Bewust Puur
I. Verhagen
Keurig verpakt, snel geleverd. Fijn om in de mail en op de site de gebruiksaanwijzing en tips van het gekochte product te ontvangen. Ben al jaren klant maar jullie zijn in service hard gegroeid. Bedankt! Een tevreden klant.
N. L.
Mooie producten, prijs en snelle levering
Hoe beoordeel je Bewust Puur?
Saskia van Poppel
Snelle & nette verzending: Top! :D
Britt Geukens
Veel keuze uit top producten. Eenvoudige en duidelijke website. Mega snelle levering, savonds besteld volgende ochtend geleverd.
Leonie H
Snelle levering ondanks dat er iets niet op voorraad was
sophie janzen
Geweldig
Marieke
Snelle levering, mijn producten keurig verpakt snel in huis.
Mireille Plug
Snel verzonden
Nathalie Hartgers-Rovers
Bestelling was snel geleverd en de deo's ruiken heerlijk en werken echt super.
L.B
Mooie en fijne verantwoorde producten bij elkaar. Duidelijke site. En snelle levering!
Monique Spauwen
Overzichtelijke site, snelle levering, mooie korting!
Talitha Van Son
Snelle service, goede prijs voor kwaliteits producfen. Ik heb er een paar van loveli besteld. Het was er ook nog eens snel. Ik ga er vaker bestellen.
Carla van de Pasch
Eindelijk een fijne gezichtscreme met SPF factor gevonden zonder chemisch conserveermiddel (waarvoor ik allergisch ben).Goede kwaliteit, snel geleverd.
Eef
Snelle levering van alle bestelde producten. Nu mag ik ze uit gaan proberen en daar kijk ik erg naar uit!
R.V.
Snelle bezorging, fijne producten!
Nancy David
Ongelooflijk hoe snel de bestelling geleverd werd. En bioshampoo...
Kitty Aarts
Prima contact per e-mail, fijne producten. Zo snel mogelijk verstuurd. Dankjewel!
Els Noordzij-Planqué
Fijne producten, snelle levering
DD
Duidelijke overzichten van wat er wel en niet in de producten zit. Zo voorkom je makkelijk dat je allergische reacties oploopt. Voor mij is dat echt heel belangrijk!
Sas
Helemaal perfect. Ze hebben mooie merken en leuke acties. Het was ook super snel verzonden en netjes verpakt want de glazen potjes waren extra goed verpakt. Hier ga ik nog wel vaker bestellen!