Bonomi Koffie
Melvin
Topper en echt goede smaakvolle koffie van een Italiaans merk met prachtige huisstijl. Altijd snelle levering en heel fijn dat kleine proef pakjes per smaak worden aangeboden. Aanrader!
Arjan
Mooi proefpakket, nette prijs en correcte levering! Het is voor een cadeautje, maar hier durf ik wel mee aan te komen!
Hoe beoordeel je Bonomi Koffie?
R Ruiter
Snelle service, en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Antwoord van Bonomi KoffieDankjewel voor de zeer fijne en mooie beoordeling. Nog een fijne zondag!
Mart Berghs
lekker en snelle levering
Antwoord van Bonomi KoffieDankjewel Mart voor het fijne berichtje. Geniet van de koffie en de feestdagen!
Ria Beliën
Prijs/kwaliteitsverhouding is marktconform.
Antwoord van Bonomi KoffieDankjewel voor de mooie review Ria!
Stijn
Bonomi Koffie -
Roeland
Is goed
Ben Runneboom
Erg goede smaakvolle koffie met een mooie huisstijl!
Antwoord van Bonomi KoffieDankjewel Ben voor de fijne review! Ik wens je alvast enorm veel koffieplezier en we zien je uiteraard graag terug als je dezelfde (of misschien eens een andere) smaak wenst te proeven.
Mark Ketting
Hands on! 👍🏻
Antwoord van Bonomi KoffieDankjewel Mark voor de review! Geniet van jouw koffie en laat ons zeker weten of het smaakt :-)
Berry Krechting
Antwoord van Bonomi KoffieGoedemiddag Berry
Hartelijk bedankt voor de review! Nog veel koffieplezier gewenst.
Vriendelijke groet
Mustafa Olgun
Antwoord van Bonomi KoffieGoedemiddag Mustafa
Hartelijk bedankt voor de positieve review! Geniet van jouw koffie en we zien je graag weer terug. :-) -
mart berghs
lekkere koffie
Antwoord van Bonomi KoffieDankjewel, super om te horen. Je hebt smaak ;-) Geniet van je koffie en hopelijk tot snel!
Mustafa Olgun
Prijs is goed
Antwoord van Bonomi KoffieGoedenavond Mustafa
Hartelijk bedankt voor de positieve review. Je review bezorgt ons blije gezichten. We hopen jou in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. -
Peter Tukker
Prima service
Antwoord van Bonomi KoffieSuper bedankt voor jouw positieve reactie!
R.A. Stijger
Goede kwaliteit en snelle levering
Jenno Hallaert
heel handige webwinkel,duidelijke uitleg en super snelle verzending!
Antwoord van Bonomi KoffieWe zijn jou enorm dankbaar voor deze review! Hopelijk tot een volgende keer.
Team Bonomi Koffie. -
Pack & Parcel BV
Overzichtelijk en makkelijke keuze kunnen maken.
Heerlijke koffie!Antwoord van Bonomi KoffieFijn om te lezen. Hartelijk bedankt en veel koffieplezier!
Daniel
Goede persoonlijke service, uitstekende levering.
Antwoord van Bonomi KoffieHartelijk bedankt, dat waarderen we zeer! Hopelijk tot een volgende keer.