Body & Shape Store™
Maak ons trots.
ROBERT GANCARCZYK
Een geweldige dienst. Verantwoordelijke mensen!!! 100% aanbevolen!!!
wasilis
Goede spul,eerste keer ging beetje mis maar ze hebben het wel goed gemaakt!!!Top dat noem je pas een service!!
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Waslis,
Bedankt voor je positieve review!
We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Het spijt ons te horen dat het de eerste keer niet helemaal vlekkeloos is verlopen, maar we zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.
Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we doen ons uiterste best om altijd een goede service te bieden. Nogmaals dank voor je vertrouwen en fijne woorden!
Chip - Body & Shape Store -
Hoe beoordeel je Body & Shape Store™?
Hamid El Azzouzi
Om tijd fewest 👍
Hicran Yavas
Snel en super goede kwaliteit voor een mooie prijs . Dankjewl
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Hicran,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelheid, kwaliteit en prijs van onze producten. Jouw waardering betekent veel voor ons. Graag gedaan, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Jeroen Hauben
Goede prijs en snelle levering dus toppie
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Jeroen,
Hartelijk dank voor je positieve review!
We kijken ernaar uit je snel weer te zien bij onze store!
Larisa Groenhof
Snel verzonden!
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Larissa,
Hartelijk dank voor je positieve review!
Bij Body & Shape Store streven we er elke week naar om de beste prijzen op de markt te bieden, zodat onze klanten hun sportdoelen kunnen bereiken op een zo voordelig mogelijke manier. Daarnaast doen we ons uiterste best om de verzending van onze pakketten zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.
Fijn om te horen dat dat goed verloopt.
F.
Scherpe prijzen en snelle verzending. Helemaal top !
Antwoord van Body & Shape Store™Beste F,
Dank je wel voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen en snelle verzending. We doen ons best om altijd de beste service te bieden, en jouw complimenten zijn een mooie bevestiging daarvan.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw van onze diensten gebruik willen maken, dan staan we graag voor je klaar.
Kennard Van Messem
PEScience high volume in stock aan een goede prijs.
Vlotte bestel en leverprocedure.Antwoord van Body & Shape Store™Beste Kennard
Dank je wel voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en beschikbaarheid van PEScience High Volume, evenals met onze vlotte bestel- en leverprocedure.
We streven ernaar om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken en waarderen je feedback enorm. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Inez
De producten die ik graag koop voor een goede prijs, snelle levering en samples om te proberen, ik ben een contente klant!
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Inez,
Dank je wel voor je mooie woorden! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze producten, scherpe prijzen, snelle levering én de samples om te proberen. We zijn blij dat je een contente klant bent – daar doen we het voor!
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Als je vragen hebt of iets nodig hebt, horen we dat graag.
Wilma Wouters
Superfijn en zéér betrouwbaar . De bestelling , Barrabells proteïne Bar Salty Peanut, heb ik snel in huis , met zelfs nog een extra heerlijke verrassing erbij. Zó leuk. Écht een aanrader.
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Wilma,
Dank je wel voor je enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling van de Barebells Protein Bar Salty Peanut en dat de extra verrassing in de smaak is gevallen. Jouw complimenten maken ons werk des te leuker!
We vinden het geweldig om klanten blij te maken en zien je graag terug. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we natuurlijk weer voor je klaar.
Jason W
Goeie snelle service, fijne producten! Zeker aan te raden!
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Jason,
Veerle
Verkeerde levering
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Veerle,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was en dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Wij nemen je opmerkingen zeer serieus en willen je laten weten dat we momenteel werken aan een oplossing voor het probleem dat je heeft aangegeven.
Onze prioriteit is om de situatie zo snel mogelijk te verbeteren en zoals je weet waren we daar al mee bezig die ons mailcontact.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Met vriendelijke groet, Chip - Body & Shape Store
Patrick
Snel en lekker
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Patrick,
Dank je wel voor je positieve reactie! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd én dat het product lekker is. Dat is precies waar we het voor doen!
We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn als er iets is om de 4 sterren naar een 5 te kunnen veranderen horen wij het graag.
Monique Melchels
Snelle service en je krijgt altijd wat extra’s bij je bestelling! Top!
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Monique,
Dank je wel voor je mooie woorden! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze producten, scherpe prijzen, snelle levering én de extra's om te proberen. We zijn blij dat je een contente klant bent – daar doen we het voor!
Fam J Braad
Snel geleverd
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Fam J Braad,
Dank je wel voor je reactie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We doen ons best om elke bestelling zo vlot mogelijk bij onze klanten te krijgen.
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Irena
Zeer goede prijs en perfecte service!
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Irena,
Dank je wel voor je enthousiaste reactie! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen en perfecte service. Dat motiveert ons om dit niveau te blijven leveren!
We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Adela Spackova
Great and reliable service
Antwoord van Body & Shape Store™Dear Adela,
Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you're happy with our great and reliable service. It's always our goal to provide the best experience for our customers.
We look forward to serving you again in the future!
Migle Palisauskaite
Proteine was geerlijk,veel leuke cadeutjes ontvangen,snelle levering. Top bedrijf🤩
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Migle,
Dank je wel voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de proteïne, de leuke cadeautjes en de snelle levering. We doen ons best om het onze klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken.
We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Randy Remst
Zeer goede service en snelle levering.
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Randy,
Wat geweldig om te zien dat je tevreden bent over onze store! We willen je hartelijk danken voor de 5-sterrenbeoordeling die je hebt achtergelaten. Het betekent veel voor ons om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en dat je een positieve ervaring hebt gehad.
Je feedback helpt ons niet alleen om onze service te verbeteren, maar is ook enorm waardevol voor anderen die overwegen om met ons samen te werken. We stellen je steun dan ook zeer op prijs.
Als je nog vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je mooie beoordeling.
Raul Devia Rodríguez
Simply Perfect!
Antwoord van Body & Shape Store™Beste Raul,
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je mooie beoordeling.
Chip - Body & Shape Store