Black-Just-Black
Is zwart een van jouw favoriete kleuren en vind jij het heerlijk om zwart te dragen? Verheug je, je bent op de juiste plek! Bij Black-Just-Black vind je de laatste nieuwste fashion trends in de prachtige kleur zwart.
Zwarte kleding saai? Echt niet!
Zwarte kleding is veelzijdig, gemakkelijk te combineren en geeft een zelfverzekerde uitstraling. Dat wil jij toch ook?
BLACK-JUST-BLACK stopt je zoektocht naar mooie zwarte basics en fashion items.
Geen te kleine paskamers meer met te fel licht en verkoopsters die meer oog voor elkaar hebben dan voor jou. We willen onze kanten inspireren en hebben gekozen voor prachtige merken uit Frankrijk, Duitsland en Nederland. Onze visie is modern, altijd in beweging en volledig gefocust op mode. Voor elke mood vind je bij ons de juiste stijl.
BLACK-JUST-BLACK vindt professioneel en eerlijk advies heel erg belangrijk. Daarom kun je bij onze Digitale Style Advisor binnen een paar klikken je body type achterhalen. Als je je figuur kent, maak je de juiste keuzes voor je outfit. Voor jouw body type hebben we kledingstukken geselecteerd die perfect passen bij je body type. Zo laat je de beste versie van jezelf zien. Goed zittende kleding geeft zelfvertrouwen.
We nodigen je uit om onze website rustig te bekijken. We weten zeker dat je vindt wat je zoekt. Wil je meer advies, kom je ergens niet uit of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze klanten.
jacqueline
Top service, snelle levering en mooie kleding.
Er zat een flesje wasmiddel voor zwarte kleding helemaal leuk. -
Gjc
Snelle levering,mooie kleding en altijd vriendelijke medewerkers ☀️
Hoe beoordeel je Black-Just-Black?
Alice
Snelle levering van mooie kleding waar ik me erg lekker in voel.
Ingeborg
Voor mij voor het eerst wat gekocht en ook zeker niet de laatste keer. Goede service en geweldige kleding en dan je pakketje ontvangen met een super attent persoonlijk kaartje met een cadeautje erbij. Nou hoe leuk wil je het hebben?
Marjan
Hele fijne service. Persoonlijk kaartje en flesje wasmiddel bij de bestelling. Snelle afhandeling en levering. Blij mee.
Silvia
Leuke kleding, super vriendelijke service en als verrassing nog een leuke attentie bij de bestelling.
Claudia
Leuke items. Supersnelle levering. Gewoon zeer tevreden!
Anna
Heel erg blij met mijn bestelling! Mooie kwaliteit en super leuke kleding. Ik ben fan en zal zeker vaker gaan bestellen.
H.
Service is Top!! Leuke betaalbare mode!
Jolanda
Geweldig,snelle levering, te gekke kleding, gewoon top!!
Silvia
Ik vind de kleding mooi en betaalbaar
Anneke
Mooie kleding voor een goeie prijs!!
Kwaliteit is ook erg goed -
Helen
Al vaker bij deze webshop besteld en tot nu toe steeds naar tevredenheid. Tevreden over de artikelen en over de afhandeling bij de klantenservice. Top! Mij zullen ze nog vaak terugzien.
Janny
Mooie kleding en goeie service en een leuk kaartje en presentje erbij ,super tevreden
Annelies
Super leuke kleding en niet duur!! Alles wordt heel snel en netjes verpakt bezorgd met altijd een super leuk persoonlijk kaartje!! Ik ben zo blij met deze webshop!!!
Arianne
Super snelle verzending. Prachtige kleding, lief persoonlijk kaartje, klein flesje wasmiddel erbij. Gewoon super. Bedankt!
😍. -
Foke Besuijen-Hofman
Ik had de kleding besteld voor mijn dochter haar verjaardag, wilde haar stylen met een andere look. Alle kledingstukken vielen in de smaak, de kwaliteit is goed, en vooral de poncho met kant is een succes. Bedankt voor de snelle levering en het persoonlijke kaartje!!
Carolien
Vlotte levering.keurig verpakt met lief briefje erbij en flesje zwartwas middel👍
Joke
Goed ontvangen en heel leuk en atent verpakt.
Resi
Voor de 1e keer een bestelling gedaan. Zeer tevreden over de communicatie en snelle levering. Mooie kwaliteit kleding.