Bewust Puur
Bewust Puur is een webwinkel met een voorliefde voor producten die zijn gemaakt met zorg voor het lichaam, de wereld én de medemens. Het assortiment is heel breed: onder meer verzorgingsproducten, voeding, boeken, keukenspullen en BPA-vrije lunchartikelen.
9,6
Filter 6878 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4575 met beschrijving

Taal

• I. Verhagen
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Keurig verpakt, snel geleverd. Fijn om in de mail en op de site de gebruiksaanwijzing en tips van het gekochte product te ontvangen. Ben al jaren klant maar jullie zijn in service hard gegroeid. Bedankt! Een tevreden klant.

• N. L.
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Mooie producten, prijs en snelle levering

• Hoe beoordeel je Bewust Puur?

• Saskia van Poppel

Snelle & nette verzending: Top! :D

• Britt Geukens
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Veel keuze uit top producten. Eenvoudige en duidelijke website. Mega snelle levering, savonds besteld volgende ochtend geleverd.

• Leonie H
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Snelle levering ondanks dat er iets niet op voorraad was

• sophie janzen

Geweldig

• Marieke
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Snelle levering, mijn producten keurig verpakt snel in huis.

• Mireille Plug

Snel verzonden

• Nathalie Hartgers-Rovers
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Bestelling was snel geleverd en de deo's ruiken heerlijk en werken echt super.

• L.B
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Mooie en fijne verantwoorde producten bij elkaar. Duidelijke site. En snelle levering!

• Monique Spauwen
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Overzichtelijke site, snelle levering, mooie korting!

• Talitha Van Son
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Snelle service, goede prijs voor kwaliteits producfen. Ik heb er een paar van loveli besteld. Het was er ook nog eens snel. Ik ga er vaker bestellen.

• Carla van de Pasch
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Eindelijk een fijne gezichtscreme met SPF factor gevonden zonder chemisch conserveermiddel (waarvoor ik allergisch ben).Goede kwaliteit, snel geleverd.

• Eef
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Snelle levering van alle bestelde producten. Nu mag ik ze uit gaan proberen en daar kijk ik erg naar uit!

• R.V.
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Snelle bezorging, fijne producten!

• Nancy David
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Ongelooflijk hoe snel de bestelling geleverd werd. En bioshampoo...

• Kitty Aarts
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Prima contact per e-mail, fijne producten. Zo snel mogelijk verstuurd. Dankjewel!

• Els Noordzij-Planqué

Fijne producten, snelle levering

• DD
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Duidelijke overzichten van wat er wel en niet in de producten zit. Zo voorkom je makkelijk dat je allergische reacties oploopt. Voor mij is dat echt heel belangrijk!

• Sas
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Helemaal perfect. Ze hebben mooie merken en leuke acties. Het was ook super snel verzonden en netjes verpakt want de glazen potjes waren extra goed verpakt. Hier ga ik nog wel vaker bestellen!