Bewust Puur
Bewust Puur is een webwinkel met een voorliefde voor producten die zijn gemaakt met zorg voor het lichaam, de wereld én de medemens. Het assortiment is heel breed: onder meer verzorgingsproducten, voeding, boeken, keukenspullen en BPA-vrije lunchartikelen.
9,6
Filter 6631 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4431 met beschrijving

Taal

• Anna
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Het product was jammer genoeg kapot aangekomen.

• Francien Koning

Snelle levering, producten goed verpakt! Aanrader 👌🏼

• Hoe beoordeel je Bewust Puur?

• Lize Kuiper-Muusers
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Mooie, duurzame producten op de website, fijne afhandeling van de bestelling en snelle levering

• Caroline Visser

Goede kwaliteit

• Mona l.c Massee

Fijne producten..

• Bernice Kai Adjei

Ich war positiv überrascht. Schnelle Lieferung

• Elke G.
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Sehr schnelle Lieferung, toller Service !

• Janet Klein
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Prachtige producten om je duurzaam en diervriendelijk te verzorgen. Ik ben fan van Evolve producten en koop ze hier voor een iets goedkopere prijs. Een artikel was niet voorradig en werd naar mijn huis nagestuurd, zodat ik niet 2x naar het afhaalpunt hoefde. Dát is nog eens meedenken!!! Geweldig! 5 sterren *****

• fred ligtvoet
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

super snel binnen en de producten die ik kocht zijn simpelweg goed

• Lenneke Logmans
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Fijne producten, snelle levering. Fijne communicatie!

• Susanne
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Mooie producten en snelle levering, maar als er iets misgaat of er moet iets retour zijn ze weinig klantvriendelijk. Ook gek dat ze je continu verlokken om nieuwe online bestellingen te doen, maar in het retourportaal krijg je ineens allemaal moraliserende tekst over hoe belastend het is voor het klimaat om producten retour te sturen. Lekker hypocriet.

• Caroline Van Bijlevelt
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Snelle service! Pakket snel bezorgd.

• Harmien Kuiper

Vlotte levering

• Marieke
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Snelle levering, goed assortiment, verzendkosten niet te hoog.

• Marc
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Niet het juiste product geleverd.Het juiste product is voor enige tijd niet meer op voorraad wat maakt dat ik op zoek moest gaan naar een andere leverancier. Product kon kosteloos retour.

• Hervé Hajnoczy - Van Joost-Berkes
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Zeer goede biologische cosmetica en betaalbaar, op voorwaarde dat de producenten een eerlijke vergoeding krijgen!

• Gertie van der Ziel
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Super snelle levering, fijne producten en goede prijs! Bestel hier graag mijn verzorgingsproducten en make-up.

• N
    Geverifieerde klant van Bewust Puur

Heel storend dat je 1x wat besteld, het vinkje voor "ontvang acties en nieuwsbrief" NIET aanvinkt. Maar vervolgens wel direct volop gespamd word met hun nieuwsbrief,...... maar ook na "afmelden " ook gewoon de ongevraagde nieuwsbrief blijft krijgen. Verder snelle verzending 👍

Antwoord van Bewust Puur

Beste N Bimmel,

We zien dat je gebruik hebt gemaakt van onze Black Friday actie. In de banner, waar je de kortingscode voor de prachtige 20% korting vandaan hebt gehaald, werd duidelijk aangegeven dat het gebruik van de code betekende dat je je inschreef voor onze nieuwsbrief. Er was ook een link naar de voorwaarden van de kortingscode bijgevoegd. Mogelijk heb je daar overheen gekeken.

We hebben dit voor je nagekeken en zien dat je inmiddels niet meer ingeschreven staat in ons systeem. Dit betekent dat je geen verdere e-mails van ons zult ontvangen. We hopen dat je veel plezier hebt van de producten die je hebt besteld en dat je hebt genoten van onze mooie Black Friday actie.

Team Bewust Puur

• polly