Brightside Online
Harrie Klaassens
Mijn bestelling bij BrightsideOnline werd pas na ruim een week geleverd.Hun fout werd ruiterlijk toegegeven. (Overigens meldde PostNL doodleuk dat ze de bestelling binnen hadden en 's anderdaags zouden bezorgen.)
Omdat alles zo lang heeft geduurd zegde Bright side terugbetaling van het aankoopbedrag toe.Het apparaatje is inmiddels geleverd.Ik zie het beloofde bedrag nog tegemoet. -
Kees van der Veer
Product geleverd met de verwijzing naar de website om drivers te downloaden voor Mac. Downloads op de website verwijzen naar een dode url. 2 x gemaild naar de klantenservice om de drivers toe te sturen maar geen reactie gehad. Erg teleurstellend. Ik zit dus nu met een waardeloos apparaat.
Hoe beoordeel je Brightside Online?
Tom
super snel geleverd debijgesloeten gebruiksaanwijzing moet echt groter het is zoklein dat het niet te lezen is
Rob Timmerman
Snelle levering, optische kabel bleek defect, binnen een dag nieuwe geleverd, alles werkt naar tevredenheid!!
Charles de Winter
Besteld produkt is snel en netjes bezorgd. Omdat een onderdeel niet bleek te functioneren is mij meteen een nieuw exemplaar toegestuurd. Goede service.
Jose Derks Jansen
Product is na 7 dagen nog niet binnen.
En niet alleen door post.nl ze hebben het niet meteen verstuurd zoals vermeld op de site -
anoniem
goede veilige producten met een CE keurmerk
Jan
Gewoon goed!
M
Snelle levering!
Henk
Snelle afhandeling van mijn bestelling. Goed ingepakt als brievenbuspakje verstuurd.
Jos Thomassen
geen idee, niets ontvangen van POST.NL, kan dus geen mening geven. POSTNL zegt dat ze geleverd hebben, dus NIET!!!! Pakketje zou al 3x aangeboden zijn,maar helaas (brievenbuspakketje). Dus de 11de de besteling gedaan en vanaf de 12de is het onder de hoede van POSTNL.
Cas
Goed product, vrij snel geleverd. Gebruiksaanwijzing erg kleine letters
Ruud
De bluetooth ontvanger was heel goedkoop en werkt goed. En de bestelling was de volgende dag al binnen - aangepast van 5 naar 4 sterren, want hij was na 2 maanden alweer kapot.
John B
Snelle levering, bovendien via Postnl verstuurd, (en dus niet die belabberde DHL!).
Alles prima! -
paul koops
na een paar weken zelf maar gevraagd waar het pakje was
Antwoord van Brightside OnlineDag Paul,
Wat vervelend om te horen dat het pakket nooit bij je terecht is gekomen. Hopelijk heb je het ondertussen wel ontvangen. Als je vragen hebt dan kun je gerust met ons contact opnemen en wij zullen ons best doen om een oplossing voor je te vinden. -
Dick Berendse
Door ziekte was de levering enigszins vertraagd.
Maar super tevreden over het geleverde product.
Makkelijk te installeren en werkt perfect.Antwoord van Brightside OnlineDag Dick,
Ontzettend bedankt voor je begrip en wat fijn dat het product zo goed bevalt! -
Jan Maes
goede prijs, snelle levering en werkt perfect
Antwoord van Brightside OnlineDag Jan,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Veel plezier ervan. :)
Groetjes,
Karst -
Chris Verhorst
goede service en redelijk snelle levering. De gebruikte koerier is niet de snelste.
Prima product, voldoet aan alles wat ik er van verwachtte.Antwoord van Brightside OnlineDag Chris, dank voor je eerlijke review dit waarderen wij en onze klanten enorm. WIj gaan onderzoeken of we de leveringen nog sneller kunnen maken. Fijn dat alles voldoet verder aan de verwachting! :)
Jefry
Super snel bezorgd en goede info van te voren
Antwoord van Brightside OnlineDag Jefry! Fijn dat alles naar wens is en hartelijk dank voor je postieve review.