BonneBella
Met ons uitgebreide assortiment Jura koffiemachines kunnen wij alle modellen en functionaliteiten laten zien.
In combinatie met ons brede koffieassortiment vinden wij samen met u altijd de combinatie waar u naar opzoek bent. In onze winkel hebben we meer dan 25 soorten koffie, van prachtige singels tot rijke melanges.
Naast geautoriseerd Retail- zijn wij ook Jura e-commerce partner zodat we u online ook van onze service kunnen verzien.
Per 1 december 2020 is onze tweede winkel in Eindhoven geopend en zijn we te vinden in het pand van Catunambú Nederland aan de van Hastelweg 254. Kijkt u bij Eindhoven voor meer informatie.
Onze collega’s zijn allemaal echte experts op het gebied van Jura en koffie en kunnen u er alles over vertellen. De juiste machine vinden die aan uw wensen voldoet: daar worden wij ( en u) blij van!
Wanneer u er voor kiest een Jura bij ons aan te schaffen krijgt u er altijd een welkomstpakket bij zodat u bij thuiskomst gelijk kunt genieten van deze heerlijke combinatie.
Alex
Complete afhandeling van de bestelling was top! Levering duurde iets langer maar dat kwam door het Paasweekend.
Marianne
Snelle levering.
Hoe beoordeel je BonneBella?
Ruud Langenegger
Gewoon netjes op tijd verzonden en goed verzorgd.
Hans van Putten
Snelle levering, scherpe prijs
Kikkert
Aardige, goed meedenkende medewerkers. En ook nog een goede prijsstelling!
Jan Kelder
Vandaag besteld. De andere dag keurig en goed verpakt in huis. Altijd goed bij Bonne Bella. Al jaren klant daar in Hoogeveen. Altijd goede service en advies. De zaak voor JURA koffiezet apparaten.
Sylvia
Supersnelle verzending!
Sjoerd
Snelle levering, goede kwaliteit.
Marcel Ooms
Netjes en op tijd geleverd!
Thom Rankin
Aleen snel regelen maar niet meer met Post NL ?
VG Thom Rankin 🇳🇱🇪🇺👏 -
Co
Zeer snel geleverd en voor een goede prijs!
Jan Söderberg
Good price and quick delivery, in perfect shape.
Kees van Rijssel
Lekker vlot geleverd tegen een goede
prijs. Plus nog gratis een pakje goede koffie. -
Anita Pennartz
Fijne service, snelle levering.
Bedankt :) -
Nico de Bakker
Snelle levering en gunstige prijzen. Het enige minpuntje vind ik de transporteur: het afleveren gebeurt op een ongunstige tijd en bij niet thuis is er geen afleverpunt in onze woonplaats.
Ghp Wannet
Nette levering alles 100%
Zal zeker nog een keer bestellen!
Hans
Snekle levering en prijs is oké!
Ditta Kralt
Mooi apparaat voor goede prijs. In eerste instantie probleem met het apparaat. Telefonisch direct contact. Er kwam snel iemand kijken en kreeg een nieuw apparaat.
Uitzonderlijk goede service. Ben echt super tevreden. -
Hans
Scherpe prijs en Snelle levering, hartelijk dank
Tanja Bor
Snelle levering. Prijzen goed 👍