Bolasunderwear
Patricia Jonas
Top. Wat je ziet is wat je krijgt. Goede uitleg om het lang mooi te houden....
Werner Schmitz
Prima en snelle levering!
Antwoord van BolasunderwearHoi Werner,
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. En bedankt voor de moeite om hierover een review te schrijven.
Dit wordt erg gewaardeerd en hopen je nog lang als klant te mogen hebben. De Ballen en tot de volgende.
M.v.g. Jeroen - Team Bolas -
Hoe beoordeel je Bolasunderwear?
Johan Baeyens
Ondanks de drukke dagen op het einde van dit jaar is alles netjes aangekomen !
Antwoord van BolasunderwearHoi Johan,
Fijn om te horen. Helaas hebben wij het niet altijd in de hand of iets op tijd binnen komt. Gelukkig vaak wel dan niet. Super fijn dat je hierover een review schrijft. Veel plezier van de Boxershorts en tot de volgende, de Ballen.
Ad Tijsen
Goeie service.
Antwoord van BolasunderwearHoi Ad,
Super bedankt voor je review. Dit wordt erg gewaardeerd. Veel plezier van je Boxershorts en tot de volgende.
Peter Kuijpers
Ik bestel al vele jaren Bolas underwear tot volle tevredenheid. Dit keer een zwembroek besteld. Mijn zoon heeft deze ook en is hier heel tevreden over. De levering was heel snel. Top!
Antwoord van BolasunderwearHoi Peter,
Bedankt voor je review. We bestaan al meer dan 10 jaar 🥳. Altijd leuk als een klant van het eerste uur een berichtje stuurt. Hopen nog vele jaren hiermee door te gaan. Veel plezier van de Boxershorts en tot de volgende de Ballen.
Alex
Goede kwaliteit boxers en snelle verzending. Ik koop al jaren de boxers van Bolas en ben zeer tevreden. Misschien een tip om een keer boxers uit te brengen in de petrol kleur!
Bram
De bamboe onderbroeken zijn heerlijk zacht en zitten erg fijn
Antwoord van BolasunderwearHoi Bram,
Super bedankt dat je de tijd geeft voor een review. Dit waarderen wij enorm en hopelijk hebben wij je nog jaren als klant. De ballen en tot de volgende.
JC024
Fijne onderbroeken. Goede pasvorm. Ik draag deze alleen in de winter, omdat ze ook iets dikker zijn.
Marco Landman
Goede service en snelle levering. Ze zitten perfect en gaan lang mee, echt een top product
Peter Van Willigen
Perfecte kwaliteit. Is al jaren mijn favoriete boxers.
Antwoord van BolasunderwearHoi Peter,
Fijn om te horen dat alles goed is. Fijn dat het al jaren je Favoriet is en daar doen wij het voor.
Veel plezier van je Boxershorts en de Ballen tot de volgende.
Chris
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Al jaren tevreden met Bolas ondergoed.
Antwoord van BolasunderwearHoi Chris,
Super dat alles goed is gegaan en de bezorging ook vrij vlot ging. Fijn om te horen dat je tevreden bent en hopen je nog jaren lang als klant te mogen hebben. Bedankt en tot de volgende, de Ballen.
Michèl van Proosdij
Altijd snelle reactie op emails en levering binnen een paar daagjes netjes in huid. Ben al jaren een trouwen bolas gebruiker en zal niet zo snel gaan overstappen
Antwoord van BolasunderwearHoi Michel,
Bedankt voor je review. Dit word erg gewaardeerd en hopen je nog lang als klant te mogen hebben.
Veel plezier van je Boxershorts en tot de volgende de Ballen.
Hanneke
Er was de verkeerde maat bezorgd.Toen gebeld en Ik had iemand aan de telefoon van goede wil masr niet met zijn aandacht erbij.
Vervolgens werd alles goed gemaakt door een zeer snelle bezorging vanvde goede maat.Het product is fantastisch van kwaliteit en pas vorm.Gaan we vaker bestellen.
Antwoord van BolasunderwearHoi Hanneke,
Soms kan het verkeerd gaan. Maar we lossen het altijd op. Gewoon zoals het hoort.
Veel plezier van de Boxershorts en tot de volgende.
Ruud Roijmans
Prima
Antwoord van BolasunderwearHoi Ruud,
Veel plezier van de boxershorts en tot de volgende, de Ballen.
Peter Buisman
Had effen kleuren besteld maar kreeg print
Antwoord van BolasunderwearHoi Peter,
Vervelend maar willen altijd dit soort dingen oplossen. Maar helaas geen contact mogelijk. Reageert niet op mailtjes en op de privé bericht welke wij via dit platform hebben verzonden.
Wij hebben je een retour formulier gestuurd. Niets ontvangen? Geen foto's ontvangen van de klant, en persoonlijk contact via de telefoon. "Sorry ben te druk" en hangt op! Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn e-commerce tijd. Wel tijd om een bedrijf 1 ster te geven en geen tijd om serieus genomen te worden. Blijkbaar zijn er mensen die daar veel voldoening uithalen. Succes Peter en mocht je nog wel serieus zijn, laat het ons weten.
De Ballen,
Eelco
Al jaren draag ik deze boxers, ik draag geen andere merken. Altijd blij mee.
Antwoord van BolasunderwearHoi Eelco,
Fijn om te horen dat wij altijd aan je verwachtingen voldoen. En voor minder doen wij het niet.
Veel plezier van de boxershorts en tot de volgende, de Ballen.
Delano !
Mooi ondergoed wat lang meegaat! Snelle levering netjes verpakt kortom een tevreden klant!
Antwoord van BolasunderwearHoi Delano,
Super bedankt voor je review. Heel veel plezier van de Boxershorts en zien je graag terug bij de volgende ronde.
Tot snel en de Ballen.
Arno Van Eijk
Fijne pasvorm, voor mij een goed product
Antwoord van BolasunderwearHoi Arno,
Bedankt voor je review. Dit word er gewaardeerd en zien je graag terug bij de volgende ronde.
Veel plezier van je boxershort en de Ballen.
Wim De Nooij
Snel en goede levering altijd top
Antwoord van BolasunderwearHoi Wim,
Super bedankt voor je review. Fijn dat onze producten zo worden gewaardeerd. Hier doen wij het voor en wensen je veel plezier met de Boxershorts. Tot de volgende en de Ballen.
M.v.g. Jeroen - Bolas -
Alwin
Fantastische kwaliteit van de producten, deze gaan jaren mee!
Antwoord van BolasunderwearHoi Alwin,
Super fijn dat onze producten zo gewaardeerd worden. Hier doen wij het voor en wensen je nog veel plezier met de boxershorts. Bedankt voor je review en de Ballen!
M.v.g. Jeroen - Team Bolas