Bitey
Biteyworld is opgericht in 2023 en heeft zich snel ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de babyproductenindustrie. Vanaf ons nederige begin hebben we ons tot doel gesteld om de normen voor veiligheid, kwaliteit en innovatie in babyverzorging te herdefiniëren.
9,1

• Toos Pelster
    Geverifieerde klant van Bitey

Snelle levering, product is geweldig!

• Sylvia Bos
    Geverifieerde klant van Bitey

Goede en snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Zeer tevreden!

• Hoe beoordeel je Bitey?

• Henriëtte
    Geverifieerde klant van Bitey

Ik heb zelden zo’n waanzinnig leuk cadeau weten te kopen voor een baby. Deze keer was mijn kleinzoon de gelukkige. Vanaf dag 1 een groot succes. Makkelijk te pakken aan alle kanten, hij kan aan alle kanten lekker erop kauwen en de kleurtjes zijn ook super. Dit cadeau is het geld dubbel en dwars waard.

• Beatrijs Nieuwenhuis

Keurig en snel bezorgd

• Marian Noortman
    Geverifieerde klant van Bitey

Mooi product en goeie service !

• Nadine
    Geverifieerde klant van Bitey

Vlugge levering en meteen een succes bij mijn kleindochter. Ze verkoos haar vingers om op te kauwen maar nu is de bijtring haar favoriet

• Veerle Geens

Super tey

• Jet Bakkers
    Geverifieerde klant van Bitey

Snelle levering en fijne communicatie via chat!

• Francina Meems-Prins
    Geverifieerde klant van Bitey

Heel mooi speelgoed voor de baby en snelle bezorging

• Robert

snelle levering…….. baby blij

• Esmee
    Geverifieerde klant van Bitey

Ik heb een slaapwekker bij deze shop gekocht. Voldoet niet helemaal aan wat ik zoek dus ik wil hem retouren. Netjes binnen de 30 dagen heb ik gedaan wat gevraagd werd op de website, helaas nooit reactie gehad. Dus en m'n geld weg en ik heb een product dat ik helemaal niet wil. Ook op mijn herinnering mail is nooit gereageerd!

Antwoord van Bitey

Beste Esmee,

We vinden het heel vervelend dat er niet is gereageerd op jou bericht. Ons team was namelijk in de veronderstelling dat jou retour afgehandeld was. Wij gaan per direct je retour in behandeling nemen en je zult hier een persoonlijke mail over ontvangen. Excuses voor het ongemak.

Team Bitey

• hela al asady
    Geverifieerde klant van Bitey

Ontzettend fijn ding en makkelijk in gebruik

• Eline
    Geverifieerde klant van Bitey

Snel geleverd, mooie kwaliteit speelgoed