Ludy van Noord
Klantenservice is prima en reageert snel op mijn vragen en regelt zaken prima.
Helaas ligt de latex topper die ik besteld hebt helemaal niet naar wens. Ik wil hem graag terugsturen. Maar terugsturen is best een probleem en nogal duur, zeker als je de verpakking al hebt weggegooid.
Antwoord van Boxspring XpertHartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice en dat wij u snel hebben kunnen helpen.
We vinden het echter jammer dat de latex topper niet naar wens ligt en dat het retourneren een uitdaging voor u is. Het is zeker niet onze bedoeling dat dit een ingewikkeld of duur proces voor u is. We helpen u graag met een oplossing.
We willen u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we samen kunnen kijken naar een manier om dit zo soepel mogelijk op te lossen.
Nogmaals bedankt voor uw bericht, we willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons.
Corry de Vries
Fijne splittopmatras! Slaapt heerlijk. Snelle levering.
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe splittopper. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop.
Boxspring Xpert -
Hoe beoordeel je Boxspring Xpert?
Quido Landeweer
Matras besteld, nagevraagd en eerste antwoord. Na het weekend is het binnen. Tja na het weekend komen nog veel dagen. Nog een keer na gevraagd en waar komt het op neer. Gaat niet binnen de levertijd geleverd worden. Annulering ? Op een woensdag netjes een mail gekregen, binnen 1 of 2 werkdagen zal het geld terug gestort worden maar natuurlijk niets op mijn rekening. Ben ik nu OPGELICHT ? Die kans zit er heel dik in maar het ergste is, dat ik diverse keren heb aangegeven. Dat ik het matras nodig had en de terug storting van het geld zodat ik een andere matras kan kopen voor mijn vrouw omdat zij kanker heeft en is uitbehandeld en wil haar nog een comfortabele tijd gunnen in de laatste paar maanden maar ik krijg een DIKKE MIDDELVINGER van hun.
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor het plaatsen van uw review. Hierbij bied ik onze oprechte excuses aan voor het ontstane ongemak. Ik kan mij voorstellen dat u dit er in deze verdrietige situatie al helemaal niet bij kunt hebben en vind het daarom ook extra vervelend dat het op deze manier gelopen is. Uit onze gegevens blijkt dat er op 7 november een terugbetaling vanuit ons heeft plaatsgevonden aan u. Deze zou nu zeker bij u binnen moeten zijn. Mijn collega neemt contact met u op om dit te verifiëren.
Jeannette en Peter Kooijmans
Perfecte voorlichting, aflevering en kwaliteit.
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor het plaatsen van uw review. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop.
Sam de Ruiter
We hadden online een bed gezien en wilden deze graag in het echt zien vanwege de kleur en stof. We zijn in de winkel heel goed geholpen en hebben alle info gekregen die we nodig hadden.
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor het plaatsen van uw review. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe boxspring.
Lieke
Bekwaam advies, geen haast, geen druk.
Ina Rexwinkel
Prima kwaliteit dekbedovertrek
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor uw review. Heel veel plezier met uw nieuwe dekbedovertrek.
M.B.
We zijn vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en dankzij hun goede adviezen hebben we de juiste keuzes kunnen maken bij de aanschaf van ons nieuwe waterbed. Verder een juiste en correcte afhandeling van onze bestelling. Nu lekker genieten van ons nieuwe bed!
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor het plaatsen van uw review. Wij streven ernaar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden en zijn blij om te horen dat u dat zo ervaren heeft. Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe waterbed.
Eva
duidelijke informatie en vlotte service
Daan
Alles naar wens verlopen!
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor het plaatsen van uw review. Wij streven ernaar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden en zijn blij om te horen dat u dat zo ervaren heeft. Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe bed.
Isa
Erg mooie showroom, vriendelijk geholpen en alles volgens afspraak verlopen.
Lars
Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor uw vriendelijke woorden. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop.
Lynn van Houten
Vriendelijk, niet opdringerig personeel. Prijs en kwaliteit is ook goed.
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor uw vriendelijke woorden. Veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop.
Mees van der Hoek
Goede service zowel in de showroom als bij de montage en installatie van onze ledikant.
Claudia Vreijsen
Snelle levering, fijne communicatie. En een super fijn matras
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe matras. Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop.
Nova van der Pol
Van koop tot levering plus montage zeer tevreden.
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor het plaatsen van uw review. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe bed.
Zoë
Super tevreden met mijn bestelling. Het bed ligt fantastisch en de levering was ook volgens afspraak.
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe bed. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop.
Thijs
Goede service en mooi aanbod!
Zoe van der Linden
Erg blij met ons nieuwe bed en alles volgens afspraak!
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe bed. Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop.
Douwe Dijkstra
Levering conform aangegeven levertijden en prima verpakt.
Antwoord van Boxspring XpertBedankt voor uw review. Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop.