Boogschietshop
ger
goede snelle bezorging en alles is goed aangekomen ziet er prima uit
Karin Vonk
Even contact gezocht ivm wat vragen, snelle reactie, bestellen ging gemakkelijk en zeer snel geleverd. Zoon erg blij met zijn kruisboog!
Hoe beoordeel je Boogschietshop?
V
Top product en snelle verzending. Thanks 👍🏻
P
Prima service
Paul
heldere communicatie, tijdig geleverd, geen issues, mooi product
Leon
Inmiddels mijn 3e kruisboog bij boogschietshop besteld. De twee voorgaande zijn uit elkaar gespat na ze te spannen. Nu een duurder type van Barnett besteld, hoop dat deze héél blijft tijdens gebruik. De laatste boog spatte uit elkaar na de garantie periode. Na weken nog steeds geen voorstel gehad van boogschietshop over enige compensatie van de 2e uiteen gevlogen kruisboog. Ben blij dat ik beide keren met de schrik vrij kwam en geen oog kwijt ben of andere fysieke schade.
Luc Vaessens
geweldige service
Menno Noijons
boog was moeilijk ineen te zetten (onduidelijke gebruiksaanwijzing) toen dat eenmaal gelukt was bleek de boog zwak, en de laaddoos werkte na een schot al niet meetr. De enige afgeschoten pijl was aan de vleugels beschadigd
Kimberly vh
Super service en een snelle levering! Bovenop top kwaliteit
P Schrik
Goede service snelle levering. Prima
Wilfred Smit
Goede prijs en vrij snel binnen.
Annie Jacobs
Snelle levering en super vriendelijke
Richard
Supersnelle levering!
Joop Mutsaerts
Yves Theuwen
Snelle levering en alles is altijd in orde zoals het moet zijn,dank jullie..
Henk Den ridder
Mijn product heb ik 2x terug gestuurd met een defect zijn moeilijk bereikbaar allles netjes opgelost zeer tevreden
Ludwig Kroezen
Goede producten snelle levering
danny van neer
precies als beschreven en korte levertijd
SY Frisco
De aflevering in Spanje is dus totaal mislukt. Ook omdat het opgegeven adres niet op de pakbon stond. Tot op heden heb ik nog steeds niet mijn pakket ontvangen. Heel slecht. Ben benieuwd wat de Boogschietshop daar aan gaat doen.
Simon Van Asperen
Geweldig goed geholpen door Dutch Bow Store in Wageningen