Biljartwinkel
WELKOM OP DE WEBSITE VAN DIBO BILJARTWINKEL.NL
Dibo is een familiebedrijf sinds 1979. Opgericht door Joop Diks en nu voortgezet door Moeder en zoons Gerrie Diks-Bos en de broers Marcel en Edwin Diks.

Met 5,5 man werken wij met erg veel plezier in de dart- biljartwereld en leveren onze producten via onze fysieke winkel in Deventer en via onze online webwinkels www.biljartwinkel.nl en www.dartwinkel.nl onze artikelen razendsnel en met oog voor goede service aan alle liefhebbers van darten en biljarten.

Dibo levert voornamelijk rechtstreeks uit eigen voorraden zodat een snelle levering en een goede service door ons gewaarborgd word.

Door onze jarenlange ervaring in de biljart- en dartwereld kunt u bij ons ook terecht voor alle onderhoud en reparaties aan biljarttafel en biljartkeu.
Met 4 monteurs die 6 dagen per week klaar staan om uw keu te repareren kunt u bij standaard reparaties in bijna alle gevallen op uw reparatie wachten. Dus Klaar terwijl u wacht!

Dibo heeft een grote vaste klantenkring waarin zowel particulier, Horeca en diverse overheidsinstellingen door Dibo met raad en daad en uiteraard met goede service geholpen worden.

Wilt u een nieuw biljartlaken op uw biljarttafel of heeft uw biljartkeu een nieuwe pomerans nodig dan kunt u bij Dibo uw biljart of keu klaar laten maken, wij helpen u graag!
9,3
Filter 4357 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4352 met beschrijving

• ron

Snel geleverd, prima materiaal, TOP

• Koen Deserrano
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Beste, ikzelf had deze keu, ik had hem nu besteld voor een collega die mijn keu mooi vond en goed voor de hand liggend was om te spelen, deze keu is dat ook en zeer goed prijs kwaliteit. Is iets later toegekomen dan afgesproken, maar al bij al ik ben heel tevreden met de service. Mvg. Koen

• Hoe beoordeel je Biljartwinkel?

• willy

mooie

• Casper Pieters
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Snel en precies wat je besteld hebt

• maria wilhelmer

Snelle service

• chris jamers
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

materiaal zoals beschreven,alleen de levering had wat problemen

• Gerard Ouwerkerk
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Ondanks de feestdagen snel en op tijd bezorgt

• Hendrik Stevens
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Prettige en gemakkelijke website met een zeer uitgebreid assortiment tegen goede prijzen. 4 sterren omdat ik geen fan ben van Packs

• Rob Haring

Snelle en prima levering

• Jos Deckers
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Goede service en goede snelle toezending met uitzondering van post NL omdat de post dag en tijd doorgaf ( Dinsdag) en woensdagavond 0m 18.00 uur nog niet ,
    Maar na telefonisch contact om 21.45 nog afgegeven zou worden omdat de koerier het niet had thuis bezorgt .

• Dennis van den Bosch

Prima geleverd

• Frans FNM van de Put
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Groot assortiment, redelijke prijzen en snelle levering.

• Toon van der Eng

• Ton van der Sluis
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Gewoon nettjes en snel verzorgd

• max MB bessems

• Herman Van der werf

Goed geregeld

• Jan Van Lieshout
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Redelijke prijs en snelle verzending.

• Yolande
    Geverifieerde klant van Biljartwinkel

Geweldige service een mail dat artikel een dag later verzonden zou worden.