Blijsteen

Blijsteen

Blijsteen.nl is een hobbywinkel die zich specialiseert in de verkoop van mooie natuurlijke stenen om te beschilderen. Naast mooie stenen, verkoopt Blijsteen ook accessoires die handig zijn voor het beschilderen van stenen en een hele lijn andere hobbyproducten.
9,8

• Anita van den Akker

• Bianca Seidler
    Geverifieerde klant van Blijsteen

hartelijk bedankt voor deze prachtige steenen

• Hoe beoordeel je Blijsteen?

• JolienNLRocks
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Supermooie stenen, lekker glad en plat. Mooie aanbieding en snel verzonden. Erg blij mee!

• Corine Faber

Snelle levering top product

• Peet74

Snelle nette service!

• M. Meulenbroek
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Ik heb de door mij bestelde verfstiften snel ontvangen. Ze zijn boven verwachting goed. Heel blij mee.

• Eva R
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Mooi product, snelle levering en goede communicatie

• Ab
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Het product was snel geleverd en helemaal zoals beloofd. Ik heb het besteld als cadeau voor iemand, en werd zelf al helemaal blij van de vrolijke verpakking!

• Linda
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Fantastisch! Alles precies zoals beschreven! Blij met de gehele bestelling! Prachtige stenen, kwalitatieve stiften, leuke inspirerende verpakking(Zelfs de barcode op de verpakking is creatief bedacht! Leuk!) Ik ga hier zeker vaker bestellen. Overigens ook een snelle verzending en het contact dat ik heb gehad is ook persoonlijk en vriendelijk! TOP!

• Wils Raaijmakers
    Geverifieerde klant van Blijsteen

hele fijne verfstiften, blij mee !!

• anoniem
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Goede service!! Erg vriendelijk !!

• Ciske Nieuwenhuijs
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Snelle levering,prima verpakt,bestelde artikelen 100% naar wens.Bij Blijsteen bestellen is voor herhaling vatbaar!!

• Ilse
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Snelle levering! En mooi product!

• Anoniem

• Christa Broekhuizen
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Blij met mijn stiften en stenen supper bedankt blijsteen😀👍 super snelle levering

• Ilse van Beerendonk
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Besteld en dezelfde avond nog op kunnen halen! Super service en mooie stenen!

• Monika Lambalgen-Hulleman
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Geweldige service! Mooi pakket ontvangen met acrylmarkers en stenen. Daar gaan we weer mooie creaties van maken.🩷🩷🩷

• A.Petersen
    Geverifieerde klant van Blijsteen

Te weinig stenen geleverd. Contact opgenomen hierover . Het zou opgelost worden en mijn adres werd nogmaals genoteerd. We zijn nu 3 weken verder en ik heb niets meer gehoord.

• Brigitte Hehn

The colors are great and I love the stones 🤩

• Christa
    Review voor Blijsteen

Prachtige mooie stenen die heerlijk glad zijn om te beschilderen. Daarnaast ook geweldig verpakt in mooie doos met veel inspiratie stenen erop afgedrukt. Vaak ook mooie aanbiedingen! Super snelle verzending!