Brouwerij de Toekomst

Brouwerij de Toekomst

Brouwerij de Toekomst is een innovatieve brouwerij die premium bieren brouwt, inclusief barrel aged specials en seizoensbieren, met een focus op kwaliteit en luxe. Ontdek ons assortiment en bestel eenvoudig via onze webwinkel, waar je ook exclusieve bierpakketten en proeverijen vindt.
bier
9,8

• Alex Walhin

Snel verzending

• Remon Mulder
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Mooie site, keurig op tijd en heerlijk bier

• Hoe beoordeel je Brouwerij de Toekomst?

• Sandra Voolstra
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Het stond gauw klaar, ik ben het gaan ophalen. Nu lekker genieten van de biertjes.

• David Broere
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Snelle levering en goed verzorgd

• Ron van Dijk
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Mooie aanbieding van 17 bieren en een glas. Werd snel en gratis geleverd en de bieren die ik tot nu toe geproefd heb zijn erg lekker.

• Robbert Dielis
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Super snel geleverd en een heerlijk biertje 💪👍

• Frits

Correct zoals het hoort.

• Dirk Wevers
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Goede service. Snelle levering, goed bier.

• Ingvarr Moonen
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Bestellen gaat super simpel. Zelf het gratis bier, welke aangekondigd werd in de nieuwsbrief, werd toegevoegd aan de bestelling. De bestelling werd snel geleverd.

• Ben Lemmers
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Snel bezorgd en erg lekkere bieren.

• Jan Reedijk

Heerlijke biertjes

• Chris Ormel
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Goede service en snelle levering

• Julian Brokx
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Snelle levering en natuurlijk heerlijke bieren!

• Peer
    Review voor Brouwerij de Toekomst

Heb het grote bierpakket besteld en na een kleine week had ik het.
    De biertjes vielen mij wat de smaak en kwaliteit erg tegen. Heb dit ook gemeld en het antwoord was dat ze het jammer vonden maar bijna nooit klachten hoorden. Dat vind ik vreemd wat de biertjes vielen gewoon erg tegen. De verhouding prijs en kwaliteit klopt niet, teveel betaald voor deze kwaliteit.
    Jammer maar ik vind dat dit ook gemeld mag worden.

Antwoord van Brouwerij de Toekomst

Beste Pieter, wij hebben inderdaad contact gehad en wij vinden het jammer dat het product u tegen is gevallen. Wij doen namelijk ons uiterste best om altijd de klant zo’n positief mogelijke ervaring mee te geven. Uiteraard is het uw mening en mag u dit melden. Vriendelijke groet, Loes

• Rickbakker Bakker
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Snelle correcte levering, alleen jammer dat er geen track and trace aan de levering gekoppeld was. Verder heerlijk bier, nette verpakking en alles naar wens!

Antwoord van Brouwerij de Toekomst

Hallo Rick, dank voor je review! Zonde dat je geen track and trace code hebt ontvangen. Dit is normaliter wel het geval. Wij hopen dat de bieren je goed zullen smaken! Gr. Loes

• Charlotte

Netjes en snel geleverd

• Cees Vlasblom
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

De service is weer top Martijn en Loes.

• Marino De wilde
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Zelfde bier verkopen met een ander etiket er op

Antwoord van Brouwerij de Toekomst

Hallo Marino, jammer dat je een andere verwachting had van het pakket. Toch zijn er een aantal gloednieuwe bieren toegevoegd aan het pakket dus daarmee ook nieuwe check-ins voor Untappd. Hopelijk smaakt alles goed en was je tevreden over de service.

• Hans
    Review voor Brouwerij de Toekomst

Wat een supergoede en snelle terugkoppeling tijdens de bestelling, en zelfs meegedacht welk afhaalpunt bij ons in de buurt zat.
    Dankjewel ,Loes

• Frank Cruts
    Geverifieerde klant van Brouwerij de Toekomst

Snelle levering. Bestelling was snel ontvangen en goed verpakt. Leuke aanbieding was het ook.