Bijoux Bijoux
Jorja
Hele mooie oorbellen besteld, ze zijn precies zoals op de foto. Snelle levering en als je een vraag hebt over een item krijg je ook snel antwoord. Bedankt weer en tot de volgende bestelling😊
Antwoord van Bijoux BijouxDank je voor je mooie review, Jorja! ❤️
Marysia
Heel veel tevreden , besteld en snel geleverd . Altijd met mooie persoonlijke bericht maar het pakketje meer bijzonder ... zeker aanrader om te kopen leuke sieraden !!
Antwoord van Bijoux BijouxDankk je lieve Marysia voor je mooie review! Excuus voor deze hele late reactie. Had deze review helemaal niet gezien. Stom van mij! ❤️
Hoe beoordeel je Bijoux Bijoux?
Petra
De bestelling was leuk ingepakt met nog een extraatje en een persoonlijk kaartje erbij. Snelle levering en de ketting ziet er precies uit zoals op de foto’s.
Antwoord van Bijoux BijouxWat een mooie beoordeling. Dank je wel! ❤️
Tessa Luites
Snelle levering. Ketting is precies zoals op de foto. Kreeg er ook nog een verrassing bij en een persoonlijk kaartje. Echt super leuk!
Antwoord van Bijoux BijouxDank je voor je lieve review ❤️
Marlene
Mooie oorbellen en verrast met een cadeautje. Heel leuk!
Antwoord van Bijoux BijouxLief, dank je wel! ❤️
Marysia Fiecek
Heel mooie producten , snel geleverd mooi ingepakt, ik ben heel tevreden. Dikke 5steretjes van mij ...
Antwoord van Bijoux BijouxDank je voor je mooie review, Marysia! ❤️
Mary Korving
Heel erg blij met mijn bestelde oorbellen, zien er in het echt zo gaaf uit. De sieraden waren mooi verpakt in een doosje mèt een leuke verrassing. Ben super tevreden en zal Bijoux Bijoux zeker aan anderen aanbevelen. 🤗
Antwoord van Bijoux BijouxWauw, wat een mooie review! Heel erg bedankt ❤️