Boxxfit
Verkoop van sportkleding & schoenen ⚡
5,3

• Amirah Van Kuijk
    Geverifieerde klant van Boxxfit

Snelle verzending, fijne en mooie schoenen voor een goede prijs.

• Anouk
    Review voor Boxxfit

Bestelling gedaan op 5 oktober, nog steeds niets ontvangen. Meermaals contact proberen te zoeken via mail en chat. Maar zonder resultaat. Probeer het nu via deze weg! Klarna betaling heb ik nu gepauzeerd, ga namelijk niets betalen zonder levering!
    Maar zou er niets meer bestellen!!

• Hoe beoordeel je Boxxfit?

• Shannon
    Geverifieerde klant van Boxxfit

Ik ontving van mijn product twee verschillenden maten, als paar. Daarnaast zou de prijs aangepast worden, wegens de actie. Maar ik krijg geen contact.

• Joyce
    Review voor Boxxfit

8 oktober besteld,er staat binnen 1-3 werkdagen. Als de bestelling verzonden zou zijn zou ik daarvan op de hoogte gesteld worden. Ik heb een mail gestuurd naar boxxfit maar geen reactie tot nu toe en geprobeerd te chatten ook geen reactie!

• Petra Boer

Mooie prijzen

• Sarah
    Review voor Boxxfit

Op 17 september schoenen besteld; nooit gekomen. Op 24 september gemaild, 2 dagen later ook reactie gekregen dat het mis was gegaan bij postnl (bijzonder). Er zouden nieuwe schoenen verzonden worden. Het is nu 5 oktober en ik heb nog steeds geen schoenen en op mail van 1 oktober ook geen reactie meer gekregen…

• Zoubida
    Review voor Boxxfit

Bestelling op 5 september gedaan nog steeds niks ontvangen gemaild maar geen reactie probleem bij Klarna gemeld en wacht nu g steeds op antwoord

• Ingrid Kommer
    Geverifieerde klant van Boxxfit

Moest zeer lang wachten op mijn bestelling mail om retour te sturen nog geen antwoord op gekregen.

Antwoord van Boxxfit

Goedemorgen Ingrid!
    Dat klopt inderdaad, we hadden helaas geen huisnummer van je en kregen helaas geen reactie op onze mail.
    Gelukkig is het goedgekomen. Fijn weekend!

• Amarens
    Review voor Boxxfit

Echt prachtige schoenen! Ik heb er 2 paar besteld en ik had ze snel in huis.

• Fleur van T
    Review voor Boxxfit

Schoenen besteld op 24 augustus, 1 maand later nog niks ontvangen en ook geen reactie gehad op meerdere mails. Probleem gemeld bij Klarna maar deze hebben ze afgewezen waardoor ik nu wel moet betalen.

Antwoord van Boxxfit

Hi Fleur! Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Ik zie dat ze eind augustus al zijn verzonden maar dus niet aangekomen. Stuur je ons een mailtje? Dan zorg ik ervoor dat je een nieuw paar ontvangt! 😘

• Nancy
    Review voor Boxxfit

Goede kwaliteit loopt heerlijk, kan ze denhele dag dragen.