Boxspringwereld
Marco
Snel goed en netjes, bed slaapt heerlijk. Prijs kwaliteit is goed!
M Haji
Niet mijn gewenste product en niet compleet. Geleverd met schade
Hoe beoordeel je Boxspringwereld?
O
Wij zijn van Antwerp gekomen. Parking heb je hier niet voor de deur. De garage is wel vlakbij. Schone winkel met vriendelijke medewerkers.
Jay
Mooie boxsprings met een goede matrassen voor een scherpe prijs.
William
Goeie zaken
Thoms
Zeer goed, snel geleverd en kwaliteit is ook prima voor de prijs
PR
Matras is zeer comfortabel, geen last van mijn onderrug meer bij het opstaan iedere ochtend.
max
goed geholpen met mijn vragen.
Jasper
Alles wat duidelijk, communicatie verliep tot sommige reviews hier bij ons vlekkeloos. De service is uiteraard niet zoals bij een Auping of Swiss Sense maar dat kan je ook niet verwachten met deze prijzen vind ik zelf.
Bianca
In eerste instantie leek alles goed te gaan, tot het bed geleverd was. Het topmatras is te lang en te breed voor het bed en paste niet door het hoofdbord. Tevens was het hoofdbord erg instabiel door de grootte van het bord en de kleine bevestiging. Ook schuift zowel het matras als het hoofdbord weg van het bed, bij gebruik van de elektrische bedbodem. Na veel whatsapp contact en meerdere telefoontjes, hebben we afgesproken om het hoofdbord te ruilen en een voetbord bij te bestellen. Volgens het bedrijf is het topmatras namelijk niet te groot, maar ligt het aan het hoofdbord. Voor het wegschuiven lijkt een voetbord dan de beste optie. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en heb ik nog niets ontvangen. Ik heb meerdere keren contact gezocht en volgens de eigenaar ligt de bestelling al sinds maandag 28 oktober bij het transportbedrijf. Vreemd, want ik krijg geen track en trace link en heb nog niets ontvangen. Inmiddels wordt er door de eigenaar van boxspringwereld.com niet meer op mijn appjes gereageerd en telefonisch zijn zij onbereikbaar. Erg triest, deze gang van zaken.
Kas
Geweldige service, hadden een fout gemaakt met de pootjes en ze hadden zeer snel nieuwe gebracht
Shamari
netjes
Lisa Kuiper
Top!
Ahmed
Top geregeld. Scherpe prijsen
Myro
Tevreden over de algehele service en producten. Was snel bezorgd en het nieuwe matras slaapt 10x beter.
Ronnie
Gister is het bed geleverd, aan de levering licht het niet , maar het is slechte kwaliteit.. kleurverschil .. hockers die niet goed gevuld zijn .. slechte afwerking .. de verhouding klopt niet met de maat van de box en matras .. het hoofdbord zit heel los en ook deze komt niet overeen met de afgebeelde foto ( 8 vaks )
Ik heb boxspringwereld hierover geappt en gebeld ( op bijde geen reactie ) -
Hanneke
nieuwe matras is zeer comfortabel, ik kan het aanraden
Emile
Goed kwalitatief bed met krachtige motoren.
Kleur buitengewoon mooi.... -
Erwin
Geweldige service, snel gebracht voor niet veel geld
M
Onze nieuwe topper bevalt erg goed. Geen last meer van rugklachten :)