Bouwplanafdrukken.be
Alexandra
Alles was netjes in orde & erg snel geleverd!
Stefan Van Rooy
Snel en goed!
Hoe beoordeel je Bouwplanafdrukken.be?
Marc Rooms
Zeer te vreden, mooi resultaat van afdruk.
Snel en correct geholpen. -
Tessa
Uitstekende service, de dag na de bestelling staken de plannen al in de bus!
Melanie Aelvoet
Snelle levering, zorgvuldig verpakt, netjes
Ideal Pool
Steeds onberispelijke service,
en sneller dan het licht!!!!
Echte aanrader.
Dank hiervoor.Antwoord van Bouwplanafdrukken.beGeweldig om te horen! We doen ons best om razendsnel te zijn. Bedankt voor de aanbeveling!
birger ryckier
snelle levering ,
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beSnelheid is ons ding, hand in hand met kwaliteit natuurlijk :-)! Bedankt voor je review!
WHBN
Aanrader. Top afdrukken. Snelle levering. 5 *
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beTop dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor de vijf sterren!
Wim Vervoort
Goede prijs-kwaliteit en snelle levering 👍
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beSuper dat je blij bent met de prijs en snelheid! 👍 Dank je wel!
roeland vranckx
+++++
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beBedankt voor de +++++ sterren! We waarderen het enorm!
Lore
Snelle service, kwalitatieve afdruk!
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beBedankt, Lore! Blij dat je onze service top vindt!
Andytine
Goeie kwaliteit en snelle levering
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beFijn dat je de kwaliteit en snelheid waardeert! Dankjewel!
Michiel Van Gysel
In orde
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beDank voor je mooie review Michiel!
jelle vandepitte
De zijkanten van de plannen was zwaar beschadigd door slechte verpakking. De zijkant van de opgerolde plannen zat gewoon tegen de verpakking. Dus door transport is de zijkant beschadigt. Plannen zelf waren wel heel mooi geprint.
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beSorry voor de beschadiging, Jelle! Fijn dat de print zelf wel mooi was! Als onze vervoerders soms net een beetje meer mee zouden denken, hoefden we dit misschien niet meer mee te maken. Bij ons gaat alles altijd netjes, met zorg en liefde voor de kwaliteit en de klant de deur uit! Als het er nou echt niet uit ziet laat het ons dan weten dan regelen we altijd wel iets samen!!
Kristof
Top! Snelle levering, goeie kwaliteit én persoonlijke service!
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beBedankt voor je geweldige review! We zijn super blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit én onze persoonlijke service. We doen ons best om elke bestelling met zorg te behandelen, dus dit maakt onze dag! 😊 Hopelijk tot de volgende keer!
Ku Vé
Directe levering en service . Goede prijs-kwaliteit.
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beBeste Ku Vé, dank voor je mooie review, dat waarderen we.
Paul Van Holder
Snelle levering en mooi afgeprint op schaal zoals we gevraagd hadden.
Antwoord van Bouwplanafdrukken.beBedankt voor de mooie review Paul! - Denise
roeland vranckx