Bij Tries Thuis
Liefs Tries ❤
Nanda
Was zo besteld. Keurig verpakt en op tijd.👍En wat een leuke winkel bij Tries Thuis. Kom zeker terug.bedankt v h lieve kaartje. Liefs Nanda. Krommenie
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Nanda, bedankt voor je mooie review. Graag tot ziens! Liefs Tries ❤
Ramona Roozeboom
Prachtige wandborden besteld met mijn favoriete dier ( een hooglander).
Snelle service en heel netjes verpakt.
Groet,RamonaAntwoord van Bij Tries ThuisDank je wel Ramona voor je mooie review! Veel plezier van je mooie muurcirkels! Liefs Tries ❤
Hoe beoordeel je Bij Tries Thuis?
Saskia
Net het wandbord van lammetje ook binnen na eerder op de braderie in Hellevoetsluis al het hert gekocht te hebben . Uitstekend verpakt en begeleid door een lief kaartje en een zalig geurend amber blokje!😍
Antwoord van Bij Tries ThuisDank je wel Saskia voor je mooie review! Veel plezier van je mooie muurcirkels! Liefs Tries ❤
Margareth
Service meer dan goed; op markt van Zoutelande vertelde ze mij dat de door mij gewenste poster in bestelling stond en zou later worden opgestuurd. Dat gebeurde binnen twee weken met leuk kaartje en kleine verrassing erbij ! Contact op markt erg plezierig !!
Sylvia Vlaskamp
Super blij met de mooie tulpen! goede kwaliteit en een super snelle bezorging.
Nathalie B
Leuke spullen besteld, werden goed ingepakt geleverd, voorzien van persoonlijke boodschap. Aanrader!
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Nathalie, bedankt voor je mooie review!! Heel veel plezier van je spulletjes en graag tot de volgende keer! Liefs Tries ❤
Carla Middelkoop
Snelle verzending en hele leuke spullen. Komt afspraken na. Ik ben zeer tevreden over BijTries.
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Carla, dank je wel voor je mooie recensie!! Graag tot de volgende keer! Liefs Tries ❤
Elly Finklenberg
Mooie spullen en super goede service
Echt een aanraderAntwoord van Bij Tries ThuisHi Elly, dank je wel voor je mooie recensie! Veel plezier van je nieuwe spulletjes! Liefs Tries ❤
Marina Lambregts
Leuke webwinkel snelle levering
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Marina, dank je wel voor je mooie recensie!! Graag tot de volgende keer! Liefs Tries ❤
Miranda en Jacqueline
Wij zijn blij zijn met het resultaat van Patricia’s werk! 🏡✨ We hadden zelf nieuwe meubels gekocht en een schilder ingeschakeld om alles weer op te frissen. Patries heeft ons daarna geholpen het huis af te stijlen. O.a. met mooie spullen voor op de piano, lampen, spiegels en vazen. Patries durft voor grotere elementen te kiezen maar alles in goed overleg en met oog voor onze smaak. Daarmee is ons huis een warm en stijlvol geheel geworden. We genieten weer van ons huis en krijgen een en al complimenten van onze gasten.
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Miranda en Jacqueline, dank voor jullie mooie recensie!! Ik wens jullie heel veel warmte en plezier in jullie sfeervolle huis!! Liefs Tries ❤
Rita
Snelle levering en met een kaartje en schattig presentje erbij, heel lief. Ook zeer tevreden over de leuke bestelling die ook heel goed verpakt was.
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Rita, bedankt voor je mooie review! Veel plezier van je spulletjes en graag tot ziens! Groetjes Tries ❤
Agnes Sterrenberg
Ik heb mijn bestelling zelf opgehaald en de service was fantastisch, wat een fijne sfeer, ik kom daar vast en zeker vaker.
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Agnes, hartelijk dank voor deze mooie review! Graag tot ziens weer! Groetjes Tries ❤
Winanda Kersten
Hele vriendelijke en goede service. Bestellng werd snel thuisbezorgd.
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Winanda, dank je wel voor deze mooie review! Graag tot ziens! Groetjes Tries ❤
Els Burgers
Super leuke winkel/webshop. Zoveel leuke dingen voor in huis. Voor iedereen is er wel wat. De persoonlijke benadering van Tries is geweldig.
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Els, dank je wel voor deze mooie review! Graag tot ziens! Groetjes Tries ❤
Annemarie
Mooie kwaliteit en snel geleverd! Ga hier zeker veel meer bestellen
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Annemarie, hartelijk dank voor je mooie review! We zien je bestellingen wel tegemoet!!😉 Groetjes Tries ❤
Sarina Bremer
Hele fijne communicatie. Wordt snel gereageerd op een bericht.
Snelle levering.
Producten en kwaliteit komen overeen met de foto's van de website.
Producten waren goed ingepakt.
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Sarina, dank je wel voor je mooie review!! ❤
Carola
Super leuke woonaccessoires, zeker ook tijdens kerst. Goede service, snelle levering en altijd gezellig bij Tries!
Antwoord van Bij Tries ThuisDank voor je mooie review Carola! ❤
Y.Strij
mooie en duidelijke site met leuke spulletjes! Een topservice en vriendelijke en behulpzame contacten.
Antwoord van Bij Tries ThuisDank voor je mooie review!! ❤
Natasja Vermeer
Altijd van harte welkom Bij Tries Thuis. Geeft ook een warm gevoel als je er bent.
Antwoord van Bij Tries ThuisDank voor je mooie review Natas!
Eveline
Snel en goed verpakt geleverd, snel en vriendelijk contact met Tries en prijs- kwaliteit verhouding is erg goed!!
Antwoord van Bij Tries ThuisHi Eveline, dank je wel voor je mooie review! ❤