Boutique Trukado
Boutique Trukado for Fantasy Bags, Gothic Bags, Leather Bags, Merchandise Bags, Retro Bags, Collectibles, Accessories and much more.
Haydar Toptas
Dit is mijn tweede bestelling en alles is weer perfect verlopen. Ik heb mijn bestelling binnen twee dagen ontvangen.
De Hillburry tas en portemonnee zijn van zeer goede kwaliteit. Hoewel de goederen in Duitsland worden gemaakt, zijn ze in Duitsland zeer moeilijk of niet te vinden. Dat vind ik geweldig. Ook kreeg ik weer een klein cadeautje (sleutelhanger). Bedankt daarvoor! Niet elk bedrijf doet dit!
Als ik weer iets nodig heb, bestel ik het bij deze verkoper. -
MB
Veel keuze, goede prijzen, snel geleverd. Gekochte tas net zo mooi als op de foto's. Blij!
Hoe beoordeel je Boutique Trukado?
Jose Luis Guirado Fernandez
Nice service and fiability (Write from Spain)
Marc Fransen
Snelle levering, product als omschreven
Léon Zwerver
Snel geleverd, in perfecte staat, voor herhaling vatbaar
Anneke Van der Velden
Mooie tas, inderdaad een goede prijs!
Helma
Snelle levering.zeer goed verpakt.
Emma Bergen
Prachtige tas en portemonnee van Hillburry.. en een snelle bezorging!
Een positieve ervaring. -
Harry Peters
Pracht artikelen en volgens afspraak geleverd 👍
JacobJan van Beelen
Alles in orde, inclusief goede en snelle verzending
Marco Koch
Zoals altijd snelle levering en altijd met een persoonlijk tintje 😉👍👍
Bernd
Schnelle Lieferung. Der Artikel ist top !
Anne Kruit
Precies wat ik zocht, normale prijs, snel geleverd.
Claudia
3 tassen besteld netjes geleverd zag later dat er korting voor de black friday opzat nadat ik besteld had Kreeg toch de korting terug gestort nadat ik contact had gehad bestel hier zeker nog een keer
Leslie Goossens
De verwerking van mijn bestelling verliep vlekkeloos en de communicatie was duidelijk.
Paul Seelen
Snelle levering en prachtige kwaliteit, ook goede klantenservice bij vragen.
Alexandra Calderhead
Snelle levering, goede prijzen en heel veel leuke spulletjes! Ze werken ook samen met bol.com en had via deze weg al eerder iets van hun gekocht. Ik had een ander product op het oog wat enkel beschikbaar was via hun eigen website en heb ze dus ook via deze weg besteld
John uit Rotterdam
Goed verpakt kunstwerk, snel ontvangen. Communicatie perfect. Heb gekozen voor extra cadeauverpakking, die was heel mooi!! Leuke winkel! Aparte leuke, mooie, verrassende artikelen.
mw van son
Snelle levering, mooie prijzen.
Christiane Alexa
Wunderbar, alles prima, vielen Dank