Blokzeep
cameveldman
Heerlijk geurende zeep. Daarnaast de shampoo kamille geprobeerd (meestal geen fan van zulke shampoo) en deze is zowaar super fijn. Komt lekker schuim af en met twee keer mijn haar doen is mijn haar goed gewassen en kan ik vier dagen verder. Heel fijn! Grijze haren blijven ook mooi, of echt mooi helder blijft op lange termijn moet ik nog zien, maar ben super tevreden.
info
Snelle en correcte levering
Hoe beoordeel je Blokzeep?
oosting76
De shampoobar gaat maar heel kort mee. De eerste is nu al bijna op, binnen 2 weken.
En van de conditionerbar wordt mijn haar niet bepaald zacht en soepel, wat volgens mij wel de functie is van een conditioner.
Al met al vind ik de prijs-kwaliteit-verhouding onvoldoende. -
miriam knops
Snelle verzending en pastte in de brievenbus!
myrthe debeurs
Fijne, lekkere en duurzame producten die echt de kwaliteit geeft die word gezegt en beloofd op de website!
En ook echt niet duur!
Een echte aanrader wat mij betreft -
bas vanderpol
Kwaliteit is heel goed, echter prijs is wel duur.
cvanderklugt
Ik heb mijn recente bestelling 18 februari niet ontvangen, contact gehad met Postnl, moest jullie contacten, gedaan en tot nu van blokzeep geen enkele reactie � had 3 zeepjes besteld ter waarde van 8,99 per stuk, smak geld, als je maar net rond kan komen, maar wel eerlijke spullen op je huid wil hebben
a t k vandepoel
snel geleverd, goede kwaliteit, mooi verpakt
m eugelink
De zeep heeft een heerlijke, niet te sterke geur. Mijn huid droogt niet uit.
Duurt alleen lang om alle soorten geuren te proberen dus ik raad jullie aan een proefpakketje te maken met kleine hotelachtige zeepjes. -
rinasmits50
Geweldig
thea deman
Het is heel fijn in gebruik, klein, makkelijk mee te nemen (neemt weinig plaats in) in plaats van plastic fles. Ook de deodorant is fijn in gebruik. Weet je� ik ben er gewoon blij mee!!
Weet dus niet wat er beter moet. -
svdh21
De make-up reiniger is prima maar naar mijn mening overbodig. De gezichtreiniger (stap2) haalt ook je make up goed, eigenlijk zelfs beter, van je gezicht af.
De gezichtsreiniger is super fijn! Droogt je huid niet uit. -
miriamschaap
De zeep is heerlijk zacht voor je huid.
barbaravanderwaarde
snelle levering
contact over probleempje met bestelling (onvoldoende voorraad van iets) was snel en handig, gewoon geld teruggestort, dikke prima! scheerzeep ruikt heerlijk -
brigitte
Ruikt heerlijk en gaat lang mee
jaapjong2019
vincent borgdorff
Heerlijke zeep en met de washand erbij kun je mooi zuinig met de zeep omgaan
vdezeeuw62
Blokzeep deo doet wat deo moet doen. Verder is de klantenservice uitstekend. Goed geholpen en niks is te veel.
Frans
Snelle levering en top producten!!
theo3ling
Natuursparende eigenschappen.