Biowinkel4you.nl

Biowinkel4you.nl

Biologisch, duurzaam en sociaal lopen als een groene draad door onze bedrijfsvoering! (H)eerlijke producten uit de regio. Bestellingen worden gereed gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
biologisch fruit biologische groente biologische boodschappen
9,6
Filter 222 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 176 met beschrijving

• ria Hoevenaars
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Bestelling op tijd geleverd. Helaas valt de smaak van enkele producten tegen. De rode appeltjes in de fruittas waren niet goed, de verse worst niet lekker, de kaasplakjes te hard *uitgedroogd?). Het is beter om gewoon een stuk aas in plaats van plakjes te bestellen. Andijvie en jam waren perfect.

• Saskia
    Review voor Biowinkel4you.nl

Fijne en goede kwaliteit producten. Het het hele concept is Ge-Wel-Dig! Nu ook een winkel in Winterswijk :-)

• Hoe beoordeel je Biowinkel4you.nl?

• Dina Schreurs
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Zo heerlijke goede voeding en service en fijn om thuis te ontvangen

• Sjoerd Stottelaar
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Goede service, lekkere producten en top kwaliteit. De bezorging is altijd op schema, erg fijn. Kortom; hier bestellen we vaker!

• Carmen
    Review voor Biowinkel4you.nl

Super lekkere biologische producten. Heerlijk vers. Op tijd bezorgd. Vriendelijke medewerkers.

• Rieky S,
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Nu 2 keer besteld. Ben zeer tevreden over de geleverde groente en fruit.

• Eline
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Cadeau pakketten zijn op een leuke, maar stevige manier ingepakt, waardoor ze makkelijk te vervoeren zijn. Behulpzame medewerkers bij het afhalen van mijn bestelling. Aanrader!

• Terpstra
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Geweldige producten, geweldige vriendelijke service, Aanrader! : )

• Lyanne de Schrijver
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Levensmiddelen die iedereen altijd zou moeten kopen omdat ze de wereld een stukje mooier maken voor alles wat leeft. Biowinkel4you levert prachtige levensmiddelen van het land heel erg vers. De prijs/kwaliteit verhouding is geweldig. De levensmiddelen worden met oog voor behoud van die kwaliteit vervoerd én geleverd door heel vriendelijke mensen. En als je niet thuis bent zorgen ze ervoor dat het op een door jou aangewezen plek voor je klaar staat. Kortom Biowinkel4you doet er alles aan om de aanschaf van duurzaam geproduceerde levensmiddelen zo laagdrempelig te houden dat je met een 'mond vol tanden' komt te staan bij de vraag:
    Koop biologisch en/of biodynamisch geproduceerde levensmiddelen! Waarom zou je het niét doen?

• Fred
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Biologische en demeter produkten van hoge kwaliteit, en dat voor een scherpe prijs!.

• Anita Sonnenschein
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Zeer goede en vriendelijke service, fijn dat ook biologische artikelen bezorgd kunnen worden.

• Ger
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Prima groenten en leuke bezorging!

• Ellen Van Eijk
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Mooie en goede producten. De bestelling werd keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorgers.Top

• Mieke
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Voor het eerst een bestelling gedaan. Super tevreden over alles. Ben heel blij dat ik jullie heb gevonden. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen.

• Ingrid ten Boske
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Duidelijke website. Verse producten. Vriendelijke bezorger.

• Edith Wiersma-Arts
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Alles vers en biologisch en met liefde bezorgd

• Edo Esveldt
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Geweldige levering ze wachte tot ik thuis kwam. Ik stond er van te kijken en zeer vriendelijk en beleefd.

• José
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Prima levering en een heel schattig welkomstkaartje erbij!

• Nicole
    Geverifieerde klant van Biowinkel4you.nl

Wat een geweldige service en een super aardige bezorger!

• N H

Mooie verse producten!