Blooms & Blossoms
Connie Wezenberg
Snelle levering blij mee
Orane Couchant
super snel aangekomen top !
Hoe beoordeel je Blooms & Blossoms?
RD MO
Fast delivery plus got freebies :) Thank you so much!
Iris van den Berg
Het product werd erg snel en goed verzonden! Heel erg blij mee
Nathalie Van de Voorde
Heel snel in huis en goede kwaliteit
Thea
Snelle levering! Plus cadeautje!
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Thea, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.
Verónica Rodríguez Desplats
Really good service and product!! Loving it.
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Veronica, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.
Angelique
Snelle levering en netjes verpakt!
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Angelique, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.
Anita Verschuuren
Snelle bezorging en goede klantenservice!Antwoord van Blooms & BlossomsHi Anita, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.
Iris.
Altijd een fijne winkel geweest, ik had al een tijd niks besteld maar ben altijd erg tevreden!
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Iris, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.
Katrien Olbrechts
Snelle levering, de volgende dag was mijn bestelling er al.
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Katrien, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.
Pauline
Livraison rapide et de qualité
Antwoord van Blooms & BlossomsBonjour Pauline, Merci pour votre commentaire. Chez Blooms&Blossoms, nous faisons tout notre possible pour satisfaire nos clients. Nous espérons vous revoir la prochaine fois. L'équipe de Blooms&Blossoms vous salue.
Nathalie Claeys
Het zou leuk zijn om een staaltje bij te krijgen om nieuwe of andere haar producten uit te testen voor krullend haar.
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Nathalie,
Dank voor de review. Helaas zijn er van andere merken voor krullend haar weinig tot geen samples beschikbaar. De fabrikanten geven die bijna niet meer. Als het goed is heb je wel een kaartje ontvangen met korting. Deze kun je bij je volgende bestelling gebruiken maar ook bij onze andere webshop cgproducten.nl (Deze shop is volledig gericht op dames met krullend haar en alle producten zijn CG friendly) We hopen je de volgende keer weer te mogen helpen. Groetjes Blooms&Blossoms -
Charlotte
Snelle levering!
Antwoord van Blooms & BlossomsDankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.
Chloé Breijne
Goede service! Verzendingskosten waren wel een beet
Tiffany Perpet
Verkeerde levering maar netjes direct opgelost.
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Tiffany, een foutje kan helaas gebeuren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Volgens ons is het ondertussen netjes opgelost. Groetjes Blooms & Blossoms
Tosca
Snelle levering en leuke aanbieding.
Jacqueline
Altijd een feestje om hier te bestellen, snel in huis en net even leuker verpakt!
te vroeg
reeds vraag tot shopervaring en de levering is nog niet aangekomen, hele dag thuis, baan in werfzone maar volledig ondergrond in asfalt en post nl komt niet tot hier.
Antwoord van Blooms & BlossomsHi, dank voor uw beoordeling. Uw bestelling ligt op u te wachten bij een pickup point. Zie track and trace informatie.
We zullen u de informatie ook nog toesturen via email. groet Blooms&Blossoms -
Femke
Zeer snelle levering waarover ik heel tevreden ben uiteraard. Er was een fout gemaakt door mezelf blijkbaar (2x hetzelfde product in de mand en dit was niet zichtbaar omdat het product er hetzelfde uitziet leave-in conditioner vs. crème conditioner, de items stonden ook apart ipv. item 2x) waarvoor ik contact heb opgenomen. Telkens snel antwoord gekregen maar niet echt hulp.
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Femke, Dank voor je review. Welke hulp had je verder willen hebben? Dan kunnen we dit intern bespreken of we hier in de toekomst iets anders in zouden willen doen.
Wij hebben de order met de producten die jij besteld hebt netjes geleverd. We kunnen helaas niet extra gratis producten of gratis verzending geven wanneer mensen iets "vergeten of zelf per ongeluk fout bestellen" Wanneer wij uiteraard een fout hebben gemaakt doen we dit wel. Op dit moment hebben we nog kerstkorting op de hele webshop waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast heb je een terugkom korting ontvangen bij jouw zending.
Met vriendelijke groet het Bloomsandblossoms team