Brabant Trade
Peter
Snelle service en hele goede communicatie zelfs op zondag! Levering van split keurig optijd en op afgesproken plek. Kortom heel goed bedrijf om zaken mee te doen!
Marian
Door Brabant Trade is een mooie vloerlamp voor de achtertuin geleverd. Perfecte service en erg blij met het beoogde resultaat.
Hoe beoordeel je Brabant Trade?
Royce
Zeer goed geholpen, wilde beach pebbles. en wat bezonder fijn is zijn de monster van de stenen die je kan aanvragen Dat is toch beter als de foto. Gelijk bestellen dan ,maar ook gelijk kunnen bezorgen.
Geen gezeur ,maar gewoon snel geleverd. Prijzen zijn goed en de beach pebbles liggen er perfect bij. Fotoos volgen.
Royce -
Raaijmakers
Uitstekende kwaliteit ardenner split en snelle levering door Brabant Trade. Vriendelijke en professionele service. Aanrader!
Marijn
Supersnelle levering van materiaal (binnen 3 uur!) en heel redelijke prijs.
René
Ik heb onlangs grind gekocht bij Brabant Trade en ben erg tevreden over de kwaliteit en service. Ook de kleur van het grind is erg mooi en past perfect in onze tuin. Al met al een positieve ervaring!
Vincent
Mooie grote keien gekocht voor in de tuin en vijver. Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Een aanrader.
Familie van Dinther
Blij met onze Boretti buitenkeuken, prima prijs en compleet en op tijd afgeleverd. Betrouwbaar adres!
Mart
Basalt split besteld bij Brabant Trade , mooi op tijd gel;everd. Zijn er blij mee