Bloom Mondays
Chantal Nolte
Ik bestel mijn cadeaus voor mijn klanten heel graag bij Bloom Mondays, omdat ieder pakketje met aandacht en liefde wordt verstuurd. En dat krijg ik ook terug van mijn klanten die de pakketjes ontvangen. Het is snel en gemakkelijk met hen schakelen en service staat bij hen op nummer 1. Ik raad Bloom Mondays van harte aan!
Antwoord van Bloom MondaysDankjewel Chantal, dit zijn fantastische woorden waar we erg blij van worden. Wat fijn dat je zo tevreden bent en ook je klanten! Service is waar we voor staan en we zijn je graag van dienst met al jouw toekomstige bestellingen en aanvragen!
Donna Henderson
What a beautiful gift to send to someone special . These gifts really take the stress away of trying to think of unique gift . So beautifully wrapped with high quality items inside . I look forward to ordering again or hopefully receiving one !!!!
Antwoord van Bloom MondaysDonna, thanks for your kind words! This is much appreciated as we always strive for the best quality and service. Glad to hear it shows and hope your friend liked your beautiful selection of items. We look forward to seeing you again and let us know if there's anything else we can help you with!
Hoe beoordeel je Bloom Mondays?
Dewi
Mooie webshop, kwaliteitsartikelen, snelle levering en met veel zorg en liefde ingepakt, dat merk je aan de kleine details, die net dat beetje extra toevoegen!
Antwoord van Bloom MondaysBedankt voor je mooie review Dewi. Ontzettend fijn om te horen dat deze details worden gewaardeerd omdat we dit zelf ook heel belangrijk vinden. Veel plezier met de kandelaars en we hopen je snel weer terug te zien!
365 Consulting Loes Wijnen
Mooie items en goede service
Antwoord van Bloom MondaysDankjewel Loes voor je bestelling en je mooie review! We doen ons best om aan alle wensen tegemoet te komen, dus heel fijn om te horen dat dit is gelukt. We zijn je graag weer van dienst in de toekomst :)
Demery Noma
Superleuk assortiment en pakketje kwam snel binnen en leuk ingepakt met droogbloempjes en snoepjes. Dankjewel! Het was een geslaagd cadeau!
Antwoord van Bloom MondaysWauw Demery, wat ontzettend leuk om te horen. Ik besteed veel aandacht aan de details en dan is het zo waardevol om te lezen dat dit wordt gewaardeerd :)
Heel graag gedaan en hopelijk kan ik je in de (nabije) toekomst weer van dienst zijn. -
Bonnette Vosseberg
Super geregeld zowel de bezorging als t afhalen.
Antwoord van Bloom MondaysDank voor je review Bonnette! Was erg leuk je persoonlijk te ontmoeten. Veel plezier met jouw mooie items en tot snel :)
Vionna Ho
Echt mijn go-to voor cadeautjes voor alle gelegenheden! De selectie is al perfect voorgesorteerd (alleen mooie, nuttige, betekenisvolle cadeautjes) en het wordt altijd met de meeste zorg en aandacht ingepakt!
Antwoord van Bloom MondaysDankjewel Vionna voor je fantastische review. Ontzettend blij en dankbaar voor al jouw mooie bestellingen tot nu toe. Ik doe altijd mijn uiterste best om er elke keer weer iets moois van te maken, en het is super om te zien dat jij daar ook heel blij van wordt! En natuurlijk ook de ontvangers van deze cadeaus :)
Pleunie
Ik zocht een leuk en origineel brievenbus cadeau pakketje. Ik vond bij Bloom Mondays een hele leuke collectie aan kleine en betaalbare cadeautjes, waarmee ik zelf een origineel pakketje kon samenstellen. Communicatie was snel en het pakketje heel mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje, wat het allemaal een stuk persoonlijker maakt om te ontvangen. Absolute aanrader en ik zal zeker vaker een bestelling plaatsen!
Antwoord van Bloom MondaysWauw Pleunie, een mooier compliment kunnen we niet krijgen! Fantastisch om te lezen en het is zo fijn dat je de moeite hebt genomen om hier wat over te schrijven. We hopen je heel snel weer van dienst te kunnen zijn. Nogmaals dank voor je lieve woorden.
Isabel Tack
Zeer goeie service ! Mooie artikelen en snelle levering. Mijn vriendin was superblij met het pakje !
Antwoord van Bloom MondaysDankjewel voor je mooie bestelling en review Isabel. En wat fijn om te horen dat je vriendin blij was met haar cadeau. We besteden veel tijd en aandacht aan onze cadeau selectie en dus ben ik erg blij om te horen dat je iets moois hebt kunnen vinden bij Bloom Mondays! Graag tot een volgende keer :)
Amber
Wanneer ik op zoek ben naar een mooi, origineel cadeau waarvan ik zeker weet dat iemand er blij van wordt, shop ik bij Bloom Mondays. Er is altijd wel iets wat past bij wat ik zoek, van cadeauboxen tot losse producten. De verzending is snel en alles wordt mooi en met zorg ingepakt. Daarnaast zijn de producten stuk voor stuk van topkwaliteit! Een dikke aanrader dus wanneer je op zoek bent naar mooi producten voor jezelf of om cadeau te geven.
