Blijsteen
Anita van den Akker
Bianca Seidler
hartelijk bedankt voor deze prachtige steenen
Hoe beoordeel je Blijsteen?
JolienNLRocks
Supermooie stenen, lekker glad en plat. Mooie aanbieding en snel verzonden. Erg blij mee!
Corine Faber
Snelle levering top product
Peet74
Snelle nette service!
M. Meulenbroek
Ik heb de door mij bestelde verfstiften snel ontvangen. Ze zijn boven verwachting goed. Heel blij mee.
Eva R
Mooi product, snelle levering en goede communicatie
Ab
Het product was snel geleverd en helemaal zoals beloofd. Ik heb het besteld als cadeau voor iemand, en werd zelf al helemaal blij van de vrolijke verpakking!
Linda
Fantastisch! Alles precies zoals beschreven! Blij met de gehele bestelling! Prachtige stenen, kwalitatieve stiften, leuke inspirerende verpakking(Zelfs de barcode op de verpakking is creatief bedacht! Leuk!) Ik ga hier zeker vaker bestellen. Overigens ook een snelle verzending en het contact dat ik heb gehad is ook persoonlijk en vriendelijk! TOP!
Wils Raaijmakers
hele fijne verfstiften, blij mee !!
anoniem
Goede service!! Erg vriendelijk !!
Ciske Nieuwenhuijs
Snelle levering,prima verpakt,bestelde artikelen 100% naar wens.Bij Blijsteen bestellen is voor herhaling vatbaar!!
Ilse
Snelle levering! En mooi product!
Anoniem
Christa Broekhuizen
Blij met mijn stiften en stenen supper bedankt blijsteen😀👍 super snelle levering
Ilse van Beerendonk
Besteld en dezelfde avond nog op kunnen halen! Super service en mooie stenen!
Monika Lambalgen-Hulleman
Geweldige service! Mooi pakket ontvangen met acrylmarkers en stenen. Daar gaan we weer mooie creaties van maken.🩷🩷🩷
A.Petersen
Te weinig stenen geleverd. Contact opgenomen hierover . Het zou opgelost worden en mijn adres werd nogmaals genoteerd. We zijn nu 3 weken verder en ik heb niets meer gehoord.
Brigitte Hehn
The colors are great and I love the stones 🤩
Christa
Prachtige mooie stenen die heerlijk glad zijn om te beschilderen. Daarnaast ook geweldig verpakt in mooie doos met veel inspiratie stenen erop afgedrukt. Vaak ook mooie aanbiedingen! Super snelle verzending!