Bohemian Living

Bohemian Living

Bij Bohemian Living hebben we een passie voor het creëren van een warme en gastvrije sfeer in jouw huis. Onze selectie van prachtige, elegante en sfeervolle woonaccessoires is samengesteld om jouw huis te transformeren in een oase van comfort en stijl.
8,4

• Amateurs!
    Review voor Bohemian Living

Bestelling wordt zomaar geannuleerd.
    Was een aambieding maar volgens het bedrijf was die verlopen. Geld is wel snel teruggestort.
    Toch zou ik hier niet kopen. Zo onprofessioneel em amateuristisch.....lekker links laten liggen. Prutsers!!!

Antwoord van Bohemian Living

Beste Mario de Goede,

Het product was aangepast met een foutieve prijs, daar hebben wij je direct over bericht en tot tweemaal toe onze excuses voor aangeboden. Per direct hebben wij het aankoopbedrag aan je geretourneerd.

Waar mensen werken worden fouten gemaakt, ons inziens hebben we juist wel professioneel gehandeld door je direct te informeren en terug te betalen.

Heel jammer dat je op deze manier reageert, heel onvolwassen en overtrokken door meteen een slechte review te geven. Bedankt voor je begrip.

Team Bohemian Living

• Tineke Kleine Deters

Kleurecht

• Hoe beoordeel je Bohemian Living?

• F Rose
    Geverifieerde klant van Bohemian Living

Snelle levering en prima in orde

• WJ
    Geverifieerde klant van Bohemian Living

Ik werd gebeld door de eigenares die me een detail over de bestelling wilde laten weten. Ze heeft toen eerst 1 exemplaar opgestuurd zodat ik het product thuis kon bekijken. Alles keurig geregeld, verpakt en heel vlo verzonden.
    Absoluut aan te bevelen!