Bijtketting.nl

Bijtketting.nl

Het betrouwbare adres voor al jouw bijtkettingen, kauwkettingen en Chewelry. Al onze producten zijn 100% gegarandeerd vrij van BPA, PVC, Latex, Ftalaten en andere schadelijke stoffen.
9,3
Filter 4524 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2422 met beschrijving

• Laura
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Snel verzonden, vriendelijke en snelle reactie van de klantendienst, goed materiaal en veel uitleg over gebruik/onderhoud,... Wij bestellen zeker nogmaals.

• Donny Bekkers
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Ketting is niks voor mensen met autisme

• Hoe beoordeel je Bijtketting.nl?

• Sharina
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Goede producten en snel binnen

• Kimberly Keppens
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

De eerste bijtketting was na 1 week kapot. Bij contact met de klantendienst bleek dat we beter naar een steviger model overgaan. Ze hebben ons dan ook een mooie oplossing aangeboden waarvoor dank.

• Femke Van zuylen

Fijne producteb. Snel geleverd

• Valerie Lippens
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Super service. Doosje kwam kapot toe. Mailtje gestuurd en krijg direct een nieuw toegestuurd. Mijn zoon is ook zeer tevreden met de bijtketting. 👌🏼

• Carina Elsevijf
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

tot mijn spijt 2 verschillende kettingen gekocht voor mijn zoon en ze gingen allebei kapot na 1 dag intensief gebruik.

Antwoord van Bijtketting.nl

We hebben hier al even contact over gehad. Als service hebben we ook de sterkste bijtketting toegestuurd die we hebben zodat je zoon deze uit kon proberen. Er zijn helaas kinderen die zo ontzettend hard bijten dat geen enkele bijtketting daartegen bestand is. Ook hebben we je nog de tip gegeven om te kijken of hij er met zijn handen aanzit, terwijl hij op de bijtketting bijt. Dat veroorzaakt frictie en er ontstaat dan sneller schade. Dit zou ook een oorzaak kunnen zijn.

• Céline B
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Onze zoon was heel enthousiast, alleen jammer dat hij het legomannetje (groen, wat sterker zou moeten zijn) al na 1 dag kapot gebeten had… grote teleurstelling voor hem.
    Eveneens is de ketting niet zo handig. Door de beweeglijkheid van mijn zoon, kwam hij al snel in de knoop met de verstelbare halsketting waardoor die echt rond zijn nek gesnoerd kwam te zitten. Helemaal niet veilig.
    Mooi concept maar jammer genoeg niet zo tevreden van de uitvoering en duurzaamheid.

Antwoord van Bijtketting.nl

hallo Céline, we hebben inmiddels contact gehad en ik hoop dat we een goede oplossing hebben geboden!

• Cynthia
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Ik had een te zachte bijtketting besteld voor onze zoon, deze ging helaas stuk omdat hij er best hard op bijt (en ik een ander had moeten nemen) dit heb ik gemaild en kreeg gratis een stevigere bijtketting terug gestuurd, dus een hele nette service!

• Sarah Craeghs
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Zeer tevreden van hun service ! De bijtring van onze zoon was stuk, ze hebben ons heel vriendelijk en onmiddellijk geholpen hiermee!

• Mel Grootentraast

Goede service mooie ketting

• Vera
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Vooral de "harde" bijtketting is favoriet. Het was het leukste cadeau van Sinterklaas.

• H. Kingma
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

De bijtketting an sich is geweldig. Qua design en kwaliteit, zoontje is er dol op. Hij had er alleen maar 2 dagen voor nodig om te ontdekken dat de sluiting ook knabbelbaar was. En die was daar helaas niet op berekend..

• Laura P
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Goede kwaliteit van de producten, snelle levering en goede service!

• Sarah

Tevreden klant!

• S. Noordman
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Levert een product wat een kind kan helpen.

• Mariska
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Mooie ketttingen. De dino en het roze hartje besteld. Mijn zoon is fan van zijn nieuwe ketting en neemt deze overal mee naar toe. De sluiting zelf aan de ketting vond ik minder gezien hij het zelf te makkelijk open kreeg en hij vond het plastiek hard in de nek aanvoelen. Ik raad de bijtketting wel aan!!

• Linda Waanders- de Bont
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Goed service, mooie producten. Maar zelfs de intensitive Dino is snel kapot (3 dagen 🫣)

• Kristiaan Hertsens
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Product was na 2 dagen stuk.

Antwoord van Bijtketting.nl

Ik snap dat dat tegenvalt. Je hebt het legomannetje gekocht, dat is een milde bijtketting. Deze is bedoeld voor zachte bijters. Als deze al heel snel kapot gaat, dan is deze eigenlijk niet geschikt. We hebben inmiddels contact gehad en ik hoop dat het naar tevredenheid is opgelost.

• Naomi uit Amsterdam
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Zoontje (7):" mama, die bijtketting doet precies wat er op het kaartje staat! Het is echt een hulpmiddel. Het helpt mij op school wanneer ik weer zenuwachtig word."

De sluiting van het touwtje is handig maar was wel dezelfde dag kapot. Een steviger sluitingsysteem voor de jongere kinderen zou wel prettig zijn. Verder erg tevreden met de snelle levering en natuurlijk het product zelf. Het kaartje met de uitleg over de bijtketting is erg handig gebleken om juffen en meesters te kunnen informeren.