We hebben klanten reviews voor dit domein verzameld van verschillende platforms. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de productkwaliteit en klantenservice van de winkel. Klik gerust op de bron om deze reviews te bekijken.

Bijzonder Kaarsen
Bijzonder Kaarsen brengt sfeer voor binnen en buiten m.b.v. kaarsen, geurkaarsen, kaarsenhouders, lantaarns en windlichten. De kaarsen en geurkaarsen zijn veelal biologisch gemaakt. Bijvoorbeeld met palmwas, koolzaadwas en sojawas.
Ook verkopen wij kaarsen die gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking. Ambachtelijke kaarsen in allerlei soorten en maten en met verschillende technieken.
Alle producten zijn ook te vinden bij onze winkel Trotz Kids & Lifestyle aan de Belvédèrelaan 107 in Zwolle. www.trotz.shop
Tevens kun je bij ons terecht voor relatiegeschenken, bedankjes, give-aways en kerstgeschenken.
Heb je vragen of wil je meer informatie ? Mail dan naar bijzonderkaarsen@gmail.com of bel naar 0655161088
De zekerheden van https://bijzonderkaarsen.nl
9,8
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- KVK
- 66242126
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.