antwoord was dat ze het jammer vonden maar bijna nooit klachten hoorden. Dat vind ik vreemd wat de biertjes vielen gewoon erg tegen. De verhouding prijs en kwaliteit klopt niet, teveel betaald voor deze kwaliteit.
Jammer maar ik vind dat dit ook gemeld mag worden.Antwoord van Brouwerij de ToekomstBeste Pieter, wij hebben inderdaad contact gehad en wij vinden het jammer dat het product u tegen is gevallen. Wij doen namelijk ons uiterste best om altijd de klant zo’n positief mogelijke ervaring mee te geven. Uiteraard is het uw mening en mag u dit melden. Vriendelijke groet, Loes
Rickbakker Bakker
Snelle correcte levering, alleen jammer dat er geen track and trace aan de levering gekoppeld was. Verder heerlijk bier, nette verpakking en alles naar wens!
Antwoord van Brouwerij de ToekomstHallo Rick, dank voor je review! Zonde dat je geen track and trace code hebt ontvangen. Dit is normaliter wel het geval. Wij hopen dat de bieren je goed zullen smaken! Gr. Loes
Charlotte
Netjes en snel geleverd
Cees Vlasblom
De service is weer top Martijn en Loes.
Marino De wilde
Zelfde bier verkopen met een ander etiket er op
Antwoord van Brouwerij de ToekomstHallo Marino, jammer dat je een andere verwachting had van het pakket. Toch zijn er een aantal gloednieuwe bieren toegevoegd aan het pakket dus daarmee ook nieuwe check-ins voor Untappd. Hopelijk smaakt alles goed en was je tevreden over de service.
Hans
Wat een supergoede en snelle terugkoppeling tijdens de bestelling, en zelfs meegedacht welk afhaalpunt bij ons in de buurt zat.
Dankjewel ,Loes -
Frank Cruts
Snelle levering. Bestelling was snel ontvangen en goed verpakt. Leuke aanbieding was het ook.