Antwoord van Bloom MondaysWauw Amber, wat een mooie woorden, dankjewel! Je bent al enige tijd een zeer gewaardeerde klant en ik ben altijd erg blij met jouw bestellingen. Ik hoop dat ik je nog heel lang mag helpen met jouw mooie cadeauwensen. Veel plezier met geven en een hele fijne zomervakantie gewenst :)
Jo-Vienna Dessens-Heije
Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Ook kreeg ik snel reactie op mijn vraag die ik via de mail had gesteld!Antwoord van Bloom MondaysDankjewel voor je mooie review Jo-Vienna! Ontzettend fijn om te horen. Heel fijn dat ik jou kon helpen met jouw zakelijke wensen en ik hoop dat er nog vele mooie samenwerkingen volgen.
Erin
Mooi boxen met luxe cadeautjes, helemaal naar wens samen te stellen. Fijn om cadeau te geven in situaties dat mensen al veel bloemen ontvangen en iets origineels dus welkom is!
Antwoord van Bloom MondaysWat fijn dat ik je altijd zo goed mag en kan helpen Erin! Dit is voor mij heel waardevol dus ontzettend veel dank voor je mooie woorden. Dit is echt waar ik het voor doe, en fijne en blije klanten zoals jij zie ik heel graag weer terug :)
Willemien DREWES
Heel tevreden over service en snelheid. Dank en groet.
Antwoord van Bloom MondaysWat fijn om te horen Willemien! Dankjewel en ik hoop dat je dochter blij is met de prachtige cadeaus die je hebt uitgekozen. Graag weer tot ziens.
Hannah
Snelle verzending en mooi product!
Antwoord van Bloom MondaysHi Hannah, wat leuk dat je een review hebt achtergelaten! Dankjewel voor je lieve woorden en hopelijk mag ik je snel weer eens van dienst zijn. Veel plezier met de mooie Huskee Cup :)
Gina
Voor onze stichting nlgroeit bestellen wij voor onze sprekers op zakelijke events eigen samengestelde pakketjes bij Rianne. Zij heeft altijd leuke producten en een fijne en snelle communicatie en levering! Wij zijn erg tevreden!
Antwoord van Bloom MondaysGoed om te horen dat jullie zo tevreden zijn, en dat blijkt inderdaad uit de vele cadeauboxen die jullie al hebben besteld. Echt te gek dat we een fijne samenwerking hebben opgebouwd en ik ben jullie graag altijd tot dienst!
Artjanna Harkhoe
Zo blij dat ik Bloom mondays heb gevonden online. Hele leuke en mooie producten, snelle levering en hele fijne toegankelijke service. Hier ga ik vaker bestellen.
Antwoord van Bloom MondaysDankjewel voor je lieve woorden Artjanna en ik ben blij dat je Bloom Mondays hebt gevonden :) Fijn om te horen dat je ook blij wordt van het assortiment, waar veel tijd en aandacht aan wordt besteed. Evenals de service, want hiervoor zet ik graag een stapje extra, zodat jij een tevreden klant bent en blijft. Graag tot een volgende keer!
Cynthia Gezici
Ontzettend leuke pakketten om cadeau te geven en daarnaast goed en snelle service!
Antwoord van Bloom MondaysSuper om te horen Cynthia. Ik heb met heel veel plezier jouw mooie cadeaus ingepakt! Te gek dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en ik hoop je natuurlijk (snel) weer terug te zien. Groetjes, Rianne
ewelina van eindelijkslapen.nl
Super mooie pakketjes voor elke gelegenheid, ik heb inmiddels voor oa: kerst, verjaardag, geboorte, rouw, en ook zomaar pakketjes verstuurd via blommondays, super service, snelle verzending, kortom: een aanrader!
Antwoord van Bloom MondaysDank voor je lieve woorden Ewelina. Het is een feestje om elke keer jouw cadeaus in te mogen pakken. Ik ben blij dat je daar heel tevreden over bent!
Irene
Prachtig verpakt, mooie artikelen een feest om te versturen en te ontvangen.
Antwoord van Bloom MondaysBedankt voor je mooie woorden Irene, dit is zo fijn om te horen omdat alle items met veel zorg worden geselecteerd en ingepakt! Ik ben daarom erg blij dat ik je heb kunnen helpen met mooie cadeaus en helemaal leuk om te horen dat de ontvangers er ook erg blij mee waren. We zien fijne klanten zoals jij graag weer terug :)
Daan
Mooie artikelen in het assortiment, echt onderscheidend tov andere winkels. Leuke attentie bijgesloten in het pakketje. Klein aandachtspunt is wel dat de code voor de 10% welkoms korting nooit is aangekomen.
Antwoord van Bloom MondaysDank voor je mooie complimenten Daan. We vinden het belangrijk om onderscheidend te blijven door de combinatie van duurzame en unieke merken, dus ontzettend fijn dat dit je ook is opgevallen :) Ik heb je zojuist een aparte code gestuurd. Ondertussen wordt er gewerkt aan de oplossing, zodat deze kortingscode weer bij alle abonnees aankomt. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!