Bio Beautiful natuurlijk mooi
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 29-10-2024 stopgezet
Katrien Danneel
Ik kan niet beoordelen ik hebbniets ontvangen nog
Anoek de Groot
Vriendelijke service en mooie natuurlijke producten.
Jfj Lunenburg
Heb 2 lichtbruin besteld.kreeg 2 verschillende verpakkingen. Op 1 zat een sticker met beschrijving voor donkerblond.op beiden stond dat de kleuring een rood bruin kastanje kleur haar zou geven. Veel geld uitgegeven en ik kan er dus helemaal niets mee. Zit met de financiële strop en voel me belazerd.
IM
Mooie natuurlijke zachte kleur
hadassa van ooijen
het duurd heel lang voor dat ik andwoord krijg is echt super vervelend
Patrick M
De bestelling is top. Snel verzonden.
Charonne
Ik heb PPD. Ik ben heel blij dat ik deze make-up heb gevonden! Geen allergische reactie geschikt voor mensen met deze allergie blij met deze make-up!!
Semra Tuzer
De levering was super snel, de product is super goed voor als je geen grijs haar wil dekken. Helaas denkt het geen grijs haar, wel is het echt verzorgend.
Evelyne
Ik heb haarverf gekocht, deze voldeed volledig aan de verwachtingen, niks op aan te merken! Eveneens de conditioner was op z'n minst in orde qua ingrediënten en op basis van de eerste testen lijkt hij ook te voldoen. Dan bestelde ik een zonnecrème stick, deze voldoet volledig aan de verwachtingen en is veilig voor gebruik qua ingrediënten. Echter had ik als laatste ook een zonnecrème, speciaal voor de kindjes gekozen, deze leek qua ingrediënten een twijfelachtig resultaat te geven door de aanwezigheid van titanium dioxide. Deze stof zou mogelijks kankerverwekkend zijn, dit vind ik best teleurstellend, als deze info correct is. Ik heb de winkel hiervoor een mailtje gestuurd, maar tot op heden geen reactie over ontvangen. Verder zou ik in de toekomst toch graag nog via hun website bestellen.
Elvira
Snelle levering en mooie producten
Isabelle Constantino
snelle levering en prachtige producten!
Lynn Abtah
Geweldige service, ben erg tevreden met de aankoop!
NM
Prima producten.
Anisha
Het pakketje was snel geleverd en goed ingepakt. Na heel lang naar een specifieke scrub te hebben gezocht van het merk 'Joik' ben ik blij dat ik nu bij Bio Beautiful terecht kan!
Madieke
Snelle levering, fijn assortiment! Makkelijke website.
Roxanne Poelen
Super goede service!!
Julia
Ik ben erg tevreden met de snelle levering en de producten. Erg mooi detail dat je een handgeschreven bedankje bij de bestelling ontvangt. Voortaan koop ik mijn producten bij jullie!
Ada Smolińska
Hallo, ik ben erg tevreden over de producten en de snelle levering, Ada
Brigitte Loffeld
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Gabriele Van der Linden
Mijn haarverf was bijna 6 maanden over datum. Mijn eerste indruk was prima, maar een oud product was natuurlijk niet fijn. Als het goed is krijg ik een nieuwe toegestuurd!