Bijenwaskorrels.nl

Bijenwaskorrels.nl

Bijenwaskorrels.nl is dé webshop voor hoogwaardige bijenwas korrels en bijenwasproducten. We zijn gepassioneerd door de schoonheid en veelzijdigheid van bijenwas en willen deze prachtige natuurlijke grondstof beschikbaar maken voor iedereen. Onze missie is om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, rechtstreeks van de imkerijen naar jouw huis. We werken samen met zorgvuldig geselecteerde imkers en bijenhouders die met liefde en respect voor de bijen zorgen. Op deze manier kunnen we de zuiverste en meest natuurlijke bijenwas korrels aanbieden die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.
8,3

• Roxanne vd Loo
    Review voor Bijenwaskorrels.nl

Ik ben blij met de bijenwaskorrels en het starters pakket voor het kaarsenmaken. Levering duurde ongeveer 1 dag.

• Annemarie vd
    Review voor Bijenwaskorrels.nl

Snelle levering, leuk bedank kaartje en handige instructiefolder! De bijenwaskorrels zien er goed uit.

• Hoe beoordeel je Bijenwaskorrels.nl?

• Annete
    Review voor Bijenwaskorrels.nl

Volgens mij was ik 1 van de eerste klanten maar ik ben tevreden. Had mijn korrels de dag na bestellen in huis en werd per mail op de hoogte gehouden. Ik kreeg ook een persoonlijk geschreven bedank kaartje. Ik ga er mooie kaarsen van maken! Ga zo door.