Boho Lifestyle Store
Jelka van Egmond
Prachtige sierkussens, voldeden aan de verwachtingen.
Anna Louise
Het is een prachtig, stevig, klein kussentje!
Hoe beoordeel je Boho Lifestyle Store?
Monique Niewold
Heb sierkussentjes besteld in een aquakkeur en ben altijd bang dat het op de site anders overkomt dan in werkelijkheid. Maar de kleur is precies waar ik op hoopte. Mooie kussens en prachtkleur. Heel blij mee. Levering bij afhaalpunt is ook pluspunt. Ik ga zeker weer wat bestellen bij Boho.
Yvonne Juda
De bestelling voldeed aan wat ik ervan verwacht had!
Edgar
Prachtig, heel mooi ben er blij mee
Erik Laga
Prima levering
Mary Wagensveld
Tevreden . Snelle communicatie
Nathalie Hammink
snelle service wel andere kleur dan op foto
Gitte Veldhof
Goede snelle service!
Marieke
Ik zit nu al meer dan 1 maand te wachten op een kussen, die al betaald is. Een antwoord op mijn gemailde vraag hierover ook niet ontvangen
Antwoord van Boho Lifestyle StoreGoedemiddag Marieke!
We hebben nog een hele slechte beoordeling staan van je.
Wat is er nog niet naar wens en hoe kunnen we je daarmee helpen?
Ik hoor het graag van je!
Groetjes Monique,
Boho Lifestyle Store -
Yvon Tilburg
Prima kwaliteit en snel verzonden
Jeannette Nettinga
Super! En lekker snel ontvangen 👍🏻
Tiemens
Het was rond de feestdagen, dus dat het lang duurde was niet verwonderlijk. Enige communicatie hierover had ik wel prettig gevonden, maar ik moest zelf vragen wanneer ik de levering kon verwachten. Misschien nog iets om te verbeteren. De producten voldoen aan de verwachting.
Mina Stratingh
Goeie kwaliteit en snelle levering
Clary Dorrepaal
Ik had per abuis verkeerde kleur stoelkussens besteld. Omruilen was geen probleem. Super afhehandeld.
Ilse Raeves
Il wacht nog steeds op bestelling 3 weken al
Hanna Vos
Goede service en de producten worden netjes verzonden. De verzending duurde wat langer dan verwacht. En je kunt niet zelf een pakketpunt kiezen om je pakket op te halen. Waardoor mijn pakket aan op een onhandige locatie is gebracht. De kleur van 1 van de bestelde producten was anders dan ik had verwacht op basis van de foto’s op de site. De andere producten zien er goed uit.