Briansa
Eva Pols
Snelle levering, mooi en met zorg verpakt en goede kwaliteit!
David Kopczynski
Snelle levering, heel mooi juweeltje, en de gevraagde gravures, prachtig gewoon !! 🥰
Hoe beoordeel je Briansa?
Cathelijne Mulder
Bestelling kwam heel snel binnen, alles keurig verpakt en met een lief extraatje.
Ik kom zeker nog eens terug. -
Chiara Avantaggiato
Snelle levering,een mooie hangertje als extra gekregen.Het armbandje is ook heel mooi en helemaal als verwacht
Kv
Snelle reactie en goed contact met de verkoopster. Bedeltje besteld voor een pandora waarop de foto heel mooi gedrukt staat, enkel met de tekst op de andere kant was iets misgelopen. Toen de verkoopsters dit terug las in een review heeft zei direct contact opgenomen om samen te zoeken naar een oplossing. Nu een hele mooie bedel ontvangen, zowel foto als tekst 100% in orde. Top klantenservice en snelle verzending!
Antwoord van BriansaBedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat het contact met de verkoopster en de gravering van de foto naar wens waren. We vinden het echter erg jammer dat de tekstgravure aan de andere kant niet naar verwachting is en dat de letters door elkaar lopen, wat het onleesbaar maakt. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren en lijkt af te wijken van het oorspronkelijke ontwerp.
We willen dit graag verder onderzoeken en samen naar een oplossing kijken. Zou u ons een foto van het bedeltje kunnen sturen? Dan onderzoeken we wat er is misgegaan en hoe we dit kunnen rechtzetten. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons dit te laten weten! -
Kim Thijs
Mercikes voor de snelle en fantastische service, ga vanaf nu altijd bij u bestellen. RAAD HET IEDEREEN AAN , JULLIE ZIJN DE BESTE 💜
Elize Bosma
mooie armband netjes verpakt
Denise
Zeer snelle levering en mooie kwaliteit van het product en de gravering erg mooi gedaan! Bedankt Sabrina voor het cadeautje
Dylan Tames rond uit slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Niet geld waard
Antwoord van BriansaBedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van het product niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker omdat het een cadeau betrof.
We waarderen dat u contact met ons heeft opgenomen, ook al gaf u aan dat het voor u niet meer nodig is om het probleem op te lossen. Desondanks willen we onze excuses aanbieden voor de situatie en uw feedback meenemen om onze kwaliteit en service verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. -
Karolien
precies wat de bedoeling was en nog twee schattige bedeltjes erbij
Debbie Nomden
Snel geleverd en mooi verpakt!!
Nora DB
Snelle levering, mooie producten!
Lotte
Ik vind het echt geweldig! Het armbandje heeft goede kwaliteit en ziet er mooi uit, heel erg bedankt!
Grégory Dumont
Livraison rapide, service au top. Merci
Naomi
Wow, wat kregen we snel ons pakje. Super mooi verpakt en nog mooier resultaat. Een bedenking wel: de foto die je mag plaatsen op het as juweeltje is niet hoe je het uiteindelijk krijgt. Dat zou ik misschien toch beter in de beschrijving plaatsen want dat was even een tegenvaller. Desondanks wel heel mooi gemaakt. Oma is er superblij mee.
Jolanda Sekeronej
Geweldige snelle persoonlijke benadering. Mooie product foto "s duidelijk heel mooie gedaan dank jullie wel.
Dina Dp
Super snelle levering! Heel mooi! Enkel jammer dat het niet echt gegraveerd is, je moet echt draaien met de zippo om de tekst en afbeelding te zien.
Miranda Kruiswijk
Super snel kreeg ik mijn bestelling thuis.Met een leuk kaartje als dank voor mijn bestelling!! Ik ben er heel blij mee
Ramazan Gümüs
Vriendelijke mensen en snelle aflevering van bestellingen 👍,en achteraf betalen super!
Karolina Nowicka
Prachtig gemaakt en verpakt. Perfect 👌