Blooms & Blossoms

Blooms & Blossoms

Zuivere en plantaardige huidverzorging is ons streven naar een gezonde, stralende huid. We gebruiken dan ook alleen de zuiverste ingrediënten die door moeder natuur worden aangeleverd. Natuurlijke en in het wild geoogste planten zijn het hoofdbestanddeel van onze producten. Onze eerlijke ingrediënte
9,3

• te vroeg
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

reeds vraag tot shopervaring en de levering is nog niet aangekomen, hele dag thuis, baan in werfzone maar volledig ondergrond in asfalt en post nl komt niet tot hier.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi, dank voor uw beoordeling. Uw bestelling ligt op u te wachten bij een pickup point. Zie track and trace informatie.
    We zullen u de informatie ook nog toesturen via email. groet Blooms&Blossoms

• Femke
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Zeer snelle levering waarover ik heel tevreden ben uiteraard. Er was een fout gemaakt door mezelf blijkbaar (2x hetzelfde product in de mand en dit was niet zichtbaar omdat het product er hetzelfde uitziet leave-in conditioner vs. crème conditioner, de items stonden ook apart ipv. item 2x) waarvoor ik contact heb opgenomen. Telkens snel antwoord gekregen maar niet echt hulp.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Femke, Dank voor je review. Welke hulp had je verder willen hebben? Dan kunnen we dit intern bespreken of we hier in de toekomst iets anders in zouden willen doen.
    Wij hebben de order met de producten die jij besteld hebt netjes geleverd. We kunnen helaas niet extra gratis producten of gratis verzending geven wanneer mensen iets "vergeten of zelf per ongeluk fout bestellen" Wanneer wij uiteraard een fout hebben gemaakt doen we dit wel. Op dit moment hebben we nog kerstkorting op de hele webshop waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast heb je een terugkom korting ontvangen bij jouw zending.
    Met vriendelijke groet het Bloomsandblossoms team

• Hoe beoordeel je Blooms & Blossoms?

• Walter Verhoeven
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Tevreden over het materiaal en afhandeling!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Walter, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Simon de Jong

Snel geleverd, goede service

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Simon, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Nadine Labaere

Geweldige en supersnelle levering

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Nadine, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• PAULA
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Heel snel geleverd ondanks drukte BLACK friday.
    Goede produkten.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Paula, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• J. Bakker
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Goeie service. Het artikel was mooi verpakt.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Veerle
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle levering, fijn productaanbod.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Veerle, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Mieke Bamelis
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

goede prijs en perfecte service

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Mieke, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• RP
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle levering. Niet overdreven veel verpakking.

• Sophie
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Mooi assortiment natuurlijke verzorgingsproducten en snelle levering! Erg tevreden over de kwaliteit van de aangeschafte shampoos!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Sophie, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Mariska Visser
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Goede webwinkel!! Snel antwoord op vragen, netjes verpakt en met tester erbij gekregen. En goede producten en snelle levering!! Wederom bedankt!!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Mariska, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Dientje

Supersnelle afhandeling

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Dientje, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Cindy Jacobs

Leuke webshop met topproducten

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Cindy, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Anouk
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Sinds ze overgenomen lijken te zijn is het een stuk minder feest om een pakketje uit te pakken, geen mooi papier, en geen samples meer alleen een kale doos met wat beschermend materiaal rond de producten.

Hi Anouk,

• Hannah R
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Woensdagmiddag besteld, donderdag in huis! Goeie service, en ruime selectie aan Innersense producten.

Hi Hannah,

• Anita

Goed

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Anita, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.