Body & Soap
Soms is het balanceren tussen partner, kind(eren) en werk. Jammer genoeg valt 'ontspanning of tijd voor jezelf' maar al te vaak tussen wal en schip.
Gun jezelf meer tijd voor ontspanning en laat de belangrijke dingen in het leven niet aan je voorbijgaan!
badproducten doucheproducten
9,6
Filter 122 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 98 met beschrijving

• Karina Meijers-Verhoeven

Fantastische service!

• Tine Hessels
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Perfecte levering. Correct produkt.

Antwoord van Body & Soap

Bedankt voor je 5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ en mooie review♥ Super lief dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Graag tot een volgende keer♥

• Hoe beoordeel je Body & Soap?

• Debby van Hove
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Geweldige service. Snel antwoord op een vraag dat ik stelde. Alles perfect

• Henriette
    Review voor Body & Soap

Ik had een cadeau gegeven aan iemand. De volgende dag werd het al verzonden! Met veel aandacht en liefde ingepakt en zelfs persoonlijk gemaakt. Werd goed op de hoogte gehouden en er werd ook binnen 5 minuten gereageerd op Whatsapp. Topservice!

• Mathias Beddeleem
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Op de webpagina stond wat we wilden in bakcorder, maar kregen toch enkele dagen na bestelling ons paketje.
    Toen we het pakje openden waren we superblij met de geuren.

Antwoord van Body & Soap

Bedankt voor jullie 5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ super lief dat jullie hiervoor de tijd hebben genomen. Graag tot een volgende keer♥

• Celeste

Zeer tevreden snel geleverd

Antwoord van Body & Soap

Bedankt voor je 5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ super lief dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Fijne dagen en graag tot een volgende keer♥

• Esther Steijaert
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Superleuke tas besteld voor mooie prijs en heel snel geleverd. Leuk dat er een klein cadeautje bij zat.

Antwoord van Body & Soap

Bedankt voor je 5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ super lief dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Graag tot een volgende keer♥

• Stephanie Beert
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Zeer snelle levering en uitstekend badzout

• Miranda Van Sanden
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Zeer lekker ruikende badzout snelle levering perfect

• Margreet Snaas
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Prima service, snel geleverd.

• Sigrid vt
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Super snelle levering en prachtige badparels!

Antwoord van Body & Soap

Bedankt voor je 5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ super lief dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Graag tot een volgende keer.

• Hester
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Alles verzorgd verpakt. Prima communicatie.

Onze huidige kortingscode: HERFST

• Lisa Van de Maele
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Mooie prijs voor mooi product

• Irma Nagelhout
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Zeer snel geleverd, ben blij met mijn aankoop

Antwoord van Body & Soap

Bedankt voor je 4 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ super lief dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Graag tot een volgende keer.

• j. Heimensem

lekkere geuren zoals verwacht

• Luciano
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Ik bestel hier vaker, altijd snel geleverd, dit keer de stofzuigerparfum besteld, geweldig! Veel keuze, ik kijk er naar uit om weer te stofzuigen!

• Sari Koster

Snelle service en communicatie

Antwoord van Body & Soap

Bedankt voor je mooie beoordeling en 5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ super lief dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Graag tot een volgende keer.

• Karina Meijers-Verhoeven
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Top service en heerlijke bad producten vooral veel keus in badzout!

• Daniëlla
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Geweldige web site alle maten beschikbaar en was snel bezorgt ga zeker meer bestellen

• Stien
    Geverifieerde klant van Body & Soap

Super goeie service. Meedenkend en goede afspraken. Een dikke 10!