Broedservice.nl
Inge.n
Er was iets mis gegaan met de bestelde eitjes, contact opgenomen met de klantenservice en dit is zeer goed opgelost, ik heb inmiddels mijn eitjes en zijn goed aangekomen!
Dex
Goede prijzen en levertijden
Hoe beoordeel je Broedservice.nl?
Aybuke Semerci
Quick and good delivery, thank you!
Charlene Gesquiere
Starterspakket gekocht voor kuikens. (Broedmachine, verwarmplaat voor kuikens, voederbak en drinkbak voor kuikens. 2 gratis broedeieren. Pakket in goede staat ontvangen en alles werkt goed. Jammer genoeg na 9 dagen zien de broedeieren er nog steeds uit als de eerste dag. De broedeieren waren niet bevrucht, helaas… ik zie er na dag negen nog los door. Geen bloedvaten of zwart puntje te zien. Ik gebruik ook een losse hygrometer-thermometer in de broedmachine. De waarden zijn goed.
Chantal
Snelle levering, goed verpakt.
Duidelijke uitleg over de broedmachine -
Rob Van Acker
Snelle levering werkt perfect
geert
3automatische kippendeurtjes besteld vlotte levering
1werkte niet 5dagen later nieuwe ontvangen super -
Ria
Metalen kippendeur besteld. Snelle en correcte service. Goed verpakt. Artikel voldoet volledig aan de beschrijving. Geen PVC kippendeur nemen, die trekken krom.
Danny Delva
Snelle levering goede kwaliteit en steeds alles goed verpakt.
Clementina Kot
Snelle service
BiBi
Eerlijke prijs/kwaliteit. Voldoet aan de verwachting.
Goederen goed verpakt en snelle levering.
Zeer tevreden met de goede service. -
Martine Bakker
Klantensevice wel, alleen een beetje jammer dat het van zon site komt uit china.
Dat maakt de prijs duurder, terwijl dat dus niet hoeft.
Eef Peters
Snel en goed
Eric
De factuur en de Nederlandstalige handleiding had ik niet gekregen en heb ik moeten vragen. Alles is we OK nu.
Antwoord van Broedservice.nlBeste Eric,
Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! We waarderen uw steun enorm.
Facturen worden automatisch verzonden zodra een bestelling is afgerond. Het is mogelijk dat deze per ongeluk in uw spam- of ongewenste map is beland. Wat betreft de uitgebreide handleidingen, deze worden uitsluitend digitaal aangeboden, geheel in lijn met ons Duurzaamheidsbeleid.
We hopen dat we u hiermee duidelijk en naar tevredenheid hebben geïnformeerd en wensen u veel plezier met uw aankoop!
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!
Broedservice Team -
Thijn Van der Zee
Goeie service en een snelle levering. Product werkt naar verwachting
Paula
Al vaker wat gekocht hier, goede service, produkten worden heel goed verpakt (broedeieren). Erg fijn dat je via whatsapp kan communiceren, men legt goed uit en is vriendelijk en behulpzaam.
William Waalboer
Precies gekregen wat ik wilde!
Ilse
Hele fijne service en snelle levering
Habibcan Uz
ER MOET MEER OPTIES ZIJN ZOALS EEND EITJES 😊
Pascal Tuybens
Broedeieren uit mijn piggy winkel, Levering zoals beschreven zeer professioneel ingepakt en op tijd geleverd een echte aanrader